Red Banana Lightspeed Framework

Het Red Banana Lightspeed Framework gaat verder dan een standaard Lightspeed thema uit de shop.

Bekijk onze pakketten

Red Banana lightspeed framework

Het Red Banana framework is herkenbaar, betrouwbaar en razendsnel!

Bij Lightspeed kun je kiezen uit één van de honderden verschillende standaard thema’s voor een webshop. Maar je hebt het liefst natuurlijk een unieke webshop die direct in het oog springt en ook nog eens super gebruiksvriendelijk is. Een unieke webshop draagt bij aan de herkenbaarheid, betrouwbaarheid en authenticiteit van jouw merk. Met onze jarenlange kennis over Lightspeed en onze passie voor responsive webshops ontworpen wij ons eigen Red Banana Lightspeed Framework. Dit framework bestaat uit een kant en klare Lightspeed webshop passend bij jouw huisstijl. Je leest alles over ons Red Banana Lightspeed Framework hier!

Red Banana Lightspeed pakketten

Het Red Banana Framework is bij uitstek de manier om te starten met jouw webshop. Je profiteert van een herkenbare webshop met alle nodige functionaliteiten, zonder in te leveren op paginasnelheid. Maar er is meer. Wij bieden verschillende pakketten om te starten met een Lightspeed webshop.

Webshop met custom homepage

Naast het basispakket presenteren wij het Custom medium pakket. Hierbij krijg je een echt unieke en persoonlijke homepage. Dat betekent dat wij de homepagina volledig custom ontwerpen op basis van jouw wensen en onze kennis. Uiteraard profiteer je verder van alle voordelen van het Red Banana Lightspeed Framework.

De voordelen van het Red Banana Lightspeed framework

  • Een geoptimaliseerd en professioneel framework

  • Mogelijkheden voor een volledige custom homepage

  • Aanpassingen op basis van jouw huisstijl (kleuren, fonts & logo)

  • Ondersteuning bij het vullen van de homepage

  • Ondersteuning bij de livegang

  • Toegang tot essentiële tools

Bekijk onze pakketten