Nieuws Webshops

Alles over ons nieuwe partnership met Droppery

Wil je jouw huidige webshop naar een hoger niveau tillen? Of liggen de meest fantastische ideeën voor het uitbreiden van je assortiment klaar op de plank maar weet je niet waar te beginnen? Met behulp van het handige platform Droppery zet jij de eerste stap richting het verkopen van nieuwe merken en het aanspreken van een nieuwe doelgroep. Wij vertellen je alles over Droppery en wat Red Banana hierin voor jouw bedrijf kan betekenen!

Geschreven door Lisanne Vergouwen
let's go bananas

Meer over Droppery

In een tijd waarin steeds meer marketplaces uit de grond schieten, blijkt er bij veel bedrijven een groeiende behoefte te zijn aan geïmporteerde producten van buiten Europa. Overal is tegenwoordig wel een markt voor. En bij een markt hoort een specifieke doelgroep. Consumenten worden steeds kritischer, maar het aanbod en de variatie aan producten blijft vaak achter. 

En dat is waarom Droppery is ontstaan, een platform dat dropshipping nieuw leven in heeft geblazen. Droppery is een SaaS-oplossing, ook wel Software as a Service genoemd, waarbij het de verbindende schakel tussen groothandels, leveranciers en merken vormt met nieuwe wederverkopers. De gezichten achter Droppery richten zich op een doelgroep die minder risico wil lopen maar tegelijkertijd nieuwe merken wil proberen om zo te blijven groeien als organisatie. Met behulp van Droppery biedt je in no-time een gevarieerd aanbod aan jouw klanten, zonder een grote voorraad. Een nieuwe vorm van dropshipping, waarbij de groothandels, leveranciers en merken bepalen. 

Zorg dat klanten jouw webshop kunnen vinden

Een groeiend aanbod betekent ook een steeds grotere doelgroep waarvoor je dagelijks op de behoeftes wilt inspelen. Welke producten slaan aan en passen bij jouw doelgroep? Droppery helpt je op een laagdrempelige manier met de verkoop van nieuwe producten en het vergroten van je assortiment met meerdere leveranciers, uiteraard zonder een enorm grote voorraad. Je hebt dus een webshop met een ruim assortiment en een prettige samenwerking met leveranciers. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw webshop ook echt door de doelgroep wordt gezien? Dit is de volgende stap in het proces van dropshipping.

Een conversiegerichte webshop met een ruim assortiment, een prettige samenwerking met leveranciers en het bereiken van de juiste doelgroep: wie wil dat nu niet!

Droppery x Red Banana

Naast een fijne samenwerking met leveranciers, is niets zo belangrijk als een gebruiksvriendelijke en goed vindbare webshop. En laat dat nu precies onze specialiteit zijn. Daarom is Droppery met Red Banana een samenwerking aangegaan. Deze samenwerking tilt iedere webshop naar een hoger niveau door een gevarieerd assortiment aan te bieden in combinatie met een conversiegerichte webshop. Content en functionaliteit worden perfect op elkaar afgestemd.

Wat kan Red Banana betekenen voor jouw webshop?

Bij Red Banana houden we ons dagelijks bezig met online marketing en design & development. We helpen bedrijven bij het beantwoorden van hun online communicatievraagstukken. Van het ontwikkelen en optimaliseren van websites en webshops, tot het schrijven van pakkende teksten en het samenbrengen van verschillende contentvormen. Bovendien hebben we alle expertises in huis om de vindbaarheid van jouw webshop te vergroten met behulp van SEO-werkzaamheden en Social Ads. Kortom, alles wat jij nodig hebt voor het succes van jouw webshop, kunnen wij aanbieden. Wij bananen weten wel een appeltje te schillen als het gaat om het creëren van unieke content.

Bij Red Banana zetten we in al onze werkzaamheden graag een stap extra. Daarom werd onlangs het Red Banana Lightspeed Framework gelanceerd. Met meer dan 10(!) jaar ervaring in het ontwikkelen van Lightspeed webshops, loopt ons repertoire aan goedlopende webshops inmiddels al aardig in de cijfers, met als banaan op de taart onze eigen webshop: Poezenbazen.nl. Deze webshop biedt ons de mogelijkheid om al onze kennis en ‘wilde’ ideeën los te laten en uit te voeren. Het Red Banana Lightspeed Framework is een bundeling van al onze kennis en ervaring, waardoor jouw bedrijf kan profiteren van alle functionaliteiten die gegarandeerd werken. Met dit Framework zet je de juiste stap richting een unieke en herkenbare webshop, met alle nodige functionaliteiten, volledig up-to-date en ook nog eens razendsnel. 

poezenbazen_webshop

Meer informatie over jouw weg naar succes?

Voor ieder bedrijf dat er klaar voor is om zijn huidige online webshop naar een hoger niveau te tillen, biedt ons nieuwe partnership met Droppery vele mogelijkheden. Via Droppery selecteer je eenvoudig de leveranciers en merken waarmee jij wilt samenwerken. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag met de webshop en content marketing, waarbij we continu focussen op conversie. Met behulp van Droppery en Red Banana wordt dropshipping een toevoeging aan jouw bedrijf, en helpt het je om jouw conversie te optimaliseren. Ben je geïnteresseerd of heb je behoefte aan meer informatie over ons partnership? Aarzel dan niet om eens contact met ons op te nemen. We ontdekken graag wat wij voor jou kunnen betekenen onder het genot van een banaantje. Samen maken we van jouw onderneming een succes in 2022!

Bakkie drinken met ons team?

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Veel gestelde vragen over Droppery

Wat is het voordeel van Droppery als leverancier?

Met Droppery zorg je als groothandel, leverancier of merk voor het vergroten van je netwerk van wederverkopers. Droppery maakt het mogelijk voor leveranciers om naast het inkoopproces met dropshipping te starten en de omzet te verhogen.

Hoe kan Droppery ontzorgen in het beheer van een webshop?

Droppery heeft leveranciers die het mogelijk maken om nieuwe producten te verkopen, direct uit de eigen voorraad van de leveranciers. Als webshop heb je hierdoor geen risico met het inkopen van producten en kan jij je focussen op de verkoop van de producten op je eigen webshop.

Waar ziet Red Banana kansen als het gaat om het optimaliseren van mijn webshop?

Daar vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek!