Online marketing bureau Roosendaal

Red Banana is een online marketing bureau gevestigd in het bruisende Roosendaal. Met een hoop Roosendaalse ondernemers als klant kun je stellen dat onze kennis over de lokale markt behoorlijk groot is! Benieuwd wat wij als online marketing bureau in Roosendaal aan lokale ondernemers kunnen bieden? Lees er alles over op deze pagina!

Online marketing bureau Roosendaal
Red Banana

Online marketing bureau in Roosendaal

Red Banana is een online marketing bureau gevestigd in het Brabantse Roosendaal. Vanuit ons prachtige herenpand in het centrum van Roosendaal werken wij voor én samen met diverse lokale, nationale én internationale organisaties.

We bouwen écht Roosendaalse websites en webshops, maken toffe webdesigns, schrijven goede én vindbare teksten voor Google én gebruikers, doen zoekwoordenanalyses ter verbetering van de zoekmachine optimalisatie, en zijn druk in de weer met social media zoals Facebook en Instagram en we vinden het leuk om bezig te zijn met fotografie.

Benieuwd naar wat dit Roosendaalse online marketing bureau voor  jou kan betekenen?

01

Online Marketing Bureau Roosendaal

Wij bieden ondersteuning bij

Online marketing activiteiten in Roosendaal

Op een paar krabben en mensen uit het Kielegat en het Kraaierijk na, werken er voornamelijk geboren en getogen Roosendalers bij Red Banana. Door onze lokale kennis van de markt zijn wij dé partij als je op zoek bent naar een online marketing bureau in Roosendaal.

Wij helpen jou graag met jouw online marketing activiteiten en helpen je daarin succesvol te zijn. Daarbij voeren we het liefst AL jouw online marketing activiteiten voor je uit. Ons team komt namelijk het beste tot zijn recht als we aan alle spreekwoordelijke touwtjes mogen trekken. Ons doel is om jouw bezoekers of klanten een volledige en goed verzorgde online ervaring te bieden.

We zijn een echt Roosendaals full service online marketing bureau en bieden graag ondersteuning bij de volgende activiteiten:

Een aantal van onze lokale cases

Cases: Online marketing voor Roosendaalse ondernemers

We hebben behoorlijk wat kennis in huis over de Roosendaalse markt. Dit komt mede omdat we voor diverse Roosendaalse partijen mogen werken!

Online-marketing-bureau-roosendaal-red-banana

SIS Leisure Group

Onze werkzaamheden voor SIS Leisure Group (Skidôme Rucphen, Indoor Skydive Roosendaal en IceKart Rucphen) zijn behoorlijk omvangrijk. Zo hebben we voor ieder van de drie leisure bedrijven een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Ook voert ons webdesign en webdevelopment team op topniveau aanpassingen door om de websites te verbeteren.

Online Marketing Bureau Roosendaal

Hooihuis en Bravo24

Voor zowel Het Hooihuis als voor Bravo24 verzorgen we op maandelijkse basis diverse content marketing activiteiten. Van productfotografie tot aan het creëren van Instagram en Facebook berichten en het versturen van nieuwsbrieven. Daarnaast hebben we de websites van de twee restaurants een aantal jaar geleden ontwikkeld.

 

Onze werkwijze

Waarom samenwerken met Red Banana?

Door de korte lijntjes en informele omgang is het zo prettig om met ons te werken. Cliché maar waar: bij Red Banana ben je geen nummer. Wij nemen de tijd voor je en bespreken jouw wensen en doelstellingen. Door hier vervolgens samen aan te werken, ontwikkelen we een goede online strategie die uitstekende resultaten oplevert.

Ons team is gedreven en leergierig. Wij blijven ons ontwikkelen en houden uiteraard ons kennisniveau hoog. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd voorzien van het beste advies. Bovendien ontwikkelen wij prijswinnende webshops en websites! Dat is natuurlijk wat je wilt!

Benieuwd hoe ons online marketing team jou kan helpen? Kom dan langs op ons kantoor in Roosendaal voor een kop koffie en een goed verhaal. We gaan graag aan de slag met het ontwikkelen van jouw online marketing strategie!

Bereikbaarheid Roosendaals online marketing bureau Red Banana

Je vind Red Banana, hét online marketing bureau van Roosendaal e.o., in de Raadhuisstraat op nummer 45 in het prachtige historische centrum van Roosendaal.

Kom je met de auto, dan kan je parkeren om de hoek in de parkeergarage van de Nieuwe Markt of aan het begin van de Burgerhoutsestraat. Als Roosendaalse klant zal je waarschijnlijk te voet of met de fiets langskomen. Je fiets kan gewoon voor de deur geparkeerd worden.

Bakkie doen?

Benieuwd 'wa wij ammaol sjouwen'?

Neem contact met ons op!