E-mail marketing voor webshops

Besteed je e-mail marketing uit aan Red Banana. Wij verzorgen jouw volledige e-mail marketing strategie. Wil jij weten waarom je jouw e-mail marketing aan ons moet uitbesteden? Lees dan vooral onze info hieronder of neem vrijblijvend contact op.

Besteed je e-mail marketing uit

e-mail marketing uitbesteden

Gemakkelijk e-mail marketing uitbesteden

Je hebt gelezen dat e-mail marketing nog steeds een van de meest winstgevende vormen is van marketing en je wilt er mee starten. Maar er zijn enorm veel regels aan verbonden, je weet niet helemaal hoe je moet starten en je hebt geen idee hoe je een e-mail marketing strategie opzet. Dan zijn onze e-mail marketeers er voor jou! Bij Red Banana kun je gemakkelijk je e-mail marketing uitbesteden en verzorgen wij jouw volledige e-mail marketing van A tot Z. Dankzij jarenlange praktijkervaring weten onze e-mail marketeers precies wat werkt om voor jou meer omzet te genereren. Zo hebben we alle voordelen van e-mail marketing op een rij gezet in ons blog over voordelen van e-mail marketing automation.

Wil jij ook starten met e-mail marketing? Neem dan vrijblijvend contact op en wij leggen je precies uit hoe wij je omzet laten groeien. E-mail marketing uitbesteden is nog nooit zo makkelijk geweest.

E-mail marketeers met een passie voor webshops

Onze e-mail marketeers hebben jarenlange ervaring in e-mail marketing maar hebben ook een expertise opgebouwd in het opzetten van e-mail marketing voor webshops. Bij Red Banana weten wij precies wat van belang is om conversie te creëren binnen jouw webshop. Dit heeft ook te maken met onze expertise op het gebied van webshops maken. Onze e-mail marketeers zijn gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van de perfecte e-mail marketing strategie voor webshops. Wij kijken hierbij naar het profiel en het gedrag van jouw klant.

Door jouw e-mail marketing uit te besteden zorg je niet alleen voor een directe link naar jouw klanten maar stel je ze in staat om gemakkelijk producten te kopen via jouw webshop. Dankzij onze praktijkervaring met e-mail marketing voor webshops weten wij waar de consument op let en hoe wij lezers omzetten tot kopers!

E-mail-marketing-content-laptop

E-mail marketing uitbesteden aan Red Banana. Dit zijn de voordelen:

 • E-mail marketing met focus op conversie

 • Unieke content vanuit jouw huisstijl

 • E-mail marketing met een kijk op jouw doelgroep

 • E-mail marketing strategie van A-Z

 • Gespecialiseerd in e-mail marketing voor webshops

 • Persoonlijk contact met de doelgroep & lange termijn aankopen

 • Direct contact met onze experts: wij houden het graag laagdrempelig en persoonlijk

Ik wil starten met e-mail marketing!

De beste e-mail campagnes met oog op conversie

E-mail marketing is een van de best verdiende marketingkanalen en dit weten onze bananas maar al te goed. Daarom dat onze e-mails altijd conversiegericht worden opgezet. Wanneer je bij Red Banana je e-mail marketing uitbesteed worden er gelijk triggers ingesteld die jouw klanten aanzet tot meer aankopen. Wanneer zij een bepaalde actie uitvoeren binnen je webshop krijgen ze een bedankje of een aantal producten die ze ook interessant zullen vinden.

Ook schrijven we maandelijks nieuwsbrieven die naar jouw klanten worden gestuurd. Deze nieuwsbrieven bestaan uit leuke blogs en de nieuwste of mooiste producten. We zorgen voor genoeg activatie in jouw e-mail marketing dat mensen niks anders willen dan klikken!

 

Custom-e-mails-computer-design

Een greep uit onze projecten

E-mail marketing campagnes waar we trots op zijn!

De best converterende e-mails voor elk bedrijf, webshop en bezoeker.

E-mail marketing uitbesteden? Zo zetten wij jouw e-mail marketing strategie op!

01

Kick-off

 • Samen bespreken we jouw wensen

 • We bepalen de look en feel van jouw bedrijf

 • We bespreken welke e-mails van belang zijn om jouw omzet te vergroten

 • We zetten een account op bij de e-mail marketing service

02

Interactieve content en gave designs

 • We creëren de eerste mails naar aanleiding van jouw wensen

 • We ontwerpen gave designs en schrijven interactieve content

 • We plaatsen dynamische rijen die direct linken naar je webshop

 • We sturen ze naar je op en verwerken eventuele feedback

03

Je eerste e-mail wordt verstuurd

 • We zetten de puntjes op de i

 • We stellen de voorwaarden in van de e-mails

 • We schrijven, in samenwerking met jou, een pakkende titel

 • We zetten de mail live!

04

Optimaliseren en A/B testen

 • We monitoren de prestaties van de e-mails

 • We A/B testen verschillende aspecten van de e-mails

 • We optimaliseren de e-mails voor meer conversie

 • We maken nieuwe, op maat gemaakte, e-mails wanneer nodig

E-mail marketing met een constante focus op conversie

Buiten de expertise die onze e-mail marketeers al hebben zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-mail marketing. Hierdoor zijn onze e-mail marketeers altijd op de hoogte van de nieuwste manieren om jouw e-mail marketing meer converterend te maken. Met de nieuwste manieren om dynamische rijen te gebruiken tot de doelgroep precies op de juiste manier aan te spreken, zorgen onze e-mail marketeers ervoor dat jouw omzet blijft groeien.

