Nieuws Webshops

Het is feest! Red Banana lanceert Smooothie!

Red Banana heeft iets nieuws! Het viel ons namelijk op dat er vaak teveel wordt betaald voor een webshop, waar vervolgens geen vernieuwingen plaatsvinden omdat de markt is gestandaardiseerd. Twee jaar geleden is dan ook het idee ontstaan om een perfect webshop framework te maken, met een professionele uitstraling, maar dan bereikbaar voor midden- en kleinbedrijven.

En dus hebben wij, met veel liefde, kennis en meer dan 10 jaar ervaring, Smooothie ontwikkeld. Met deze service voorzien we onze klanten op een efficiënte en smoooth manier van 100% betrouwbare, snelle en gebruiksvriendelijke webshops, gemaakt met Lightspeed. Iedere Smooothie webshop bevat alle essentials die een professionele webshop nodig heeft. Deze webshops maken we door middel van een framework, welke de beste technieken en features bevat. Klinkt goed, toch? Mocht je nog niet overtuigd zijn, lees dan snel verder, want Smooothie heeft nog veel meer voordelen!

Alle voordelen van een Smooothie webshop

Het grootste voordeel van Smooothie is dat je een perfecte blend krijgt van jarenlange ervaring en de nieuwste technieken. Dit zegt Mark de Hooge, creative director bij Red Banana: ‘’We hebben in ruim 10 jaar al meer dan honderd webshops ontwikkeld. Door onze vakkennis en ervaring weten we precies wat een professionele webshop nodig heeft. Met de grootste zorg hebben we de beste ingrediënten gebundeld tot één mix: Smooothie.’’ 

We werken met Smooothie vanuit één framework, waarin al onze kennis zit van de afgelopen 10 jaar. En als wij kennis opdoen via nieuwe projecten, profiteren onze Smooothie klanten daarvan omdat we alle nieuwe kennis en features meteen implementeren in hun Smooothie webshop.

Onze designers en ontwikkelaars zorgen met hun kennis en ervaring voor de best presterende webshops. Een Smooothie webshop is dan ook volledig gericht op conversie, razendsnel én super gebruiksvriendelijk. En elke Smooothie webshop is uiteraard mobile-friendly. Ook worden alle Smooothie webshops uitvoerig getest en doorontwikkeld, zodat jouw Smooothie webshop altijd up-to-date is. 

Omdat alle Smooothie webshops worden opgebouwd vanuit één al bestaand framework, kan elke webshop ook nog eens snel worden opgeleverd. En uiteraard helpen wij je bij de livegang. 

‘Maar wacht, wat zit er dan precies in dat framework?’ denk je misschien. In het framework zit standaard dé perfecte homepage, die eenvoudig is aan te passen qua inhoud en stijl. Ook hebben we de perfecte categoriepagina ontwikkeld met verschillende functies, eveneens als een super goed converterende productpagina. Én we hebben de check-out geoptimaliseerd, dus bestellen en betalen is nu nog makkelijker voor je toekomstige klanten! Als je nu nog niet overtuigd bent… 😉

Verschillende webshoppakketten: welke mix kies jij?

Welk pakket je ook kiest, jouw Smooothie webshop bevat sowieso een homepage, categoriepagina’s, productpagina’s, winkelwagen, check-out, blogomgeving en een persoonlijke omgeving voor jouw klanten. 

Hoe je jouw mix dan kunt personaliseren? Je kunt kiezen uit verschillende pakketten met elk een andere prijs. Naast een standaard Smooothie webshop, kun je ook kiezen voor een custom medium pakket, waarbij je een compleet op maat gemaakte homepage krijgt. Wil jij liever een Smooothie webshop die echt helemaal custom en uniek is? Dan maken wij graag een volledig custom webshop voor je! Je ontvangt dan het beste van Smooothie, maar dan helemaal op maat gemaakt.

De tekst gaat onder de afbeeldingen verder.

Gratis weggever: de Smooothie Academy

Wanneer je een Smooothie webshop aanschaft, krijg je gratis toegang tot onze Smooothie Academy. Zo word jij direct wegwijs gemaakt in de wereld van Lightspeed en webshop beheer. De Academy is onbeperkt toegankelijk, zie het als een extraatje bij jouw overheerlijke Smooothie webshop. Ben jij al eigenaar van een Lightspeed webshop, gemaakt door Red Banana? Dan mag jij eveneens gratis gebruik maken van de Academy als betaversie.

Wat kun je verwachten van de Smooothie Academy? Of je nou een groentje bent of al helemaal thuis bent in de Lightspeed omgeving en de wereld van webshops, onze Academy is interessant voor iedere Lightspeed gebruiker. De Academy bestaat uit 11 cursussen met daarin informatie, quizes en video’s. We leren je alles wat je moet weten, en meer! Je leert bijvoorbeeld alles over de juiste instellingen voor je webshop. Maar je leert ook hoe je goede productfoto’s maakt en hoe je een social media strategie opstelt. Bovendien is het een leeromgeving waarin je alles op je eigen tempo kunt volgen. Heb je alle Academy cursussen afgerond? Dan ben jij een echte Lightspeed expert!

Red Banana en Lightspeed

Wij zijn sinds 2011 officieel Lightspeed partner. Lightspeed is een SaaS oplossing voor webshops en staat bekend om de uitstekende gebruiksvriendelijkheid, de fijne backend, goede indexering in Google en een Nederlandse support. Voor sommigen nog onbekend terrein, maar voor Red Banana absoluut het nummer 1 webshop CMS. En als partner is Red Banana dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor de webshops altijd doorontwikkeld worden voor de beste online prestaties.

Heb jij zin om van jouw webshop een groot succes te maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Smooothie? Neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op en kom een lekkere smooothie met ons drinken! Koffie of thee kan natuurlijk ook!

Interesse in een Smooothie webshop?

Neem dan contact met ons op!

Neem dan contact op