Professionele WordPress website laten maken

Wij maken professionele, razendsnelle en responsive websites in WordPress. Onze websites zijn award-winning! Benieuwd? Check hieronder alle info of neem vrijblijvend contact op voor een website op maat.

Ik wil een nieuwe website

website laten maken wordpress

Gebruiksvriendelijke WordPress websites

Je bent er uit: je wilt een nieuwe website laten maken. Een unieke en creatieve, converterende website die goed vindbaar is. Don’t look any further! Bij Red Banana zit je goed. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van goed presterende en gebruiksvriendelijke WordPress websites. Niet alleen zorgen wij ervoor dat jouw website technisch goed werkt. Ook zorgen we dat jouw bezoekers een perfecte website ervaring hebben. Zo maken wij jou en jouw bezoekers blij.

Ook een professionele website laten maken? Wij vertellen je graag hoe wij dat doen en ontzorgen jou van A tot Z. Neem geheel vrijblijvend contact op om jouw wensen te bespreken.

Hét webdesign bureau voor custom websites

Een nieuwe website laten maken begint met een nieuw professioneel webdesign. Met een hoge focus op User Interface (UI) & User Experience (UX) zorgen we met het design voor een gebruiksvriendelijke website die direct in het oog springt. Doormiddel van onder andere dynamische effecten, animaties en micro interacties is jouw nieuwe website uniek en creëren we een hoog interactieratio.

Onze websites hebben verschillende design-awards gewonnen. Een nieuwe WordPress website van Red Banana is dus altijd voorzien van een mooi en uniek webdesign.

Meer lezen over onze webdesigns

Een greep uit onze projecten

Websites waar we trots op zijn!

Een professionele website voor elk bedrijf, elke branche en elke bezoeker.

Responsive websites: gebruiksvriendelijk van desktop tot mobile

Gebruiksvriendelijkheid staat op één. Een website moet altijd perfect werken voor elke gebruiker, ongeacht op welk apparaat zij jouw website bezoeken. Daarom zijn Red Banana websites altijd responsive. Dat wil zeggen dat het design zich aanpast aan het scherm. En dat is nog niet alles, want wij ontwerpen naast een desktop design ook altijd standaard een mobile design bij alle custom websites!

Meer lezen over onze responsive webdesign

Website laten maken door Red Banana. Dit zijn de voordelen:

 • Altijd een professionele, unieke en custom vormgegeven website

 • Een website die aansluit bij jouw wensen én die van jouw bezoekers

 • Gebruiksvriendelijke website met gemakkelijke navigatie

 • 100% responsive; een feestje voor elke gebruiker en elk scherm

 • Hoge focus op conversie in de vorm van leads of ingevulde contactformulieren

 • Een verhoogde zichtbaarheid én vindbaarheid dankzij het SEO-advies van onze ervaren online marketing experts

 • Direct contact met onze experts: wij houden het graag laagdrempelig en persoonlijk

Ik wil een professionele website!

Website laten bouwen? Zo maken wij samen een maatwerk website!

01

Kick-off

 • Samen bespreken we jouw wensen

 • We bepalen de look en feel van de website

 • We geven advies over de flow van de nieuwe website

 • We ontwikkelen de eerste designs

 • Mobile first! Uiteraard vergeten we de designs voor mobile niet

02

Design

 • Ontwerp aan de hand van jouw wensen

 • Fine tuning en feedback concept

 • Uitwerken van de flexblokken

 • Uitwerken van alle pagina's

 • Afronding design en laatste aanpassingen

03

Development

 • Opzetten van de testomgeving

 • Coderen van de homepage

 • Opzetten backend met flexblokken

 • Invulling testomgeving

 • Testomgeving klaarzetten voor overzetten

04

Livegang

 • Redirects inventariseren en instellen

 • Controle URL structuur

 • Backup maken huidige website en overzetten

 • Overzetten nieuw design

 • Invulling website naar wens met (extra)content

Jouw website hoger in Google met doeltreffende SEO-content

Onze webdesigners en webdevelopers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot user experience en performance. Maar onze websites worden ook ontwikkeld op basis van de nieuwste Google updates voor een optimale vindbaarheid in zoekmachines.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om goed gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Naast design en development hebben wij een team knappe koppen van ervaren content marketeers en SEO-experts die doormiddel van doeltreffende content zorgen voor interactie met de doelgroep. Dankzij een gedegen zoekwoorden onderzoek, een analyse van concurrenten en jarenlange kennis en ervaring met SEO zorgen we voor een nog betere vindbaarheid in Google. Red Banana is jouw alles-in-1 online marketing bureau: van een nieuwe website tot online vindbaarheid door content marketing!

Dit zeggen onze klanten

Bij Red Banana kun je rekenen op een snelle service. Ze zijn altijd bereikbaar, toegankelijk, hebben kennis van zaken en zijn professioneel.

Review van Dimitri Kochx

Dimitri Kochx

Bekijk dit project

In een branche waar veel ondernemers schreeuwen dat ze beste zijn, laat Red Banana zien dat zij het zijn. Als lokale ondernemer staan we nu boven de landelijke ketens en  ook de andere vestigingen in Nederland stijgen naar de plaats waar we moeten staan. Kortom een betrouwbare partij waar je op kan bouwen.

