Een webshop met mobile first webdesign vind je bij Red Banana!

Wil jij een webshop die is gemaakt voor ieder apparaat en oog heeft voor conversie? Dan bij je bij Red Banana aan het juiste adres voor mobile first webshops met een focus op adaptive en responsive design.

Laat een mobile first webshop maken

Mobile-first-webshop-mobiel

Dé mobile first webdesign webshops met responsive designs voor gebruiksgemak

Een mobile first webdesign voor je webshop is tegenwoordig een must. 50% van de consumenten bezoekt tegenwoordig een webshop op mobiel en dit is alleen maar aan het groeien. Bij Red Banana maken wij al meer dan 10 jaar webshops met een focus op mobile first webdesign. Onze bananas weten precies waarop ze moeten letten om jouw webshop zo converterend en mooi mogelijk online te zetten.

Met een oog op conversie, gebruiksgemak en natuurlijk een mobile first webdesign is Red Banana het webdesign bureau voor jouw webshop. Wij gaan aan de hand van jouw wensen aan de slag met een prachtige webshop die jouw bezoekers gemakkelijk stuurt naar aankopen.

De mooiste mobile first designs voor je webshop

Met duizenden webshops op het internet is het belangrijk dat jouw webshop eruit springt. Gelukkig weten onze bananas hier wel raad mee! Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen en designen van mobile first webshops weten wij precies hoe we jouw webshop uniek maken.

Ons design- en development team kijkt verder dan alleen een converterende webshop met een mobile first webdesign. Samen met jou gaan we aan de slag met het maken van de meest activerende buttons, een prachtige mobile first webshop met jouw look & feel en ontwikkelen we interactieve productpagina’s om jouw producten uit te lichten. Onze jaren aan praktijkervaring heeft ons veel geleerd en we passen onze kennis graag toe op jouw webshop!

Red Banana - adaptive design

De voordelen van een mobile first webshop bij Red Banana

  • Mooie designs voor iedere soort branche

  • Focus op conversie

  • Doorvertaald op ieder toestel en apparaat

  • Ontwikkeld met 10+ jaar kennis

  • Gemakkelijk in gebruik

  • Soepele navigatie op ieder soort apparaat

  • Innoverend en constant in ontwikkeling

Ik wil een mobile first webshop

Een greep uit onze projecten

Onze unieke mobile first webshops!

Red Banana maakt de beste mobile first webshops!

Dé mobile first webshop van de toekomst vind je bij Red Banana

Door onze jarenlange praktijkervaring hebben wij al heel wat webshops gemaakt en voorbij zien komen. Hierdoor zijn wij constant aan het innoveren en ontwikkelen om de beste mobile first webshops van nu te maken. Bij Red Banana staan jouw wensen centraal. We gaan met elkaar in gesprek over wat jij belangrijk vindt in je webshop en we stemmen af wat de look & feel van jouw webshop moet zijn.

Dankzij onze focus op het maken van een responsive en adaptive webshop design zorgen we ervoor dat jouw webshop altijd en overal kan worden gebruikt op ieder apparaat. Hierdoor is het voor je klanten altijd mogelijk om jouw producten te kopen. Dit samen met onze conversie gerichte aanpak zorgt ervoor dat jij een enorme omzetgroei behaald via een mobile first webshop van Red Banana.

Waarom UX en UI onmisbaar zijn voor elke webshop

Een mobile first webshop met als peiler: gebruiksvriendelijkheid

Zoals we al eerder vertelden gebruikt meer dan 50% van de consumenten hun telefoon om het internet te bezoeken en dit aantal blijft groeien. Vandaar dat een mobile first webshop zo enorm belangrijk is. Maar bij Red Banana weten we dat dit niet het enige voordeel is van een mobile first webshop.

