Blogs laten schrijven door de beste bloggers en copywriters!

Blogs laten schrijven door een professioneel online marketing bureau? Bij Red Banana hebben wij de beste bloggers, copywriters en ghostwriters die het bloggen volledig uit handen nemen!

Laat je blogs schrijven door Red Banana

Blogs-schrijven-door-bloggers-en-copywriters-Red-Banana

Blogs laten schrijven en meer bezoek genereren

Blogs schrijven is nog steeds een van de meest belangrijke marketingmiddelen voor een hogere online vindbaarheid. Door te bloggen zorg je er niet alleen voor dat Google je steeds meer gaat zien als autoriteit online maar zorgt het ook voor meer bezoek naar je website of webshop! Red Banana is ontstaan uit één van de grootste blognetwerken van Nederland. The Blog Idea Factory, is onder onder andere het moederbedrijf van DutchCowboys en Travelvalley. Bloggen stroomt dan ook door onze aderen.

Tegenwoordig moet je bij het schrijven van een blog letten op de schrijfwijze, SEO en de lengte van je tekst. Hierdoor is het schrijven van een blog niet alleen tijdrovend maar wordt het ook een steeds technischer verhaal. Gelukkig zijn de copywriters en bloggers van Red Banana expert op het gebied van bloggen en kun je gemakkelijk je blog laten schrijven door een van onze bloggers!

Copywriters met een expertise in het schrijven van blogs voor SEO

Blogs laten schrijven voor jouw website of webshop? SEO is een van de belangrijkste peilers bij het schrijven van een blog om ervoor te zorgen dat het een succes wordt. Gelukkig weten onze bloggers precies hoe ze SEO copywriting moeten toepassen op blogs. Wanneer je SEO toepast bij het schrijven van een blog zorg je ervoor dat het blog als het ware perfect wordt afgestemd op de wensen van Google.

Wanneer je jouw blogs laat schrijven door onze bloggers en copywriters zorgen wij ervoor dat jouw blogs helemaal SEO-proof zijn!

Lees meer over SEO

Bloggers-SEO-Red-Banana-team-content

Blogs laten schrijven door Red Banana heeft de volgende voordelen:

 • Meer dan 15 jaar ervaring in het schrijven van blogs

 • Ontstaan vanuit een van de grootste blognetwerken van Nederland

 • Kennis van SEO en optimalisaties voor Google

 • Een volledige blog strategie op basis van jouw wensen

 • Bloggers met een expertise in content copywriting

 • Meer bezoek naar jouw website of webshop

 • Wij schrijven blogs in jouw tone of voice en vanuit jouw kennis

 • Gemakkelijke communicatie en flexibele houding

Begin nu met het schrijven van blogs!

Clusteren van content wanneer je jouw blogs laat schrijven

Red Banana heeft enorm veel kennis op het gebied van content en SEO. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van bloggen hebben wij geleerd dat het clusteren van content dé manier is om hoger te ranken binnen Google. Het clusteren van content houdt in dat je per periode meerdere blogs schrijft over één bepaald onderwerp. De onderwerpen worden bepaald vanuit een zoekwoordenonderzoek.

Onze ghostwriters bepalen vanuit een zoekwoordenonderzoek en de wensen van jou, welke onderwerpen van belang zijn om blogs over te schrijven. Wanneer je je blogs laat schrijven door Red Banana analyseren en optimaliseren we maandelijks de onderwerpen waarover we gaan schrijven. Hierdoor zijn de blogs die jij laat schrijven door Red Banana altijd geoptimaliseerd voor het meeste bereik.

 

Zo schrijven onze beste copywriters en bloggers jouw blogs!

01

Onderzoek

 • We bespreken welk verhaal jij wilt vertellen aan jouw doelgroep

 • Wij doen zoekwoorden onderzoek binnen jouw markt

 • We bespreken samen welke producten/merken het belangrijkst zijn voor jou

 • We onderzoeken de concurrentie

02

Opstellen van een blogkalender

 • Aan de hand van het onderzoek stellen we blogonderwerpen op

 • We bespreken jouw wensen omtrent de blogonderwerpen

 • We stellen een definitieve blogkalender op

 • We bespreken de blogkalender en verwerken eventuele feedback

03

Onze bloggers schrijven jouw blog

 • We starten met een verdiepend onderzoek voor het blogonderwerp

 • We verwerken de belangrijkste keywords in het blog

 • We optimaliseren het blog voor Google op basis van SEO

 • We sturen het blog naar je door voor feedback

04

Jouw blog gaat live!

 • We verwerken de gegeven feedback

 • We posten het blog binnen jouw website of webshop

 • We promoten het blog via social media kanalen voor extra bezoek

 • We monitoren en optimaliseren het blog wanneer nodig

Laat je blogs schrijven door onze bloggers en genereer meer bezoek

Bloggen is een van de beste manieren om snel, kwalitatief bezoek te genereren naar je website of webshop. Onze bloggers en copywriters weten precies wat Google belangrijk vind in een blog en zorgen ervoor dat de blog die je hebt laten schrijven hoger rankt in Google. Onze bloggers verwerken de belangrijkste zoekwoorden in het blog maar letten ook op de juiste linkstructuur, benaming van de afbeeldingen en de groottes ervan.

Dankzij deze SEO optimalisaties rankt Google de geschreven blogs hoger. Hierdoor is het makkelijker voor jouw doelgroep om het blog te vinden. Buiten het SEO optimaliseren van het blog zorgen onze bloggers en ghostwriters er ook voor dat er binnen het blog linkjes worden geplaatst naar belangrijke pagina’s binnen je website of webshop en adverteren we het blog via social media. Hierdoor is het voor jouw doelgroep enorm makkelijk om gelijk producten te kopen of meer informatie te lezen over je belangrijkste diensten. Laat je blogs schrijven door Red Banana en vergroot het aantal bezoekers!

Blogs-laten-schrijven-conversie-Red-Banana-team-content

Bloggen uitbesteden door professionele copywriters

Onze bloggers, copywriters en ghostwriters weten precies hoe zij jouw blogs moeten schrijven. We gaan in gesprek over de tone of voice van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat dit wordt vertaald door alle blogs die wij schrijven. Maar bij Red Banana krijg je meer dan alleen excellente blogs. Als online marketing bureau zijn wij echte kenners op het gebied van content marketing. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring hebben we hét ultieme content marketing pakket ontworpen voor iedere onderneming.

Met de e-commerce formule van Red Banana geniet je van een totaal pakket aan marketingwerkzaamheden die jouw website of webshop naar een hoger niveau tilt. Je kunt dus niet alleen je blogs laten schrijven door Red Banana maar wij verzorgen ook je e-mail marketing, social media en social advertising!

Wil je meer weten of zien wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

Bloggen-uitbesteden-professionele-copywriter-blogger

Wat is een blog?

De benaming blog is van origine een afkorting van weblog. Een blog of weblog is een artikel, verslag of zelfs een dagboek die consistent wordt geschreven om informatie, tips of feitjes te geven over de desbetreffende website of webshop. Met bloggen zorg je voor meer bezoek naar je website of webshop. De juiste blogger, copywriter of ghostwriter weet precies wat de doelgroep wilt lezen en zorgt ervoor dat de blogs zo worden ingestoken dat het de doelgroep aanzet tot lezen. Of het nu gaat om cosmetica producten, kranen of meubels. De bloggers en copywriters van Red Banana zijn van alle markten thuis en weten precies hoe ze moeten inspelen op jouw doelgroep. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!

De beste bloggers vind je bij online marketing bureau Red Banana

Bloggen uitbesteden? Dan ben je bij Red Banana aan het juiste adres! De bloggers en copywriters van Red Banana weten precies hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken en raken met unieke blogs. Ons all-round online marketing bureau kan je daarnaast ondersteunen met SEO, social media, social media advertising en e-mailmarketing!

Wat is een blog?

De naam blog is ontstaan vanuit de naam weblog. Een weblog of blog is een stuk tekst in de vorm van informatie of een virtueel dagboek die lezers informatie verschaft aan de lezers. Een blog is vaak geschreven om informatie te geven over de website of webshop waarop het blog wordt geplaatst.

Wat is bloggen?

Bloggen is het consistent schrijven van stukken informatie over een bepaald onderwerp. Wanneer je een webshop voor cosmetica beheerd is het interessant om blogs te schrijven over de cosmeticaproducten die te vinden zijn op de webshop. Bloggen kan zich in verschillende vormen uiten zoals een verhaal, feitjes of trendlijsten.

Wat is een copywriter?

Een copywriter of blogger is een persoon die als werk teksten schrijft. Een copywriter is iemand die gespecialiseerd is in het schrijven van pakkende teksten. Met een professionele copywriter kun je je doelgroep bereiken met belangrijke informatie over je bedrijf en zo meer bezoek en omzet genereren.

Hoe schrijf je een blog?

Wanneer je wilt starten met het schrijven van een blog is het onderwerp het belangrijkste. Wanneer je het onderwerp in kaart brengt is het enorm belangrijk dat je onderzoek doet naar de juiste zoekwoorden en kijkt wat de concurrenten doen. Wanneer je dit in kaart hebt ga je schrijven aan de hand van SEO om te zorgen dat je blog zo hoog mogelijk scoort binnen Google.

Wat kost een blog?

De kosten van een blog kunnen enorm verschillen. Het onderzoek dat je vooraf een blog doet en het schrijven van het blog zelf kost vrij veel tijd. Hierdoor is kan de prijs oplopen tot een paar honderd euro. Echter is bloggen een belangrijke investering in je website of webshop voor meer bezoek.

Jouw blogs laten schrijven? Neem vrijblijvend contact op met Bohdy

0165 - 32 78 08

 • Hidden
contact opnemen