Shopify webshop laten bouwen door Red Banana

Een webshop laten maken met Shopify. Een van de meest populaire CMS-systemen voor webshops!

Ik wil een Shopify webshop laten maken

Shopify webshop laten maken

Shopify webshop laten maken door Red Banana

Wij zijn Red Banana, digital agency for creative development. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van webshops. Overweeg je om een nieuwe Shopify webshop te laten ontwikkelen? Kies dan voor een webshop laten maken door Red Banana!

We starten elk project met een persoonlijk gesprek om jouw specifieke wensen helder te krijgen. We bespreken samen de gewenste functionaliteiten, designvoorkeuren en de kosten voor jouw Shopify webshop. Vervolgens creëren we een ontwerp van de webshop, zodat je een concrete indruk krijgt van het eindresultaat.

Tevreden met het ontwerp? Dan schakelen wij onze developers in en beginnen met de realisatie van de webshop. We garanderen dat elke functie naadloos functioneert. Dat is onze kracht: het leveren van een perfecte, unieke Shopify webshop die volledig aansluit bij jouw visie en verwachtingen!

Ontdek ons gebruiksvriendelijke Shopify framework

Ben jij al bekend met ons webshop framework? Het Shopify webshop framework is de basis van onze webshops. Dit framework bevat alle essentials van een goede webshop. Denk aan snelheid, gebruiksvriendelijkheid en een optimaal werkende check-out voor de perfecte navigatie.

Ons design & development team heeft dit framework met zorg samengesteld op basis van jarenlange ervaring met webshop ontwikkeling. Maar naast een goede basis kan een webshop met het Shopify framework volledig worden aangepast naar jouw wensen. Zowel qua functionaliteiten als design ben jij gewoon in de lead. 

Lees alles over het webshop framework

e-commerce formule webshops

Mooie en gebruiksvriendelijke Shopify webshop

Elke Shopify webshop die wij ontwerpen, staat in het teken van zowel UI (user interface) als UX (user experience). Onze designers zorgen ervoor dat elke webshop in het oog springt en tegelijkertijd gemakkelijk te navigeren is. Hierbij houden we natuurlijk rekening met jouw huisstijl.

Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid. Zo hebben we de standaard Shopify check-out geoptimaliseerd voor een betere navigatie en kunnen we custom elementen toevoegen die leiden tot een hogere klik ratio.

Mobile first webshop in Shopify

Bij het ontwikkelen van onze Shopify webshops houden we natuurlijk rekening met een responsove design. Dit houdt in dat de webshop zich aanpast aan het scherm waarop de shop getoond wordt. Daarnaast maken wij altijd een mobile design naast het standaard design. Hierdoor is jouw Shopify webshop volledig geoptimaliseerd voor smartphones.

Shopify headless

Heb je al van headless e-commerce gehoord? Met deze methode van ontwikkelen is simpel gezegd alles mogelijk voor jouw Shopify webshop. Doordat de voorkant (front-end) wordt losgetrokken van de achterkant (back-end) kunnen we verschillende functionele koppelingen maken die standaard niet mogelijk zijn en we werken met een framework en code die ervoor zorgen dat jouw webshop extreem snel en gebruiksvriendelijk is.

De voordelen van een Shopify Webshop van Red Banana

  • Gebruiksvriendelijk

  • Volledig custom met headless e-commerce

  • Eindeloze opties mogelijk

  • Responsive design voor elk scherm

  • Focus op UI, UX en conversie

  • Ondersteuning bij livegang

  • Persoonlijk contact met onze experts

  • Online marketing ondersteuning nodig? Vraag het onze content marketeers!

Dit wil ik!

Shopify webshop laten maken

Wil je een Shopify webshop laten maken? Dan ben je bij Red Banana aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen van webshops in Shopify. Dit webshop platform heeft eindeloze mogelijkheden. Dus of je nu kiest voor ons Shopify basis framework of een volledig custom Shopify webshop, een Shopify webshop laten maken begint altijd met een lekkere kop koffie bij ons op kantoor of bij jullie op locatie.

Liever een webshop in Lightspeed? Ook dat kan. Wij bouwen namelijk webshops in meerdere systemen.

Wat kost een Shopify webshop?

De kosten van een Shopify webshop zijn volledig afhankelijk van jouw wensen en doelen. Wij maken Shopify webshops vanuit ons webshop framework. Dit framework bevat alle essentials van een goed funtionerende webshop. Maar natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Afhankelijk van welke functionaliteiten jij in de webshop wenst, maken wij op voorhand een vrijblijvende offerte. Zo weet je altijd van te voren waar je aan toe bent en is er voor iedereen een passende Shopify webshop.

Jouw Shopify partner

Wij hebben al veel Shopify webshops gemaakt voor verschillende branches. Dankzij ons Shopify framework kunnen wij snel jouw nieuwe Shopify webshop opleveren. Ook met extra maatwerk. Dat maakt Red Banana de perfecte Shopify partner voor jouw nieuwe webshop.

Shopify webshop laten bouwen

Shopify webshop bouwen? Je kunt zelf aan de slag gaan met een van de duizenden thema’s van Shopify. Hou er rekening mee dat enige kennis van webdesign en webdevelopment wel handig is. Een Shopify webshop laten bouwen door Red Banana betekent dat je niet beperkt bent tot de mogelijkheden van de standaard Shopify thema’s. Wij bouwen jouw Shopify webshop volledig custom naar jouw wens.

Waarom is Shopify een goed CMS-systeem voor webshops?

Er zijn meer wereldwijd maar liefst 4 miljoen Shopify webshops te vinden. Shopify is namelijk erg gebruiksvriendelijk en makkelijk op te schalen. Dat maakt het een erg fijn en flexibel CMS-systeem.

Wat is een Shopify framework?

Het Shopify framework is een webshop geraamte met alle belangrijke functionaliteiten van een goedwerkende Shopify webshop. Het framework is volledig geoptimaliseerd op UI, UX en conversies en gaat dus verder dan de standaard Shopify thema's.

Wat kost een Shopify webshop?

De kosten van een Shopify webshop zijn volledig afhankelijk van jouw wensen en doelen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat je altijd van te voren weet wat een Shopify webshop kost.

Hoelang duurt het maken van een Shopify webshop?

Dankzij ons Shopify framework kunnen we een webshop snel opleveren. Maar bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij leveren snel, maar leveren zeker niet in op kwaliteit. Pas wanneer jij tevreden bent, lanceren wij jouw nieuwe Shopify webshop.

Wat is Shopify headless?

Shopify headless betekent dat we de front-end en back-end loskoppelen. Onze headless oplossing (Next.js) communiceert en wisselt data uit via de Storefront API van Shopify.

Een Shopify webshop laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Bohdy

0165 - 32 78 08

  • Hidden