Red Banana: dé Lightspeed expert van de Benelux!

Onze kracht ligt in de ontwikkeling van creatieve, visuele én goed converterende webshops in het Lightspeed CMS. Bekijk hier wat we doen!

Ik wil een webshop laten maken

Lightspeed-webshop-expert-Red-Banana-developer

Wij zijn dé Lightspeed webshop expert

Al meer dan 10 (!) jaar hebben wij ervaring in het ontwikkelen van professionele Lightspeed webshops én mogen wij onszelf officieel partner van Lightspeed noemen. Wil je een (betere) Lightspeed Webshop? Dan weet je zeker dat Red Banana de juiste keuze is.

Doordat wij zelf eigenaar zijn van een Lightspeed webshop, weten wij precies hoe het is om webshop te beheren. Als team werken wij aan alle onderdelen van de webshop. Zo blijven wij ontwikkelen en leren wij steeds meer door het gewoon te doen.

Vanaf het eerste moment gaan we samen in gesprek om jouw wensen duidelijk in kaart te brengen. Ben jij blij met het ontwerp? Dan zetten wij onze development skills in en beginnen we met bouwen. We zorgen ervoor dat alle functionaliteiten perfect werken. Dit is waar wij goed in zijn: het maken van de perfecte unieke webshop die helemaal past bij jouw ideeën en wensen!

Ontdek Smoootie: hét webshop framework voor elke branche

Wij ontwikkelen Lightspeed webshops aan de hand van ons eigen Smooothie framework. Smooothie bevat alles wat een goede webshop nodig heeft. Denk aan een snelle laadtijd, een optimale gebruiksvriendelijkheid en een mooi, strak design dat 100% gericht is op conversie. Alle belangrijke pagina’s hebben wij volledig geoptimaliseerd, gefinetuned en doorontwikkeld, zodat de belangrijkste features zijn geblend tot de perfecte Smooothie!

Zie Smooothie als een basis voor het bouwen van jouw webshop. Onze designers en developers hebben deze basis met zorg samengesteld. Hierdoor hebben onze Smooothie webshops een optimale gebruikerservaring, optimale conversie en zijn ze mobile friendly. Een Smooothie webshop kan volledig worden aangepast naar jouw wens en smaak. En natuurlijk zorgen we dat jouw Smooothie webshop perfect past bij jouw huisstijl!

Lees alles over Smooothie

Onze e-commerce formule: de weg naar succes

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van Lightspeed webshops, hebben we ruim 10 jaar ervaring met online marketing voor webshops. Op basis van die ervaring, hebben wij de e-commerce formule ontwikkeld. Onze e-commerce formule bestaat uit een aantal essentiële onderdelen om jouw webshop te boosten met behulp van content.

Onze e-commerce formule bevat het complete marketingpakket om te kunnen groeien met jouw webshop om meer clicks, bezoekers en verkopen te genereren. Elk van onze Bananas heeft een expertise. Dat betekent dat we voor elk e-commerce onderdeel de beste kennis en skills in huis hebben om het optimale resultaat voor jouw webshop te behalen.

Check onze e-commerce formule

Webdesign voor Lightspeed webshops

Alle webshops die wij ontwerpen, worden gemaakt met het oog op UI (user interface) en UX (user experience). De user interface designer bij Red Banana zorgt ervoor dat elke webshop er niet alleen mooi uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is. Dat wil zeggen: zijn alle lettertypes goed leesbaar, zijn de knoppen groot genoeg en zijn alle pagina’s logisch ingedeeld? De user experience designer zorgt ervoor dat de ervaring op de webshop zo goed mogelijk is. Hij zorgt er bijvoorbeeld voor dat de webshop overzichtelijk is en dat de bezoeker goed door de webshop kan navigeren. De webshop moet namelijk zo worden opgezet dat een bezoeker op de meest makkelijke manier een aankoop kan voltooien.

Al onze webshops zijn mobile first en responsive

Al onze webshops ontwerpen wij mobile first. Dat betekent dat elke webshop op je mobiel perfect tot z’n recht komt. Tegenwoordig is het namelijk zo dat de meeste webshops op een telefoon worden bekeken. Daarom is het belangrijk dat een webshop ook op een telefoon perfect moet worden weergegeven en makkelijk te gebruiken is.

Maar ook als je een van onze webshops op een tablet of desktop gebruikt, zien onze webshops eruit om door een ringetje te halen. Al onze webshops zijn namelijk ook responsive. Dat betekent dat, op wat voor scherm je onze webshops ook bekijkt, alles  eruit ziet er zoals het hoort en perfect werkt.

Lightspeed webshop laten maken

Wil je een Lightspeed webshop laten maken? Dan kunnen wij jou helpen. Wij zijn het bureau dat gespecialiseerd is in het bouwen van Lightspeed webshops en weten precies hoe je optimaal gebruik kunt maken van dit platform. Wanneer je door ons een webshop laat bouwen, krijg je daarom altijd een Lightspeed webshop. Lightspeed is trouwens het platform dat speciaal ontwikkeld is voor het makkelijk beheren van jouw webshop. Zo kun jij uiteindelijk simpel en eenvoudig zelf aan de slag!

