Development Design Bloggen Content Marketing Social Media SEO

Indoor Skydive VR

Indoor Skydive Roosendaal is al jaar en dag een trouwe klant van #TeamBanana. Om hun nieuwe product: Indoor Skydive VR te introduceren schakelden zij uiteraard onze hulp in. Het resultaat? Een one page WordPress website vol dynamische elementen.

Indoor Skydive Roosendaal VR
Indoor Skydive Roosendaal VR
Meer over dit project

Indoor Skydive VR: de meest unieke VR ervaring in de Benelux

Indoor Skydiven met een VR-bril, hoe tof is dat? Sinds 1 februari 2018 biedt Indoor Skydive Roosendaal als eerste én enige windtunnel in de Benelux de mogelijkheid om te indoor skydiven met een virtual reality bril. Hierdoor voel je niet alleen hoe het is om uit een vliegtuig te springen, je zíet het nu ook! Om dit gloednieuwe product in de markt te introduceren schakelde Indoor Skydive Roosendaal de hulp van #TeamBanana in. Het resultaat? Een toffe one page website met heel veel dynamische elementen. Ook namen we het promotieplan, social media plan en een PR-event voor onze rekening. Lees meer over deze toffe case op deze pagina.

Behaalde resultaten

+0 Facebook bereik met 1 post
+0 Paginaweergaven (jaarlijks)
+0 VR sessies
Bekijk de website van Indoor Skydive VR

Klant

Indoor Skydive VR

I believe I can fly
Indoor-skydive-roosendaal-VR
Indoor-Skydive-Roosendaal-Mobile-hero
Mobiele designs

Mobile first: get on board

De one page WordPress website van Indoor Skydive VR sluit volledig aan bij huidige huisstijl van Indoor Skydive Roosendaal. Op de pagina vertellen we het volledige ‘Indoor Skydive VR’ verhaal. Zo kunnen bezoekers door middel van horizontaal scrollen alle informatie over het indoor skydiven met een VR-bril bekijken.

Indoor-skydive-Roosendaal-VR-mobile
Indoor-skydive-Roosendaal-VR-mobile
Indoor-Skydive-VR-Roosendaal-mobile
Indoor-Skydive-VR-Roosendaal-mobile
Desktop designs

Focus op beleving

De focus van de pagina ligt vooral op beleving. We trekken de bezoekers mee in de Indoor Skydive VR beleving. De one page website moet hen overtuigen om uiteindelijk Indoor Skydive sessies met VR te boeken.

Indoor-Skydive-VR-Roosendaal-Desktop
Indoor-skydive-VR-Roosendaal-Desktop pagina
Indoor-skydive-roosendaal-VR-laptop pulse button

De call-to-action is voorzien van een ‘pulse-animatie’ om zo de aandacht van de bezoeker naar de knop te trekken. Als je op de knop klikt, krijg je de promotievideo van Indoor Skydive VR te zien.

Dynamische elementen

Bezoekers meenemen in het verhaal

Door middel van dynamische elementen zoals video’s, een interactieve map en leuke weetjes over de diverse VR bestemmingen nemen we bezoekers mee in het virtual reality verhaal.

Indoor-skydive-roosendaal-VR
Indoor Skydive Roosendaal VR
Indoor-SkydiveDesktop locatie-overlay
Indoor-skydive-vr-Desktop intro
Indoor-skydive-VR-Desktop videoarea
Indoor Skydive VR
PR-event en social media management

Promotie Indoor Skydive VR

Om Indoor Skydive VR goed in de markt te zetten, hebben we een compleet promotieplan ontwikkeld. Daarbij is er een social media strategie en social media plan opgezet en uitgevoerd. Hebben we de focus gelegd op social media advertising. Daarnaast hebben we een groot PR-event voor Indoor Skydive Roosendaal georganiseerd. Hier is zowel nationale als internationale pers op afgekomen.