Wanneer jij kiest voor een mobile first webshop van Red Banana hebben wij als belangrijkste peiler gebruiksvriendelijkheid. Wanneer een bezoeker op jouw webshop komt is het van belang dat hij of zij gemakkelijk over je webshop kan navigeren en precies de juiste buttons en producten kan vinden waar ze naar op zoek zijn. Dit is dan ook één van de grootste voordelen bij een mobile first webshop met responsive design en adaptive design.

Door de kennis en ervaring van onze bananas weten ze precies waar en hoe ze het design moeten ontwikkelen om een webshop te creëren waar iedereen zijn of haar weg in kan vinden. Red Banana is dan ook hét webdesign bureau voor de webshops van de toekomst!

Ook een mobile first webshop van de toekomst? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

Wat is een mobile first webshop?

Een mobile first webshop is een webshop die is gebouwd vanuit het oogpunt van een mobiel. Tegenwoordig bezoeken steeds meer mensen het internet, en dus webshops, via hun telefoon. Hierdoor heeft er een verandering plaatsgevonden in het maken van webshops. Steeds meer webshops worden vanuit een mobile first oogpunt gemaakt om te voldoen aan de vraag van mobiele gebruikers.

Een mobile first webshop heeft ook een aantal andere voordelen. Zo is een mobile first webshop minder ”zwaar” waardoor het makkelijker inlaadt voor de bezoeker en ze dus sneller over de webshop kunnen navigeren. Ook indexeert Google een mobile first webshop beter dan andere soort webshops. Google indexeert tegenwoordig webshops via de mobiele versie in plaats van de desktop versie. Hierdoor is het dus belangrijk dat jouw webshop goed gebruik maakt van responive design en adaptive design.

Gelukkig hebben onze bananas alle kennen en kunnen in pacht om een uitmuntende mobile first webshop te maken die gebruik maakt van responsive design en adaptive design. Hierdoor is een webshop van Red Banana altijd optimaal te gebruiken op ieder apparaat.

Een mobile first webshop voor ieder apparaat vind je in Roosendaal

Bij Red Banana in Roosendaal vind je innoverende mobile first webshops die perfect aansluiten op jouw wensen en de wensen van de doelgroep. Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van mobile first webshops zijn onze bananas in Roosendaal echte experts geworden in het maken van mobile first webshops. Bij Red Banana in Roosendaal ben je dan ook aan het juiste adres voor mobile first webshops met een oog op responsive designs en adoptive designs. Maar Red Banana doet nog veel meer!

Als online marketing bureau in Roosendaal kunnen onze bananas ook verschillende marketing werkzaamheden uit handen nemen na de livegang van je mobile first webshop. Zo kun je je blogs laten schrijven door ons, kun je je SEO teksten uitbesteden en e-mail marketing uitbesteden en nemen wij je volledige social media en social media advertising uit handen.

Weten wat Red Banana voor jouw kan betekenen? Neem dan vooral contact op!

 

Wat is een mobile first webshop?

Een mobile first webshop is een webshop die is ontworpen vanuit een mobiel oogpunt. Bij het ontwikkelen van een mobile first webshop wordt er gekeken naar hoe de webshop eruit ziet op mobiel en wordt op basis hiervan de volledige webshop uitgebouwd.

Wat is een responsive webshop?

Een responsive webshop is een webshop die schaalt op basis van je scherm. Wanneer je een webshop opent op verschillende apparaten zal een responsive webshop zich aanpassen aan het formaat van het scherm om alle belangrijke attributen te laten zien.

Hoeveel kost een webshop?

Wanneer je een webshop laat maken is er geen vaste prijs. Een webshop kun je zo duur maken als je zelf wil, van een paar honderd euro tot duizenden euro's. De prijs heeft vaak te maken met wat er allemaal gemaakt moet worden op basis van jouw wensen. Denk hierbij aan nieuwe features, plug-ins of op maat gemaakte attributen.

Wil jij een mobile first webshop? Neem vrijblijvend contact op met Bohdy

0165 - 32 78 08

  • Hidden
contact opnemen