Magento migratie

Wij helpen je graag bij het migreren van jouw Magento webshop naar Lightspeed. Wij bieden ondersteuning bij een custom design, technische migratie en SEO migratie. Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Magento migratie: Red Banana helpt bij de migratie van Magento 1 naar Lightspeed
Wat nu?

Support voor Magento 1.0. stopt…

Magento, aanbieder van een open source e-commerce platform, heeft aangekondigd dat zij vanaf 1 juni 2020 geen ondersteuning meer bieden voor de inmiddels verouderde Magento versie 1. Dit maakt het risico op veiligheidslekken groot, omdat er geen software- en beveiligingsupdates meer doorgevoerd worden en de support dus volledig verdwijnt.

Een overstap naar Magento 2 of een ander e-commerce platform is daarom noodzakelijk. Zo is het mogelijk om een Magento 1 webshop naar het e-commerce platform Lightspeed te migreren.

Dit is exact waar het Red Banana team je graag bij helpt, want wij maken overstappen simpel. Wij adviseren je over het custom design, de technische migratie en de SEO migratie als je van Magento naar Lightspeed wilt migreren.

Red Banana helpt met het overstappen van Magento naar Lightspeed:

Custom design

1. Custom webshop design

Wanneer gaat overstappen van Magento 1 naar Lightspeed, helpen we je graag aan een compleet nieuw custom Lightspeed design. Natuurlijk helemaal afgestemd op jouw wensen. Dit is waar onze kracht ligt!

 

SEO migratie

3. SEO webshop migratie

Heb je ook aan SEO gedacht? Door middel van SEO migratie waarborgen we jouw organische verkeer na de verhuizing van de webshop. Red Banana kan jouw Magento 1 webwinkel volledig overzetten naar Lightspeed, wat een super SEO vriendelijk Magento alternatief is.

Red Banana is jouw partner voor het overstappen van Magento 1 naar Lightspeed

De support voor Magento 1 stopt. Belangrijke beveiligingsupdates zullen niet meer doorgevoerd worden, waardoor jouw webshop een makkelijke prooi is voor internetcriminelen. Hackers zijn hier natuurlijk ook van op de hoogte en zullen bewust op zoek gaan naar lekken. Overstappen is dus echt noodzakelijk! Een mooi alternatief voor Magento is het webwinkelsysteem Lightspeed.

Lightspeed is een super stabiel platform en de support is volledig Nederlandstalig. Ook heeft Lightspeed, ten opzichten van Magento, een zeer gebruiksvriendelijke back-end waar iedereen in overweg kan. Daarnaast is het ook een SEO-vriendelijk platform, waar bij de opbouw van pagina’s en blogs rekening is gehouden.

Een Magento migratie naar Lightspeed kunnen wij, van Red Banana, voor je verzorgen. Van de technische migratie tot de volledige SEO migratie. Ook is de overstap van Magento naar Lightspeed wellicht een mooi moment om het design van jouw webshop onder handen te nemen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de migratie van jouw Magento webshop? Neem dan contact met ons op!