Wanted: Front-end Developer

Word jij onze nieuwe banana?

Red-banana-Robert-Ros

Hola! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de online wereld? Don’t look any further! #TeamBanana is namelijk op zoek naar een gedreven en enthousiaste WordPress / Lightspeed front-end developer!

 

Red Banana is een online marketing bureau, gevestigd in het bruisende Roosendaal. Met een klein, maar super enthousiast team, krijgen we grootse dingen voor elkaar. We hebben een passie voor online én online succes.

Over de vacature bij Red Banana

Bij Red Banana ga je aan de slag als Front-end Developer. Je werkt aan de realisatie van onder andere WordPress websites en Lightspeed webshops voor verschillende klanten en projecten uit diverse branches. Ook het ontwikkelen van bijvoorbeeld custom made (API)-koppelingen zal behoren tot jouw werkzaamheden.

Geloof ons: geen enkele dag is hetzelfde bij Red Banana. Je hoeft je dan ook geen seconde te vervelen! Krijg je er energie van om WordPress websites of Lightspeed webshops uit te denken, te ontwikkelen en te verbeteren? En vind je het leuk om jouw opgedane vakkennis in te zetten en werk je graag met de nieuwste technologieën? Dan is deze vacature beslist iets voor jou! Samen met een jong en tof team van designers en content marketeers zorg je voor een grote glimlach bij onze opdrachtgevers.

Een jaar werken bij Red Banana

+0miljoen Geschreven codes
+0 Opgeleverde websites of webshops
+0 Gedronken kopjes koffie óf glazen ranja

Wij werken onder andere voor: Asselbergs & Klinkhamer advocaten, DutchCowboys, Garmin, Websocks, Kasteel Maurick, IceKart Rucphen, Indoor Skydive Roosendaal, Poezenbazen, Kasteel Dussen, Mobio, ROOS24, Verfwebwinkel en meer! Daarnaast zijn we continu bezig met het realiseren van toffe online projecten.

Wat heb jij in huis?

We zijn op zoek naar iemand die past in ons team. Je bent leergierig, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast zou het fijn zijn als je:

 • 1 tot 4 jaar ervaring hebt met WordPress en Lightspeed
 • Kennis van Git en de werking van hosting praktijken
 • Je blij wordt van WordPress plug-ins als Advanced Custom Fields (pro), Gravity Forms, WPML
 • Je oog hebt voor design en je hebt ervaring in Sketch en Photoshop
 • Je ‘spreekt’ talen als: HTML, CSS, Sass, Javascript en jQuery
 • Je kunt goed overweg met PHP en MySQL

Dit bieden we jou:

 • Een toffe fulltime baan en een marktconform salaris op basis van ervaring
 • Projecten met super leuke en zéér aansprekende lokale maar ook nationale opdrachtgevers
 • Een fijne werkplek in het centrum van Roosendaal
 • Leuke enthousiaste en gedreven collega’s
 • Een gezamenlijke (on)gezonde lunch en goede vrijdagmiddagborrels
 • Kansen om door te groeien

Meer weten?

Klinkt goed toch? Is deze functie jou op het lijf geschreven? En wil je deel uitmaken van #TeamBanana? Reageer dan via onderstaande button. We kennen geen lange sollicitatieprocedures. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.