SEO bureau Roosendaal

SEO bureau Roosendaal Red Banana

Wil je met je Roosendaalse website of webshop meer bezoekers aantrekken uit Google? Dan heb je een ervaren, doeltreffende SEO bureau nodig. Bij SEO bureau Roosendaal Red Banana ben je op de juiste plek beland! Wij ondersteunen al ruim 15 jaar ondernemers uit Roosendaal, Bergen op Zoom, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Nieuwenberg, Zegge en Bosschenhoofd.

Onze SEO specialisten ontzorgen jou, waardoor jij je weer kunt bezig houden met waar je goed in bent. Zij lichten je website door, geven je advies, optimaliseren bestaande content en creeeren nieuwe blogs op basis van een doordachte content strategie. Dit alles gebeurt in lijn met best practices en de richtlijnen van Google. Deze werkzaamheden hebben als gevolg dat jouw website in afzienbare tijd beter gevonden wordt in Google. En dat is mooi, want zo vinden lokale klanten jouw website direct wanneer ze zoeken naar een product of dienst die jij aanbied.

Wat Red Banana uniek maakt is dat we een dynamisch bedrijf zijn waar je alle marketing disciplines in kunt terugvinden. Door onze korte lijntjes kunnen we snel met elkaar en jou als klant communiceren. Bijkomend voordeel is dat we hierdoor ook meer van elkaar kunnen leren en altijd sturen op het best mogelijke resultaat voor jouw website. Valt het ons bijvoorbeeld op dat de resultaten van een SEO campagne belemmerd worden, omdat er geen mooie visuals zijn voor een landingspagina, dan vragen we aan onze collega’s van design of development om deze te ontwikkelen. We werken dus niet met een kokervisie, maar sturen altijd op de best mogelijke uitkomst.

Waarom andere ondernemers in Roosendaal kozen voor Red Banana

 

SEO scan

We beginnen altijd met een SEO scan en audit. Zo weten we zeker dat al het werk wat we daarna voor je gaan uitvoeren het optimale resultaat zal opleveren. Jouw website wordt geheel op technische fouten en optimalisatie kansen doorgelicht.

Content driven SEO aanpak

Wij richten ons op het creĆ«ren van unieke content (blogs en pagina’s) die echt gelezen wordt en daarnaast voor SEO geoptimaliseerd is. Deze content driven aanpak is in onze industrie uniek te noemen. Red Banana vertelt jouw verhaal en benut content kansen die anderen laten liggen.

Continue monitoring en optimalisaties

In een ideale wereld voer je eenmalig iets uit en heeft het voor altijd effect. Bij SEO heb je te maken met zoekmachine algoritmes die continue in verandering zijn en concurrenten die niet stilzitten. Wij monitoren de ranking van jouw zoektermen in Google en waarborgen dat deze rankings behouden en verbeterd worden.

Lightspeed financiƫle administratie

Waarom kiezen voor een SEO bureau Roosendaal?

Als Roosendaalse ondernemer wil je natuurlijk dat je website goed gevonden wordt in je eigen stad en regio. Je kiest dan toch voor het beste SEO bureau in Roosendaal en omstreken? Red Banana weet precies wat men hier mooi vind en wat goed werkt in onze lokale markt.

Ons laatste werk voor echte Roosendaalse bedrijven

We zijn ontzettend trots op onze klanten!

Jouw website hoger in Google? Dat regelen de Roosendaalse tullepetaonen!

Wie weet niet beter wat je als Roosendaalse ondernemer nodig hebt dan een oer Roosendaals bedrijf met veel ervaring in de Roosendaalse markt en met veel Roosendaalse klanten?

Overweeg je de SEO van jouw website uit te besteden?

Wil jij binnenkort ons SEO bureau in Roosendaal inschakelen? Dan maken we graag kennis met je en bespreken we alle mogelijkheden. Graag werken we jouw wensen uit tot een mooi voorstel, bouwen we aan een duurzame samenwerking en maken van jouw website een begrip in de regio. Neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon of kom gezellig langs in ons prachtige Herenhuis gelegen in Raadhuisstraat 45, 4701PM te Roosendaal!