Professionele webshop laten maken

Webshop laten maken in Shopify of Lightspeed? Laat dat maar aan ons over! Wij bouwen professionele, gebruiksvriendelijke en razendsnelle webshops op maat! Bekijk de mogelijkheden of neem direct vrijblijvend contact op!

Ik wil een nieuwe webshop laten maken

webdesign van webshop bouwer

Webshop laten bouwen? Wij helpen je graag!

Je wilt een nieuwe webshop laten maken, maar je weet niet waar je moet beginnen. Stop met zoeken! Een webshop maken begint altijd bij Red Banana. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van professionele, gebruiksvriendelijke en razendsnelle webshops op maat met de focus op conversie. Dankzij deze kennis weten we precies wat werkt en wat niet werkt. Zo hebben wij al honderden professionele Shopify en Lightspeed webshops gemaakt voor bedrijven in verschillende branches

Ook een professionele webshop laten bouwen? Wij vertellen je graag hoe wij dat doen. Van de eerste ontwerpfase tot de livegang: Red Banana is jouw partner bij het maken van een webshop!

Webshop ontwerpen met een focus op conversie

Een webshop maken begint natuurlijk met een fris en professioneel webshop ontwerp. De eerste indruk van de shop is daarbij belangrijk. In een flits vormt jouw bezoeker namelijk een mening. Wij zorgen ervoor dat deze eerste indruk onweerstaanbaar is met een design voor jouw webshop op maat.

Met een oogstrelend webshop design ben je er nog niet. Een webwinkel moet simpelweg werken. Onze professionele UX en UI webdesigners en webdevelopers zorgen ervoor dat de customer journey soepel verloopt door 100% focus op conversie.

Lees meer over onze webshop ontwerpen

mobile first webshop design

Wij zijn Lightspeed Silver partner

Wij maken webshops in het Lightspeed CMS. Lightspeed biedt veel mogelijkheden, heeft een gebruiksvriendelijke backend en biedt support in het Nederlands. Bovendien worden Lightspeed webshops extreem goed geïndexeerd door Google.

Wij zijn officieel Lightspeed Silver Partner en zijn gespecialiseerd in het bouwen van custom webshops met Lightspeed. Wij kennen alle voordelen en bieden extra technische ondersteuning en implementaties die Lightspeed zelf niet biedt. Red Banana is daarom de ideale webshop bouwer voor jouw nieuwe Lightspeed webshop!

Lees meer over Lightspeed Webshops

Shopify webshop laten maken

Webshop laten bouwen door Red Banana. Dit zijn de voordelen:

 • Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker én beheerder

 • Volledig op maat of keuze uit het webshop framework

 • Responsive webshop design: werkt op elk scherm

 • 100% focus op conversie

 • Ervaring met meerdere systemen, waaronder Lightspeed en Shopify, maar ook headless

 • Wij zijn Lightspeed Silver Partner

 • Je krijgt ondersteuning bij de livegang

 • Hoger in Google dankzij een SEO-advies van onze ervaren online marketeers

 • Toegang tot exclusieve online marketing trainingen

 • Direct contact met onze experts: wij houden het graag laagdrempelig en persoonlijk

Ik wil een webshop laten bouwen!

Ontdek ons webshop framework voor elke branche

Wij maken webshops volledig op maat. Maar het begint allemaal bij een goede basis. Die goede basis hebben wij uitgewerkt tot een webshop framework die alle essentials bevat van een goed converterende webshop.

We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden bij het maken van een webshop. Met ons framework heb je altijd een professionele, gebruiksvriendelijke en razendsnelle webshop. Omdat het framework kant-en-klaar is, kunnen we jouw nieuwe webshop snel realiseren. Natuurlijk wordt jouw huisstijl volledig overgenomen en is maatwerk altijd mogelijk. En het mooie van alles is, dat je zelf kunt kiezen of je gebruik maakt van ons webshop framework in Lightspeed of Shopify!

Meer lezen over ons webshop framework

headless

Webshop laten bouwen? Zo maken wij samen een webshop!