Review van Jeffrey van Noort

Jeffrey van Noort

Bekijk dit project

Ik werk al jaren samen met Red Banana. Van de ontwikkeling van custom tools tot aan goede SEO teksten en blogs: ik ben dik tevreden met mijn webshop!

Review van Kris Naalden

Kris Naalden

Bekijk dit project

Red Banana heeft een volledig nieuwe website voor ons gemaakt. Een innovatieve, kleurrijke en custom made website waar niet alleen wij maar ook onze bezoekers enorm blij mee zijn. We krijgen regelmatig complimenten!

Review van Margot Simons

Margot Simons

Bekijk dit project

Altijd een website op maat

Wil je een nieuwe professionele website op maat laten maken? Dan ben je bij Red Banana aan het juiste adres. Wij maken websites volledig custom en altijd afgestemd op de wensen van jou en jouw klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte websites die niet alleen mooi zijn, maar ook goed presteren op het gebied van conversie en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Ons team van experts zal samen met jou de wensen en behoeften voor jouw website bespreken. Vervolgens gaan we aan de slag gaan met het ontwerpen en ontwikkelen van een website. We maken gebruik van de nieuwste technieken en trends op het gebied van webdesign en zorgen ervoor dat jouw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook snel laadt en gebruiksvriendelijk is voor jou en jouw bezoekers.

Wil jij ook een professionele website laten maken die goed scoort in zoekmachines als Google? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Award-winning WordPress websites!

Awards winning!

Awards nominee
Awwwards

Awards winning!

Mobile Excellence
Awwwards

Awards winning!

Honorable mention
Awwwards

Awards winning!

Site of the day
Best CSS

Awards winning!

Featured of the day
CSS Light

Awards winning!

Site of the day
Design Nominees

Awards winning!

Best UI design award
CSS Design Award

Awards winning!

Best UX design award
CSS Design Award

Awards winning!

Best Innovation award
CSS Design Award

Awards winning!

Special Kudos
CSS Design Award

Wat kost een website laten maken?

De kosten van een website laten maken variëren. Je kunt het vergelijken met het kopen van een auto. Dit doe je al vanaf een paar honderd euro, terwijl een nieuwe auto met de meest uitgebreide opties veel duurder is. Bij het laten maken van een website werkt het ook zo. Afhankelijk van de opties die jij wenst, bepaal je eigenlijk zelf de prijs. Wij maken custom websites. Dat betekent dat elke website uniek is en is afgestemd op de wensen van de klant. Hoe meer nieuwe custom ontwikkelingen een website vraagt, hoe hoger de prijs. Gelukkig wordt de prijs van te voren bepaald. Zo weet je altijd wat het kost om een website te laten maken. Ook weten wat een nieuwe website kost? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat!

Professionele website laten maken in Roosendaal

Ben je op zoek naar een online marketing bureau om een nieuwe en professionele website of webshop te laten maken? Wij helpen je graag. Vanuit ons kantoor in Roosendaal hebben wij al honderden professionele websites gemaakt voor lokale, regionale, nationale en zelfs internationale klanten. Van Roosendaalse bekendheden als ROOS24, Het Hooihuis en Indoor Skydive tot (inter)nationale websites als Inventum en Mobio. Wij maken professionele WordPress websites voor elke branche, elke doelgroep en voor bedrijven vanuit elke windstreek.

Ons online marketing bureau in Roosendaal is gunstig gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen (België) en Breda, Tilburg en Eindhoven via de A58 en vanuit Utrecht en Rotterdam via de A17. Kom dus gezellig langs of drink een digitaal bakkie met ons!

Waarom een website laten maken?

Een website is jouw online identiteit en biedt de mogelijkheid om een onvergetelijke indruk achter te laten bij de gebruiker. Ook als je al een website hebt, kan het lonen om een nieuwe website te laten maken, omdat technieken en algoritmes zich in een snel tempo ontwikkelen.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Wij kunnen jouw nieuwe website al binnen enkele weken opleveren. Het proces van een website maken is echter afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de custom wensen en communicatie. In 99% van de gevallen lukt het om de vooraf afgesproken deadline voor oplevering na te komen.

Wat kost een website laten maken?

Een website is net zo duur als een auto. De kosten voor een website variëren dus enorm. Afhankelijk van jouw wensen en opties, maken wij een offerte op maat.

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS voor websites. Het is gebruiksvriendelijk, goed te indexeren door zoekmachines en de mogelijkheden voor development zijn eindeloos, omdat het een open source oplossing is.

Wat is het verschil tussen UI en UX?

UI staat voor User Interface en UX voor User Experience. UI is de gebruikersomgeving van de website en dus het zichtbare deel waarmee een gebruiker interacteert met de systemen achter de website. UX is een overkoepelende term die de ervaring van onder andere UI, maar ook andere interacties omschrijft. Hoe beter de UX, hoe gebruiksvriendelijker de website is.

Wat is het verschil tussen mobile first en responsive?

Mobile first houdt in dat de website wordt ontworpen en ontwikkeld met de wetenschap dat de meeste gebruikers de website zullen bezoeken via een mobiel apparaat. Bepaalde functionaliteiten worden dan afgestemd op deze apparaten. Responsive wil zeggen dat de elementen op een website automatisch geschaald worden naar het scherm van de gebruiker.

Een professionele website laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Bohdy

0165 - 32 78 08

 • Hidden
contact opnemen