Nieuws Online marketing Webshops Websites

Successen uit 2022 waar we trots op zijn

Geschreven door Lisanne Vergouwen
recap 2022

Tijdens het maken van alle nieuwe plannen voor het nieuwe jaar, is er vaak ook een moment om stil te staan bij wat er in het vorige jaar allemaal gebeurd is. Als je het onze Bananas vraagt, was 2022 een jaar voor in de boeken. Met ontelbaar veel leuke projecten, nieuwe partnerships en de lancering van onze eigen Smooothie, waren er het afgelopen jaar veel hoogtepunten. In dit blog nemen we al deze hoogtepunten graag met je door. Lees snel verder en raak geïnspireerd!

We hebben zeker niet stilgezeten

+0 webshops
+0 websites
+0 nieuwe tools en koppelingen

Kun je niet wachten om meer te lezen over onze successen? We hebben ons jaar visueel voor je in kaart gebracht. Bekijk hier het resultaat!

Klik op de afbeelding voor de volledige grootte!

Red Banana lanceert Smooothie

2022 was het jaar dat onze eigen Smooothie het licht zag. Als onderdeel van Red Banana is Smooothie een nieuw concept waarin we alle ingrediënten voor een succesvolle webshop hebben gemixt tot een perfecte Smooothie. Herkenbaar, betrouwbaar, razendsnel en geoptimaliseerd op gebruiksvriendelijkheid, conversie en vindbaarheid. Kies je voor een Smooothie webshop, dan kies je voor een extra dimensie, zoals alleen Red Bananas die kunnen toevoegen. Een webshop laten maken was nog nooit zo eenvoudig. In 2022 hebben we heel veel mooie Smooothie webshops mogen aanleveren waar we super trots op zijn!

Hier een selectie van de Smooothie webshops die wij in 2022 hebben aangeleverd:

homepage primehoesjes.nl
homepage seafoodmarkt

Smooothie Academy: speciaal voor webshop eigenaren

In een Smooothie webshop is onze jarenlange kennis en ervaring gebundeld. Maar sharing = caring. We delen onze opgedane kennis dan ook graag met onze klanten. De Smooothie Academy is dé plek waar webshop eigenaren alles kunnen leren over Lightspeed (de webshop omgeving waarin we bouwen) en het Smooothie framework. Een super waardevolle aanvulling op ons Smooothie concept dus! Het is een online leeromgeving die wij zelf hebben opgezet en gevuld met alle informatie die je nodig hebt als Lightspeed webshop eigenaar.

De Smooothie Academy leert Lightspeed webshop eigenaren hoe zij het maximale uit hun Lightspeed shop kunnen halen. Van het toevoegen van SEO-gegevens en kortingscodes, tot het aanmaken van nieuwe producten en categoriepagina’s. En ook voor de meer ervaren Lightspeed gebruiker is de Smooothie Academy een holy grail, omdat we hen alles leren over het schrijven van goede productteksten, het maken van goede productfoto’s en het verzamelen van reviews.

Creatie van de mooiste custom websites

In 2022 hebben we niet alleen Smooothie webshops mogen opleveren. Ons team van Design & Development heeft ook hun creativiteit los kunnen laten in de creatie van custom websites. Dit zijn websites die met de grootste zorg en creativiteit, perfect op maat gemaakt zijn.

Bij het ontwikkelen van een custom website zorgen we altijd dat de website responsive is en dat hij professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Want: you never get a second chance to make a first impression!

Hier een kleine selectie van websites die live gingen in 2022:

homepage remoot
homepage smooothie
homepage s2

Waardevolle partnerships: samen staan we sterker

Successen zijn er om te delen, en dat doen wij dan ook graag met onze partners. In 2022 sloot Red Banana waardevolle partnerships af met Droppery en Reloadify, en daar zijn we natuurlijk ook super trots op. Droppery is een SaaS-oplossing, gespecialiseerd in het vinden en verbinden van de juiste klanten voor leveranciers en merken. Zo helpen we webshop eigenaren in contact te komen met leveranciers en het opbouwen van waardevolle relaties.

Reloadify is een e-mail automation platform. In Reloadify maken we de mooiste en best converterende nieuwsbrieven voor onze klanten. Ook stellen wij automatische triggers in, die ervoor zorgen dat bezoekers van een webshop vaker terugkomen. Dankzij de personalisatie van e-mail automation en door e-mails te sturen op key punten binnen de customer journey, zorg je er als ondernemer voor dat er meer conversie wordt gerealiseerd. Dankzij email automation worden klanten eraan herinnert wanneer er nog producten in hun winkelmandje liggen, of biedt je kortingen aan om een herhaal aankoop te stimuleren.

Content = the key to success!

In 2022 hebben we ook een hoop mooie, nieuwe klanten kunnen verwelkomen bij #teamcontent. Hier zijn we super blij mee! We hebben webshops en websites mogen vullen, social media strategieën mogen opzetten en uitvoeren, we zijn bezig geweest met e-mailmarketing en hebben tientallen SEO-teksten en blogs geschreven voor de allerleukste klanten. Neem eens een kijkje op onze projecten pagina en raak geïnspireerd door de content successen die we in 2022 hebben bereikt!

We blijven doorgroeien

Het mag duidelijk zijn, 2022 was een mooi jaar. De meest succesvolle en mooie webshops en websites hebben de revue gepasseerd. Content strategieën zijn opgezet en uitgewerkt. En de creativiteit is alleen maar verder gegroeid. 2023 belooft dan ook nog veel meer goeds als je het onze Bananas vraagt. Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We drinken graag samen een kop koffie. Eet je er graag een banaantje bij? Nemen we mee!