Lightspeed developer

Wij zijn fan van Lightspeed omdat het mogelijk is om unieke designs en webshops zelf te ontwikkelen. Zo kun je jouw webshop helemaal persoonlijk laten maken door onze developers. Een custom made design voor jouw Lightspeed webshop is bij ons gewoon mogelijk. Zoek je een lightspeed developer? Dan staat het team van Red Banana voor je klaar!

Lightspeed e-com of e-commerce?

Lightspeed is het platform wat het voor jouw mogelijk maakt om zelf makkelijk een webshop te beginnen of te laten bouwen. Het platform wordt ook wel Lightspeed e-com of Lightspeed e-commerce genoemd. Naast e-commerce (webshops) heeft Lightspeed ook kassasystemen en ondersteunen ze ook restaurants met Lightspeed restaurant. Voor verschillende soorten ondernemingen heeft Lightspeed de juiste platforms. Zo kun jij  eenvoudig jouw bedrijf zelf onderhouden via een geweldig systeem. Bij Red Banana leggen wij de focus op het maken van webshops en gebruiken wij daarvoor Lightspeed e-commerce.

Lightspeed API: de perfecte koppeling

Een Lightspeed API koppeling is misschien een technisch verhaal, maar we zullen het proberen kort en duidelijk uit te leggen. Met deze koppeling (de API) kun je andere systemen makkelijk laten ‘praten’ met jouw Lightspeed webshop. Een API koppeling voor Lightspeed kun je ook door ons laten maken. Zo wordt het nog makkelijker om jouw webshop te onderhouden en te beheren. Wil je meer weten over Lightspeed en de API koppeling? Neem dan ook contact met ons op, wij staan voor je klaar!

Lightspeed themes: standaard vormgeving en indeling

Ook voor standaard thema’s heeft Lightspeed verschillende oplossingen. Met deze thema’s krijg je een standaard opzet waar je zelf snel en makkelijk mee aan de slag kunt gaan. In eerste instantie helemaal prima, maar wij gaan graag voor een toffe uitdaging en willen jouw nieuwe webshop helemaal uniek maken en bouwen. Naast de Lightspeed themes kun je dus ook kiezen voor een unieke Lightspeed webshop. Red Banana bouwt jouw unieke Lightspeed webshops. Stand out of the crowd met jouw webshop!

Hosting van jouw Lightspeed webshop

Hosting is een belangrijk onderdeel van jouw Lightspeed webshop. Je kunt dit zien als de plek waar jouw webshop ‘online’ woont of leeft. Lightspeed regelt de hosting van jouw webshop, zo weet je gelijk dat dit ook in goede handen is.

Jouw klanten binden met het loyalty systeem

Nog zo’n pluspuntje waarom Lightspeed het juiste platform is voor jouw nieuwe webshop. Het loyalty systeem van Lightspeed kun je gebruiken om klanten te binden. Je kunt dit systeem zo instellen dat jouw klanten verschillende soorten beloningen kunnen verdienen. Wanneer klanten nieuwe bestellingen plaatsen, is het mogelijk om deze ‘punten’ in te zetten. Zo kun je op jouw eigen manier, met jouw eigen soort beloningen, een band opbouwen met jouw klanten. Het loyalty systeem van Lightspeed is gemakkelijk in te stellen en te beheren.

Lightspeed webshop laten bouwen

Ons team van designers en developers staan voor je klaar. Red Banana is de Lightspeed webshop expert die unieke webshops maakt. Zoek je een Lightspeed developer of wil je een compleet nieuwe webshop laten maken? Kies dan voor een Lightspeed webshop. Vertel ons jouw idee of laat weten hoe wij jou kunnen helpen. Red Banana helpt met het maken van jouw Lightspeed webshop!

Waarom is Lightspeed een goed CMS-systeem?

Lightspeed is volgens ons een geweldig CMS-systeem, omdat het makkelijk te gebruiken is. De backend is super overzichtelijk. Bovendien is Lightspeed erg gericht op online marketing. Zo kun je makkelijk SEO integreren op je webshop en je social mediakanalen koppelen. Daarnaast biedt Lightspeed support in het Nederlands.

Wat is een webshop framework?

Een webshop framework is een soort template vanuit waar we de webshop opbouwen. Afhankelijk van jouw wensen volstaat het webshop framework of wordt er maatwerk toegepast.

Wat kost een Lightspeed webshop laten maken?

Voor het maken van een Lightspeed webshop bieden wij drie pakketten. Deze pakketten bestaan uit een basispakket, een pakket waarbij volledig maatwerk mogelijk is en een pakket daartussenin. Voor iedereen is er een passend pakket beschikbaar, ongeacht wensen en budget. Heb je een vraag over onze pakketten of prijzen? Neem dan contact met ons op.

Hoelang duurt het maken van een webshop?

Wil jij eigenlijk gisteren al een webshop live hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jouw webshop is namelijk binnen een mum van tijd gemaakt. Onze experts zetten alles op alles om zo snel mogelijk live te gaan. Het enige waar het nog van afhangt, is van jouw eigen input.

Een Lightspeed webshop laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Bohdy

0165 - 32 78 08

contact opnemen