We're not just a pretty face

Kwaliteit. Vertrouwen. Korte lijnen. Resultaat! Maak kennis met #TeamBanana

Red Banana Roosendaal

Vanuit het altijd gezellige Roosendaal werken wij met een jong en gepassioneerd team aan online projecten voor onze klanten. We ontwikkelen websites, webshops, schrijven web- en SEO teksten, zijn handig met sociale media én social advertising en we zijn ook nog eens top bloggers! Daarbij zijn we nieuwsgierig, eigenwijs en we volgen iedere online innovatie op de voet. We zijn non-stop bezig met vernieuwing, met dingen uitproberen en daarvan te leren. Ontwikkelingen zien we altijd als een kans. En dat doen we met een hoop kennis en met veel plezier en enthousiasme.

Ons team is veelzijdig en in staat om op alle gebieden van online communicatie en (digitale) marketing de juiste ondersteuning te bieden. Ons uitgangspunt is online succes, waarbij we over alle gebaande paden gaan. Soms ook daarbuiten. Er bestaan namelijk ook rode bananen. Meet #TeamBanana!

#nofilter
mark de hooge kinderfoto red banana
Mark de Hooge - Red Banana

Mark de Hooge

Managing director

Hola, que pasa?

Mark staat aan het roer van het #BananaSchip. Mark is veelzijdig: hij heeft een grafische achtergrond, kan ondertussen een aardig woordje code, doet aan sales en is zelfs in te zetten als content manager. Als managing director is hij van alle markten thuis. Zijn passie en enthousiasme voor zijn werk is wat hem zo goed maakt. Mark is een harde werker die zich altijd zal inzetten voor klanten. Het beste resultaat, dat is wat telt.

Neem contact op met Mark
Kinderfoto Liza
Liza Account Manager

Liza Antonis

Account manager

Hi!

Liza is onze nieuwste Banana! Als account manager is ze bij Red Banana het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Binnen de online marketing wereld heeft ze haar nieuwe uitdaging gevonden. Ze heeft twee konijnen, Mimi en Frenkie, en met 15 jaar hiphop en dancehall ervaring kan ze een aardig potje dansen!

Neem contact op met Liza
Brett Red Banana kinderfoto
Brett Rijsdijk - Red Banana

Brett Rijsdijk

Content en social media manager

Hi!

Brett is content en social media manager bij Red Banana. Ze houdt van het creëren van social posts, inspirerende blogs, toffe nieuwsbrieven en SEO-teksten. Ze is Google Analytics fan en vindt het leuk om nieuwe plannen te ontwikkelen voor klanten. Verder is ze verslaafd aan reizen, series en sociale media.

Neem contact op met Brett
Stephan Oomen kinderfoto red banana
Stephan Oomen - Red Banana

Stephan Oomen

Front-end developer / UX designer

Haallo!

Stephan maakt alle website designs voor onze (toekomstige) klanten. Deze knappe kop is een eerste klas webdesigner! Stephan volgt alle ontwikkelingen op het gebied van webdesign op de voet en past deze meteen toe op nieuwe creaties. In zijn vrije tijd is hij regelmatig op het handbalveld te vinden en houdt hij wel van een potje gamen.

Neem contact op met Stephan
Rowan Red Banana kinderfoto
Rowan Lens - Red Banana

Rowan Lens

Content & social media manager

Joe!

Rowan is content en social media manager bij #TeamBanana. Deze stoere krullenbol is dagelijks bezig met het maken van toffe social content en loopt geregeld met een camera in haar handen. Ze is dol op vinyl, festivals, ijs en is zelfbenoemd aanstormend #fitgirl.

Neem contact op met Rowan
Sander Red Banana kinderfoto
Sander Dongelmans - Red Banana

Sander Dongelmans

Webdeveloper

Howdy

Met zijn twintig lentes jong is Sander de jongste telg van de #BananaFamilie. Sander is onze webdeveloper en hij codeert de creaties van webdesigner Stephan. Dit resulteert in ellenlange codes < strong >. Sander is al jaren samen met zijn liefde Lotte. Verder is hij de grootste badeendspaarder van Nederland en vindt hij het leuk om te gamen.

Neem contact op met Sander
Johan Red Banana kinderfoto
Red Banana - Johan van Kalmthout

Johan van Kalmthout

Content & social media manager

Ewa

Johan is content en social media manager bij de Bananas. Hij is expert op het gebied van woordgrappen, het schrijven van blogs en hij waagt zich graag aan de wondere wereld van social advertising. Ook voor het ontwikkelen van toffe inhakers is hij wel te porren. In het weekend is hij op het voetbalveld te vinden als man of the derde helft.

Neem contact op met Johan
Celine Red Banana kinderfoto
Red Banana personeel Celine

Céline Cacchione

Content marketeer

Hi!

Céline is terug van weggeweest. Ze heeft namelijk al eens bij ons stage gelopen en kon het niet laten om terug te komen. Deze content marketeer houdt van content maken. Obviously! Daarnaast is ze bijna dagelijks met ijzers aan het gooien in de sportschool.

Neem contact op met Céline
Thomas Red Banana kinderfoto
Red Banana personeel Thomas Storm

Thomas Storm

SEO Specialist

Hoi!

Thomas is onze nieuwe SEO specialist! Deze oud-roeier is bij ons in de rode bananenboot gestapt. Het beter vindbaar maken van websites is zijn passie. Verder geniet hij van lekker eten, films, sporten in de sportschool en zijn tuin omspitten #groenevingers.

Neem contact op met Thomas
Maarten kinderfoto Red Banana

Maarten de Wolf

Webdeveloper

Hey!

Ook Maarten is webdeveloper bij #TeamBanana. Als nieuwste Banana houdt hij zich bezig met code, code en nog veel meer code. Het liefst is hij bezig met gamen, uitstapjes maken met zijn vriendin Lisanne en bouwt hij volledige pc's helemaal zelf op.

Neem contact op met Maarten
Cindy Red Banana kinderfoto
Red Banana personeel Cindy

Cindy de Kok

Financiële administratie

Hoi!

Cindy is onze financiële administratie heldin. Ze regelt alle facturen, bonnetjes, administratiezaken, hangt regelmatig aan de telefoon en nog heel veel meer!

Neem contact op met Cindy