Design Development Content Marketing SEO Social Media Bloggen Fotografie

ROOS24

Van webdesign en development tot aan content in de vorm van fotografie en blogs: héél #TeamBanana was betrokken bij dit toffe project.

ROOS24-case-Red-Banana
ROOS24 case Red Banana
Meer over dit project

ROOS24: hét online platform voor de Roosendaalse binnenstad

Maak kennis met ROOS24: hét online platform voor de Roosendaalse binnenstad. ROOS24 is een project waar het hele Red Banana team aan gewerkt heeft (en nog steeds doet!). Van webdesign en development, tot aan een API koppeling, blogs, webteksten, zoekwoordenonderzoek, SEO, social media en fotografie: we hebben ons met vrijwel alles bemoeid. De website die we hebben gemaakt in combinatie met de realisering van een loyaliteits- en spaarprogramma maken ROOS24 hét stadsplatform van Roosendaal!

Behaalde resultaten

+0% Meer bezoekers
+0 Transacties
+0 Websitebezoekers per maand
Bekijk de website van ROOS24

Klant

ROOS24

Mobiele designs

Mobile first: horizontaal scrollen

Uniek in onze mobiele website is het horizontaal scrollen. Door deze functie ontstaan er geen ellenlange pagina’s waar websitebezoekers doorheen moeten scrollen. Daarnaast zijn de pagina’s zo ontworpen dat ze altijd volledig in het mobiele scherm staan.

Desktop designs

Flexibele content vlakken: creatief omgaan met content

Op ROOS24 maken we gebruik van zogenoemde flexibele contentblokken. Hiermee kunnen we interessante en unieke content zoals quotes, foto’s en video’s op een creatieve manier inzetten.

Content is key bij ROOS24. In de onderstaande video zie je een ‘sticky’ menubalk aan de zijkant. Dit is expres gedaan, zodat de volle focus ligt op de content zonder dat een menubalk voor afleiding zorgt.

Desktop preview
API-koppeling

Ontwikkeling van een API-koppeling

Voor ROOS24 is een loyaliteitssysteem bedacht. Om dit systeem te koppelen aan de website is er een zogenoemde API koppeling gebouwd. Door middel van deze koppeling kunnen gebruikers hun pas registreren, punten bekijken en zien voor welke producten zij kunnen sparen.

ROOS24

De menubalk zit ‘sticky’ aan de zijkant, zodat de belangrijkste items altijd ongestoord in beeld blijven staan.

Social media management

Dagelijks creëert het ROOS24 redactieteam creatieve social media posts

ROOS24
ROOS24
ROOS24

Iedere dag is het content marketing team van ROOS24 bezig met het ontwikkelen van unieke content in de vorm van nieuwswaardige artikelen, blogs, het uitlichten van Roosendaalse ondernemers en het creëren van social media posts aan de hand van een gedegen social media strategie.

ROOS24-projectcase
ROOS24-projectcase