01

Kick-off

 • Samen bespreken we jouw wensen

 • We bepalen de look en feel van het webshop design

 • We geven advies over de flow van de nieuwe webshop

 • We ontwikkelen de eerste designs

 • Mobile first! Uiteraard vergeten we de designs voor mobile niet

02

Webshop design

 • Ontwerp aan de hand van jouw wensen

 • Fine tuning en feedback concept

 • Uitwerken van product- en categoriepagina's

 • Uitwerken van converterende elementen (zoals check-out)

 • Afronding design en laatste aanpassingen

03

Development

 • Opzetten van de testomgeving door webshop bouwer

 • Opzetten backend van webshop

 • Coderen van de homepage

 • Invulling testomgeving

 • Testomgeving klaarzetten voor overzetten

04

Livegang

 • Redirects inventariseren en instellen (bij bestaande webshop)

 • Controle URL structuur

 • Eventueel back-up maken huidige webshop en overzetten (bij bestaande webshop)

 • Overzetten nieuw webshop design

 • De nieuwe webshop gaat live!

Ondersteuning bij online marketing voor webshops

Het stopt voor ons niet bij de livegang van jouw nieuwe webshop. Als je een webshop laat maken door Red Banana, denken we ook graag met je mee over de totale online marketing van jouw webshop. Zo helpen we je graag op weg met een SEO-adviesplan op maat en kun je gebruik maken van online lesmateriaal om meer uit jouw nieuwe webshop te halen.

Daarnaast bieden wij een online marketing pakket speciaal gericht op webshops. Met onze E-commerce formule helpen onze ervaren online marketing experts jou op het gebied van SEO, bloggen, social media campagnes en e-mailmarketing om meer bereik, traffic, herhaling en aankopen te genereren. De E-commerce formule is de perfecte toevoeging aan jouw nieuwe webshop!

Dit zeggen onze webshop klanten

Ik werk al jaren samen met Red Banana. Van de ontwikkeling van custom tools tot aan goede SEO teksten en blogs: ik ben dik tevreden met mijn webshop!

Review van Kris Naalden

Kris Naalden

Bekijk dit project

Samenwerken met Red Banana is super! Korte lijntjes, snel schakelen en een creatief team. Ze hebben verstand van webshops en alles wat daarbij komt kijken. Dankjewel Red Banana!

Review van Danny Gevers

Danny Gevers

Bekijk dit project

Red Banana heeft geholpen bij het ontwikkelen van mijn webshop. Door de expertise en creativiteit zorgt Red Banana voor een webshop met resultaat. Geweldig gedaan!

Review van Brett Rijsdijk

Brett Rijsdijk

Bekijk dit project

Wat ben ik blij dat ik Red Banana gevraagd heb om te helpen. Onze webshop is een succes dankzij de kennis van het team. Kies voor Red Banana!

Review van Samantha van Os

Samantha van Os

Bekijk dit project

Webshop laten bouwen door professionele webdesigners en -developers

Wil je een professionele webshop laten maken? Dan is het belangrijk dat je kiest voor de juiste partij webshop bouwers. Je kunt zelf een webshop maken via verschillende platformen, maar een echt professionele webshop vraagt om vakmanschap van ervaren webdesigners en webdevelopers. Een webshop maken kan namelijk eenvoudig zijn, maar een webwinkel maken die goed werkt op alle fronten is zeker geen kinderspel.

Bij het maken van een professionele webshop moet je onder andere rekening houden met design, gebruiksvriendelijkheid, laadsnelheid, content en natuurlijk de wensen van jouw bezoeker. Wij snappen dat jij je daar liever niet mee bezig houdt. Onze webdesigners en webdevelopers maken daarom professionele webshops op maat, zodat jij je bezig kunt houden met bedrijfsvoering of marketing.

Onze webshops zijn award-winning!

Awards winning!

Awards nominee
Awwwards

Awards winning!

Mobile Excellence
Awwwards

Awards winning!

Honorable mention
Awwwards

Awards winning!

Site of the day
Best CSS

Awards winning!

Featured of the day
CSS Light

Awards winning!

Site of the day
Design Nominees

Awards winning!

Best UI design award
CSS Design Award

Awards winning!

Best UX design award
CSS Design Award

Awards winning!

Best Innovation award
CSS Design Award

Awards winning!

Special Kudos
CSS Design Award

Wat kost het laten maken van een webshop?

