Content

Webdesign in Roosendaal

Bij Red Banana in Roosendaal kun je terecht voor het design van je website of webshop. Wij maken shops en sites die werken!

Geschreven door Mark de Hooge
Website laten maken

Zo moet een website niet alleen mooi maar óók functioneel zijn. Een goede indeling, sfeer en aansprekende foto’s moeten perfect aansluiten bij je bedrijf en tegelijkertijd aansluiten bij de doelgroep. Dat is waar wij goed in zijn!

Goed webdesign

Hoe prachtig je online winkel of site er ook uitziet, als de content niet gevonden wordt in Google, heb je weinig bezoek. Daarom ontwerpen en ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke websites samen met onze klanten. Sites die volledig aansluiten bij de wensen van opdrachtgevers én tegelijkertijd in de smaak vallen bij bezoekers en Google.

Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat je website bijdraagt aan je business. Daarom zetten wij bezoekers regelmatig aan tot actie, zodat zij zeker weten contact opnemen of overgaan tot het kopen jouw producten of diensten.

Responsive design

Verder zorgen wij ervoor dat je website op een mobiele telefoon of tablet goed werkt. Onze ontwerpers ontwikkelen responsive designs, zodat websites zich automatisch aanpassen aan de apparaten die bezoekers gebruiken.

Meer informatie over websiteontwikkeling?

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in de omgeving Roosendaal, neem dan vooral contact met ons op!