Hét online marketing bureau voor SEO, copywriting, social media, online advertising en e-mailmarketing

Door middel van creatieve copy, dynamische visuals en de juiste online marketing strategie brengen we jouw social media, zoekmachine optimalisatie, online advertising en e-mail campagnes naar een hoger level. Benieuwd wat we doen? Check alle info!

Ik zoek een online marketing bureau

Online marketing bureau roosendaal

Online marketing bureau van A tot Zoekmachine

Wij zijn Red Banana, een no-nonsense online marketing bureau. Wij hebben alle ingrediënten in huis om de perfecte online marketingmix te vormen. Van creatieve duizendpoten die jouw socials zichtbaar maken tot kritische analisten die de geheime Google-formule keer op keer weten te ontcijferen.

De online wereld kent geen geheimen voor ons. Daarom verzorgen wij een complete online marketing strategie van de creatie tot de uitvoering. Of je het nu helemaal anders wilt doen met een nieuwe website of webshop of je huidige online marketing strategie naar een nieuw niveau wilt tillen met booming content. Team Banana is jouw sparringpartner en complete ontzorger op het gebied van online marketing!

Jouw website hoger in Google

Bij Red Banana zijn wij fan van Google. Het klinkt misschien gek, maar we vinden Google zo geweldig, dat wij er alles over weten. Wij weten dus ook aan welke knoppen we moeten draaien als je met jouw website hoger in Google wilt ranken door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Zoekwoordenonderzoek en concurrentie analyses behoren tot ons dagelijkse takenpakket. Samen zorgen we voor een betere online vindbaarheid. Je hebt ons gevonden, dus waarom zou je nog verder zoeken?

Lees meer over SEO

bloggen

Red Banana als jouw social media bureau

Delen wat op je hart ligt en daar lekker slap over ouwehoeren. Daar draait social media grotendeels om. Komt dat even goed uit! Slap ouwehoeren kunnen we wel.

De kunst daarbij is om dat zo doeltreffend mogelijk te doen, met de juiste copy en treffende visuals, zodat de boodschap overkomt en doelen worden behaald. En dat allemaal vanuit een compleet ontwikkelde social media strategie. Zo hebben we duizenden tweets, posts, reels en pins geplaatst voor onder andere Garmin en eToro. Dus waar wacht je op? Swipe ons naar rechts en doe lekker sociaal met ons!

Lees meer over social media

social media advertising

Creëer binding en retentie met e-mailmarketing

Er is geen belangrijkere doelgroep dan je eigen klantenbestand. Deze groep kent je bedrijf en heeft ervaring met de producten of diensten die je aanbiedt. Door middel van e-mailmarketing campagnes kun je eenvoudig blogs, productreleases en andere nieuwtjes delen met je bestaande klantenbestand.

Maar ook voor retentiemarketing biedt e-mailmarketing veel kansen. Door middel van automatische triggers zorgen onze e-mailmarketeers ervoor dat klanten op de juiste momenten een geautomatiseerde email ontvangen om aan te zetten tot actie.

Lees meer over e-mail marketing

Waarom Red Banana jouw online marketing bureau is:

  • Ruim 10 jaar ervaring met content marketing

  • Directe contacten binnen relevante bedrijven en platformen als Google, Meta en Pinterest

  • Bekende opdrachtgevers als eToro, Garmin en Beeztees

  • Experts in huis op elk gebied

  • Onderdeel van een van de grootste blognetwerken van Nederland

  • Zowel adviserend als uitvoerend: we bepalen samen de juiste koers

  • No-nonsense, persoonlijk en laagdrempelig

Ik wil meer weten

Red Banana’s E-commerce formule: de perfecte contentstrategie voor webshops

Ben je in het bezit van een webshop en heb je hulp nodig met jouw online marketing activiteiten? Look no further! Wij hebben namelijk alle kennis in huis om jou de perfecte online marketing strategie aan te bieden, speciaal gericht op het boosten van jouw webshop.

Red Banana maakt al 10+ jaar webshops. Door het ontwikkelen van meer dan 100 webshops, hebben we ook de nodige ervaring op het gebied van content marketing voor webshops. Alle kennis en ervaring hebben we gebundeld tot één succesformule: de E-commerce formule van Red Banana is volledig gericht op het boosten van jouw webshop. Heb je een webshop of sta je op het punt om een webshop te beginnen? Check alle info!

Een effectieve online marketingstrategie

Wat is jouw online marketingstrategie? De strategie hangt vaak af van jouw online doelen. Wil je meer verkeer naar jouw website? Of is jouw doel om meer conversie te behalen? Wat jouw online marketingdoelen ook zijn, Red Banana is hét online marketing bureau dat je verder helpt. Ga voor nog meer conversie en groei met jouw webshop of website. Wij helpen je graag met het ontwikkelen en uitvoeren van een passende online marketingstrategie. Samen zorgen we voor online topprestaties!

Dit zeggen onze online marketing klanten

Red Banana was een duidelijke keuze voor eToro toen we een online marketing bureau zochten voor het opzetten van onze sociale kanalen in Nederland.
Met een mooi professioneel team, dat altijd klaar staat om het meeste eruit te halen, hebben ze een mooie presence opgebouwd voor eToro.
Professioneel, target georiënteerd, innovatief, creatief, efficiënt, klantgericht en erg prettig om mee te werken.
Ik raad dit bureau ten zeerste aan.

