Design Development Content Marketing Social Media Bloggen SEO

Kasteel Maurick

Aan creativiteit geen gebrek bij dit toffe project. Het resultaat? Een unieke website waar 'old meets new'. Neem met ons een kijkje binnen de prachtige virtuele kasteelmuren van Kasteel Maurick.

Kasteel Maurick
Kasteel-maurick
Meer over dit project

Kasteel Maurick: een website die zorgt voor een glimlach

Maak kennis met Kasteel Maurick: een prachtig kasteel dat verscholen ligt in de bosrijke omgeving van Vught. Chef de Cuisine Niek van Lieverloo en General Manager Klaas van Leengoed klopten bij ons aan met de vraag: ‘Willen jullie een unieke website maken waarbij alle mogelijkheden van het kasteel op een overzichtelijke manier te vinden zijn? Daarbij moet de website zorgen voor een glimlach bij de bezoeker’. #ChallengeAccepted.

Voor Kasteel Maurick hebben we zowel het design als de development van de website verwezenlijkt. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek, (SEO)webteksten, het drukwerk en de invulling van de social media kanalen.

Bekijk de website van Kasteel Maurick

Klant

Kasteel Maurick

Kleurgebruik

Typografie

  • Vesper Libre
  • Montserrat
Kasteel Maurick hero
Kasteel Maurick mobile hero
Mobiele designs

Mobile first: eenvoudig reserveren binnen een paar tikken

De focus ligt voornamelijk op het inspireren van bezoekers. Daarbij hebben we gedacht aan slimme details zoals duidelijke call-to-action buttons, horizontaal scrollen en een eenvoudig leesbare menukaart.

Kasteel Maurick
Kasteel Maurick
Kasteel Maurick
Kasteel Maurick
Desktop designs

Flexibele content vlakken: creatief omgaan met content

We hebben diverse creatieve content vlakken gecreëerd. Met deze vlakken, die volledig te customizen zijn, zijn toffe features toegevoegd aan de website. Denk aan een handige agendafunctie, een videofunctie en quotes.

Kasteel Maurick
Kasteel Maurick
Desktop preview
Content elementen

Bijzondere visuele elementen

Voor Kasteel Maurick zijn diverse visuele elementen ontwikkeld om bezoekers zo veel mogelijk te inspireren. Denk daarbij aan de menukaartpagina waar we bezoekers ‘lekker maken’ met verschillende gerechten. Of de bruiloftpagina waar we bezoekers inspireren met een video en foto’s van een bruiloft bij Kasteel Maurick.

Kasteel Maurick
Kasteel Maurick
Kasteel Maurick
Kasteel Maurick
Kasteel Maurick
Kasteel Maurick
Kasteel Maurick reserveren

Op de menukaartpagina zie je rechts in beeld altijd ‘sticky’ de optie voor het reserveren staan. Zo kunnen websitebezoekers binnen enkele klikken eenvoudig online een reservering maken.

Drukwerk

Het complete Kasteel Maurick verhaal

Ook zijn we aan de slag gegaan met drukwerk. Zo hebben we de menukaart en de upsell kaarten een make-over gegeven. Ook hebben we het bieretiket voor het ‘Heerlijke Hendrik’ biertje ontworpen.

Kasteel Maurick menukaart
Kasteel Maurick bierflesje