Bovendien zijn onze e-mail marketeers niet alleen expert op het gebied van e-mail marketing. Onze bananas zijn ook content marketeers in hart en nieren! Bij Red Banana ben je aan het juiste adres om je e-mail marketing uit te besteden maar ook zeker om al je content marketing uit te besteden. Hierdoor weten onze marketeers precies hoe zij de juiste content moeten schrijven om jouw e-mail zo converterend mogelijk te maken.

Custom e-mail marketing

Wanneer je je e-mail marketing uitbesteedt bij Red Banana krijg je meer dan alleen een e-mail marketing campagne. Wanneer wij jou e-mail marketing strategie op gaan zetten kijken we verder dan een nieuwe naam in je lijst krijgen. We gaan met jou in gesprek naar je wensen en doelen en creëren we op basis hiervan, custom e-mails.

Onze e-mails hebben als doel jouw (potentiële) klanten aanspreken en tot kopen over te laten gaan. Daarom gaan we altijd net een stapje verder. We houden rekening met wat je doelgroep beweegt en blijven constant jouw e-mails optimaliseren om het maximale uit je e-mail strategie te halen.

Wil jij ook je e-mail marketing uitbesteden? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Wat kost het uitbesteden van e-mail marketing?

Wanneer jij je e-mail marketing wilt uitbesteden zijn er een aantal dingen waar je mee te maken krijgt. E-mail marketing is een van de meest winstgevende marketingkanalen met een Return On Investement (ROI) van tot wel 3200 procent! Wanneer je je e-mail marketing wilt uit besteden zijn er een aantal vaste kosten die gelden voor iedereen. Zo betaal je standaard een maand bedrag aan een e-mail marketing software provider. Deze kosten kunnen verschillen van 50 euro tot een paar honderd euro.

Bovendien betaal je voor de expertise van de e-mail marketeer. Ook hier zit enorm veel verschil. Bij Red Banana gaan we altijd eerst in gesprek over de wensen die jij hebt. Omdat wij op maat gemaakte e-mails maken en en onze e-mail strategie aan laten sluiten op jouw wensen en behoeftes is hier geen vast bedrag aan te hangen. Wil je weten wat het voor jou kost om e-mail marketing uit te besteden? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat!

E-mail marketing uitbesteden aan e-mail marketeers in Roosendaal

Als je op zoek bent naar een online marketing bureau waaraan jij je e-mail marketing kan uitbesteden zoek dan niet verder! Wij helpen je graag. Op ons kantoor in Roosendaal hebben wij een team van ervaren online marketeers die de laatste trends over e-mail marketing en online marketing op de voet volgen. Zo hebben onze bananas al enorm veel ervaring met het opzetten van e-mail marketing strategieën. Zo hebben we voor zowel nationale als internationale webshops de beste e-mail marketing campagnes opgezet. Zo hebben we tot wel 167 procent omzetgroei kunnen realiseren voor Seafoodmarkt, tot wel 70 procent omzetgroei voor A&F cosmetics en tot wel 650 abonnees voor Hotspot Titanium.

Wat is e-mail marketing?

E-mail marketing is een vorm van marketing waarmee je direct je (potentiële) klant kan bereiken. E-mail marketing valt onder de tak direct marketing. Met e-mail marketing kun je gemakkelijk boodschappen, informatie of producten naar de beoogde doelgroep gestuurd worden.

Is e-mail marketing effectief?

E-mail marketing is nog steeds een van de meest winstgevende marketing kanalen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het rendement van e-mail marketing tot wel 3200 procent bedraagt. Bovendien geeft 45 procent van de consumenten aan dat ze graag e-mails ontvangen van bedrijven en merken.

Wat kost e-mail marketing?

De kosten van e-mail marketing kunnen enorm variëren. De kosten die worden gerekend voor e-mail marketing bestaan uit verschillende factoren. Gemiddeld kun je er van uitgaan dat e-mail marketing tussen de 50 euro en een paar honderd euro per maand kost.

Wat zijn de voordelen van e-mail marketing?

E-mail marketing heeft verschillende voordelen voor bedrijven. Met e-mail marketing kun je gemakkelijk je beoogde doelgroep bereiken. E-mail marketing is relatief goedkoop met een hoge Return On Investment (ROI). E-mails marketing is goed meetbaar op verschillende KPIs en je kunt e-mails makkelijk testen en optimaliseren.

Hoe werkt e-mail marketing?

E-mail marketing is een direct marketingkanaal. Dit betekent dat jouw bericht direct binnenkomt bij je doelgroep. E-mail marketing is onderhevig aan allerlei belangrijke wet- en regelgeving. Dit zorgt ervoor dat e-mail marketing een goed maar wel ietwat moeilijk marketingkanaal is om te gebruiken.

Jouw e-mail marketing uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op met Bohdy

0165 - 32 78 08

 • Hidden
contact opnemen