Content Marketing SEO Bloggen Social Media Design Development Fotografie

Poezenbazen

Een Lightspeed webshop vol met de leukste katten spullen om te laten zien wat we kunnen én om nog beter te worden in wat we doen. Lees snel meer!

Case Poezenbazen
Case Poezenbazen
Over het prrrrroject

Poezenbazen: de leukste kattenshop van Nederland

Poezenbazen is niet zomaar een kattenshop en niet zomaar een klant. Deze webshop hebben we namelijk helemaal zelf bedacht en ontwikkeld. Op Dierendag 4 oktober 2019 ging Poezenbazen live. De webshop is gemaakt met Lightspeed en kent een speels en overzichtelijk design. Met deze webshop laten we onze klanten zien wat we kunnen!

Bovendien worden alle producten in de shop getest door de enige echte catfluencers Ike & Yuna, Boppe, Mimi en Gin. Wat wil je nog meer?

Bekijk de website van Poezenbazen

Klant

Poezenbazen

Poezenbazen home mobiel
Purrrfect strategie

Content marketing

Bloggen

Door middel van blogs over nieuwe producten en katten weetjes informeren we de (potentiële) klanten. Deze blogs voorzien we van de juiste zoekwoorden zodat ze relevant zijn voor de doelgroep én beter worden gevonden in zoekmachines.

SEO

De SEO werkzaamheden voor Poezenbazen zorgen dat alle pagina’s van de webshop continue geoptimaliseerd zijn voor hoge posities in Google en andere zoekmachines. Van productpagina’s tot blogs en van contactpagina’s tot FAQ’s.

Social media

Katten en social media zijn een ‘match made in heaven’. Niet gek dus dat Poezenbazen op social media snel groeit. Met een Instagram– en Facebookpagina én een community op Facebook wordt Poezenbazen steeds bekender.

Instagram home Poezenbazen mobiel
Instagram feed Poezenbazen mobiel

Social media resultaten

+0 Volgers op Instagram
+0 Volgers op Facebook
+0 Leden van community
Converrrrrsie op 1

Een speelse webshop met focus op conversie

Door slim gebruik te maken van kleur en de plaatsing van knoppen zorgen we dat de gehele webshop draait om conversies maken. Met hier en daar natuurlijk een schunnige poezengrap.

productpagina poezenbazen mobiel
categoriepagina poezenbazen mobiel

Wil je ook zo’n toffe Lightspeed webshop?

Snappen we helemaal! #teambanana helpt je graag aan een creatieve, visuele en converterende webshop. Kom eens langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een heerlijk bakje koffie. Vinden we leuk!

Laat ons jou helpen met jouw nieuwe webshop.

Dat wil ik!

Neem contact op