Review van Eelco Vos - eToro

Eelco Vos - eToro

Bekijk dit project

Bij Red Banana kun je rekenen op een snelle service. Ze zijn altijd bereikbaar, toegankelijk, hebben kennis van zaken en zijn professioneel.

Review van Loesje Klaasen - AK Advocaten

Loesje Klaasen - AK Advocaten

Bekijk dit project

We zijn in zee gegaan met RedBanana, Wat een fijn en transparant bedrijf. Wat hun in een korte tijd online voor ons hebben georganiseerd, Daar konden wij alleen maar van dromen. RedBanana ga zo door met waar jullie goed in zijn. Wij zijn prima tevreden klanten, jammer dat wij jullie niet eerder hebben ondekt.

Review van Cindy van Overveld - Rijwielsporthuis Ad van Overveld

Cindy van Overveld - Rijwielsporthuis Ad van Overveld

Bekijk dit project

In een branche waar veel ondernemers schreeuwen dat ze beste zijn, laat Red Banana zien dat zij het zijn. Als lokale ondernemer staan we nu boven de landelijke ketens en  ook de andere vestigingen in Nederland stijgen naar de plaats waar we moeten staan. Kortom een betrouwbare partij waar je op kan bouwen.

Review van Jeffrey van Noort - Financiële Meesters

Jeffrey van Noort - Financiële Meesters

Bekijk dit project

Contentcreatie en contentmarketing

Wij geloven dat unieke en creatieve content de basis is voor jouw social media strategie of online vindbaarheid van jouw webshop of website. Het maken van creatieve content zit in ons DNA! We schrijven creatieve teksten voor jouw website of blog en maken spraakmakende visuals die jouw doelgroep aanspreken. Ook voor webshops weten wij contentmarketing op de juiste manier in te zetten. Red Banana helpt met het creëren van content die helemaal past bij jouw bezoeker.

Contentcreatie is een kunst. Door te werken met een content marketingplan of contentkalender, komt jouw content nog beter tot zijn recht. Heb je teksten nodig voor jouw website? Kan jouw webshop goede SEO copy gebruiken? Ga dan aan de slag met contentcreatie en contentmarketing. Bloggen, teksten voor webshops en de ontwikkeling van social media content nemen wij graag voor je uit handen!

Online marketing bureau uit Roosendaal

Wil je meer uit jouw website of webshop halen via online marketing? Ben je benieuwd naar de volgende stappen in jouw online avontuur? Laat het ons weten! We gaan graag met je in gesprek over hoe online marketing, SEO optimalisatie, bloggen, social media, social media advertising en e-mailmarketing kunnen worden ingezet en creëren samen met jou de perfecte online marketingstrategie die past bij jouw merk. Vanuit ons online marketing bureau in Roosendaal helpen wij klanten in heel Nederland en zelfs internationaal. Red Banana is jouw online marketing bureau in Noord-Brabant. Let’s go bananas!

What the FAQ?!

Wat is online marketing?

Simpel gezegd is online marketing het promoten van producten en/of diensten via internet.

Wat is het verschil tussen online marketing en content marketing?

Online marketing en content marketing lijken heel erg op elkaar. Beide hebben als doel om online zichtbaarheid te vergroten en online doelstellingen te behalen. Online marketing richt zich daarbij vooral op data en prestatie en content marketing op de creatie van inhoud op basis van klantpsychologie. Een combinatie van online marketing en content marketing zorgt voor een hele sterke basis voor een online marketing strategie.

Wat doet een online marketeer?

Een online marketeer is op de hoogste van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van alles wat zich online afspeelt. Van social media algoritmes tot Google updates. Een online marketeer past deze kennis toe bij het ontwikkelen van een online marketing strategie, zodat de juiste marketingmix wordt samengesteld om doelstellingen te behalen.

Waarom online marketing inzetten?

In een tijdperk waarin alles digitaal is en mensen 24/7 online zijn, is online marketing by far de beste manier om jouw doelgroep te bereiken. Een van de grote voordelen van online marketing is dat de meeste resultaten uitstekend meetbaar kunnen worden gemaakt.

Waarom online marketing uitbesteden?

Online marketing is een bodemloze put. Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Door jouw online marketing werkzaamheden uit te besteden aan een professioneel online marketing bureau, zoals Red Banana, kun jij je bezighouden met jouw eigen business. Wij passen in de tussentijd onze expertises toe op jouw online communicatie uitingen en zorgen voor een optimale zichtbaarheid!.

Heeft elk bedrijf online marketing nodig?

Elk bedrijf dat online zichtbaarheid en online vindbaarheid nodig heeft om te kunnen voortbestaan heeft online marketing nodig. Door middel van online marketing kun je je onderscheiden van concurrenten en zorgen dat je opvalt tussen de zoekresultaten.

Jouw online content werkzaamheden uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op met Bohdy

0165 - 32 78 08

  • Hidden
contact opnemen