De kosten van het laten maken van een webshop kunnen enorm variëren. Het hangt onder andere af van jouw wensen, de wensen van jouw bezoeker, de grootte van de webshop, het aantal producten en categorieën en of je kiest voor een standaard thema, een framework of een volledig maatwerk webshop.

Bij Red Banana bieden we een webshop framework aan die we volledig aanpassen op jouw huisstijl. Omdat we een kant-en-klaar framework hebben, kunnen we jouw nieuwe webshop snel opleveren en een vaste prijs bieden. Maar ook als je maatwerk voor jouw webshop wenst, maken we natuurlijk van te voren een prijsbepaling. Zo weet je altijd wat het kost om een webshop te laten maken. Wil je weten wat een nieuwe webshop kost op basis van jouw wensen? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat!

Hoe maak je een webshop?

Een webshop maken kan op verschillende manieren. Een belangrijk onderdeel is het kiezen van het webshop CMS. Bij Red Banana laat je jouw webshop bouwen in het Lightspeed CMS. Dit CMS heeft een hoop voordelen ten opzichte van een WooCommerce webshop (WordPress webshop), een Shopify webshop, een Magento webshop of verschillende webshop platformen waar je zelf je webshop kunt starten, zoals Wix of JouwWeb. Een webshop kun je namelijk zelf maken, maar voor een professionele webshop schakel je het beste een bureau in met webshop bouwers die kennis hebben over webdesign en webdevelopment en met de nodige online marketing ervaring in huis!

Professionele webshop laten maken in Roosendaal

Zoek je een online marketing bureau om voor jou een professionele webshop of website te laten maken? Bij Red Banana ben je aan het juiste adres! Vanuit ons kantoor in Roosendaal, met een prachtig uitzicht over de skyline van Roosendaal, hebben wij in ruim 15 jaar al honderden webshops gebouwd voor lokale en regionale klanten uit de buurt, maar ook voor nationale en internationale webshops.

Ons online marketing bureau in Roosendaal is gunstig gelegen vanuit alle windstreken en makkelijk te bereiken via de A58 vanuit Antwerpen (België), Breda, Tilburg en Eindhoven en via de A17 vanuit Rotterdam en Utrecht. Wil jij een webshop laten maken? Kom dan gezellig langs of laat onze adviseur bij jou op bezoek komen tijdens een geheel vrijblijvend introductiegesprek!

Hoe kun je een webshop maken?

Je kunt zelf een webshop maken met behulp van een online sitebuilder. Deze bieden vaak eenvoudige tools voor simpele en startende webshops. Voor een uitgebreide en echt professionele webshop op maat, kun je een online marketing bureau met webshop bouwers inschakelen.

Hoe lang duurt het om een webshop te laten maken?

Een nieuwe webshop kan al binnen enkele weken worden opgeleverd. De oplevertijd is onder andere afhankelijk van jouw wensen en feedback.

Wat kost een webshop laten maken?

De kosten voor het laten maken van een webshop hangen af van een aantal factoren, waaronder jouw wensen, de wensen van de bezoeker, het CMS en de hoeveelheid aan maatwerk. Wij bespreken graag met jou alle mogelijkheden en maken een offerte op maat.

Wat is een webshop framework?

Een webshop framework is een soort template vanuit waar we de webshop opbouwen. Afhankelijk van jouw wensen volstaat het standaard webshop framework of wordt er maatwerk toegepast.

Waar koop ik spullen voor mijn webshop?

De producten die je verkoopt kun je inkopen bij een groothandel, leverancier of direct bij een merk. Je kunt kiezen uit opslag in eigen beheer of uitbesteden middels fulfilment of dropshipping.

Wat moet je doen om een webshop te beginnen?

Je moet weten wat je gaat verkopen en de inkoop, opslag en verzending regelen. Dit kan in eigen beheer of je kunt het laten uitbesteden. Daarnaast heb je zoals bij elke onderneming een businessplan nodig, een juridisch reglement en natuurlijk een (online) marketing strategie. Bij dit laatste helpen wij je graag.

Webshop laten maken door Red Banana? Neem vrijblijvend contact op met Bohdy

0165 - 32 78 08

 • Hidden
Account Executive Bohdy Rottier