Red Banana E-commerce formule: online marketing voor webshops

Dankzij jarenlange ervaring met online marketing voor webshops hebben wij dé succesformule ontwikkeld die volledig is gericht op het boosten van jouw webshop!

e-commerce formule online marketing webshops

Online marketing voor webshops

De designers en developers van Red Banana hebben in de afgelopen jaren meer dan 100 webshops gemaakt. Al deze technische kennis en ervaring met UX-design heeft al geleid tot de ontwikkeling van Smooothie: hét webshop framework voor een perfect werkende webshop. Maar een webshop werkt pas echt goed met de juiste online marketing strategie. En daar kunnen onze content marketeers je perfect bij helpen.

Dankzij de oplevering van de vele webshops en het continu testen van online marketing middelen zijn wij al jarenlang een vertrouwd online marketingpartner voor e-commerce klanten en webshops. Hierdoor weten wij welke ingrediënten jouw webshop nodig heeft om voldoende traffic te genereren en de online zichtbaarheid te vergroten. Het resultaat: de Red Banana E-commerce formule. Deze succesformule bestaat uit vijf online marketing middelen die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Benieuwd of de E-commerce formule iets voor jouw webshop is? Lees hieronder meer over de E-commerce formule, bekijk ons werk in de praktijk of neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Onze E-commerce formule bestaat uit:

1. Google Ads: snel meer bezoek en conversies op jouw webshop

Online marketing is meestal een strategisch plan voor de langere termijn. Rome is immers ook niet in één dag gebouwd. Toch kun je door middel van SEA / Google Ads snel resultaat boeken. Google advertenties zorgen direct voor meer bezoek, omdat je advertenties bovenaan de zoekresultaten worden getoond. Dus ook als je nog geen autoriteit hebt opgebouwd met SEO, kun je toch snel gevonden worden.

Een van de bekendste soorten Google advertenties zijn Shopping Ads. Deze advertenties zorgen voor meer bezoek, maar ook direct voor de eerste conversies op jouw webshop. Dus terwijl Rome nog in aanbouw is, trekt jouw colosseum voldoende bezoekers om te kunnen doorontwikkelen.

SEO

3. Bouw autoriteit op met bloggen

Bloggen zit in ons Red Banana-DNA. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed blog is en hoe je een goed blog schrijft natuurlijk. Blogs worden makkelijk geïndexeerd door Google. Met de juiste blogstrategie, een gedegen keyword-onderzoek, de juiste overtuigingskracht en een vlotte pen bouw je relatief snel autoriteit op.

Een blog is daarnaast ook een manier om het verhaal achter de producten te vertellen, kennis te delen of om bijvoorbeeld pains weg te nemen bij de gebruiker, om zo nog meer te kunnen overtuigen. Een blog zorgt voor vertrouwen, want kennis is macht.

social media campagnes

5. E-mailmarketing: de beste retentiemarketing voor webshops

Zei er iemand remarketing? Dan is e-mailmarketing wat ons betreft het beste online marketing middel. Met een nieuwsbrief kun je blogs, populaire producten, acties en andere nieuwtjes eenvoudig delen met jouw klantenbestand. Maar de echte quick win, zit hem in geautomatiseerde e-mailmarketing.

Door middel van automatische triggers kun je eenvoudig klanten terugwinnen. Zo ontvangen klanten emails als ze een vol winkelwagentje achterlaten, als het tijd is voor een vervangend product of wanneer je ze wilt trakteren op een kortingscode omdat ze jarig zijn. Met geautomatiseerde e-mailmarketing bouwen we aan een nieuw klantenbestand en winnen we bestaande klanten terug. Dit zorgt voor meer aankopen per gebruiker.

Ontvang vrijblijvend meer info over de E-commerce formule

Online marketing voor jouw webshop?

Ik wil mijn webshop boosten!

Nieuwsgierig? Bohdy kan je alles vertellen over de E-commerce formule.

Laat je gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

0165 - 32 78 08

  • Hidden
contact opnemen