Webdesign voor webshops

Wij maken gebruiksvriendelijke, razendsnelle en responsive webshops. Onze webshops zijn award-winning en leveren hoge conversies op. Interesse gewekt? Hieronder lees je alles over webdesign voor webshops en waarom onze webshops zo goed scoren. Wil je door ons een webshop laten maken? Neem dan contact met ons op.

Ik wil een webshop laten maken

webdesign-voor-webshops-designer

Professioneel webdesign voor webshops

Als je een webshop hebt of met een webshop wil starten, dan wil je natuurlijk dat deze er uitstekend uitziet en verkopen op gaat leveren. Wil jij graag een nieuwe webshop laten maken of je huidige webshop een flinke upgrade geven? Kijk dan niet verder, want Red Banana is the place to be als het gaat om goed webdesign voor webshops.

Wij bananas bouwen namelijk al meer dan 15 jaar webshops voor klanten. En dat doen we met designs die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook gebruiksvriendelijk zijn, snel werken en een hoge conversie opleveren. Dit betekent een fijne gebruikerservaring voor jouw klanten, en meer omzet voor jou!

UX & UI: onmisbaar voor een goede webshop

UI (user interface) en UX (user experience) zijn twee zaken die absoluut onmisbaar zijn voor een goedwerkende webshop. Bij Red Banana houden we ons hier dan ook continue mee bezig. User interface design gaat over het zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontwerpen van een interface, zoals bijvoorbeeld jouw webshop. Bijvoorbeeld: is alle tekst goed leesbaar, zijn de knoppen groot genoeg en is het contrast van de webshop goed? Bij user experience design wordt er gelet om de algehele gebruiksvriendelijkheid van een website of webshop. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat een webshop snel laadt en dat het voor een webshopbezoeker makkelijk is om door je webshop te navigeren.

Een webshop kan er nog zo mooi uitzien, zonder UX en UI ben je nergens, daarom zorgen wij ervoor dat al onze webshops een optimale user interface en user experience bevatten. Ook maken wij bij elke webshop die we maken, gebruik van animaties, dynamische effecten en micro interacties. Hierdoor wordt elke webshop uniek en verhogen we de interactieratio.

Wij bouwen al meer dan 10 jaar award winning designs voor webshops

We kunnen wel zeggen dat wij al meer dan een decennia goede webshops ontwerpen, maar we kunnen het ook laten zien! Onze webshops zijn namelijk diverse keren in de prijzen gevallen.

Awards winning!

Awards Nominee
Awwwards

Awards winning!

Mobile Excellence
Awwwards

Awards winning!

Honorable mention
Awwwards

Awards winning!

Site of the day
Best CSS

Awards winning!

Featured of the day
CCS Light

Awards winning!

Site of the day
Design Nominees

Awards winning!

Best UI design award
CSS Design Award

Awards winning!

Best UX design award
CSS Design Award

Awards winning!

Best Innovation award
CSS Design Award

Awards winning!

Special Kudos
CSS Design Award

Laat een professionele webshop ontwerpen

Als webshopeigenaar is het hebben van een mooie en goedwerkende webshop een absolute must. Een goede webshop ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en werkt snel. Bij Red Banana, een online marketingbureau gelegen in Roosendaal, maken we al meer dan 15 jaar eye-catching webshops die optimale conversie opleveren. Wil jij ook jouw webshop laten maken door ons? Wij helpen je graag. We hebben al honderden webshop gemaakt voor diverse branches en doelgroepen. Ons kantoor in Roosendaal is gunstig gelegen tussen Breda, Bergen op Zoom en Antwerpen. Vanuit Breda, Eindhoven en Tilburg zijn we makkelijk te bereiken via de A58 en vanaf Rotterdam en Utrecht via de A17. Je bent altijd welkom bij ons in Roosendaal voor een bakje koffie. Is Roosendaal toch een beetje ver weg? Dan maken we ook graag digitaal kennis met je.

Wat kost het laten ontwerpen van een webshop?

De kosten van een webshop laten maken variƫren sterk. De prijs hangt namelijk af van jouw specifieke wensen. We bieden drie verschillende pakketten. Dus op basis van jouw wensen en budget is er altijd een pakket dat perfect bij je past. Of je nou een webshop wilt met een uitstekende gebruiksvriendelijkheid en een simpel design, of helemaal wilt uitpakken met een custom ontwerp, wij helpen je graag! We maken graag kennis met je om al je wensen te bespreken.

Waarom een webshop laten maken?

Een webshop moet gebruiksvriendelijk zijn voor de webshopbezoeker en daarmee zoveel mogelijk conversie opleveren. Door een webshop door ons te laten ontwerpen ben je verzekerd van een optimale gebruiksvriendelijkheid, een uitstekende user experience en een fantastische mooi design.

Hoe lang duurt het om een webshop te laten maken?

Wij kunnen jouw nieuwe webshop al binnen enkele weken opleveren. Het precieze moment van oplevering is afhankelijk van het pakket dat je kiest. We zullen de deadlines en momenten van oplevering altijd vooraf met je bespreken.

Wat kost een webshop laten maken?

Dat ligt helemaal een jouw budget en wensen! Wij bieden drie pakketten aan, waarvan een pakket een volledig custom webshop biedt. Ook bieden we een relatief goedkoop budget voor de kleinere ondernemers.

Wat is het verschil tussen UI en UX?

UI staat voor User Interface en UX voor User Experience. UI is de gebruikersomgeving van de website en dus het zichtbare deel waarmee een gebruiker interacteert met de systemen achter de website. UX is een overkoepelende term die de ervaring van onder andere UI, maar ook andere interacties omschrijft. Hoe beter de UX, hoe gebruiksvriendelijker de website is.

Wat is het verschil tussen mobile first en responsive?

Mobile first houdt in dat de website wordt ontworpen en ontwikkeld met de wetenschap dat de meeste gebruikers de website zullen bezoeken via een mobiel apparaat. Bepaalde functionaliteiten worden dan afgestemd op deze apparaten. Responsive wil zeggen dat de elementen op een website automatisch geschaald worden naar het scherm van de gebruiker.

Een professionele webshop laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Bohdy

0165 - 32 78 08

  • Hidden
contact opnemen