Nieuws

Bananas op Rood Trip: Code Rood Pakketten tegen Corona

Helaas zijn een aantal van onze klanten flink getroffen door de Coronamaatregelen. Wij trokken het zuiden des lands door om onze gehavende vrienden een hart onder de riem te steken. Natuurlijk geheel in stijl, met ons eigen Code Rood pakket.

Geschreven door Johan van Kalmthout

Sommigen merken er gelukkig niet veel van, maar helaas zijn er ook bedrijven die flink de dupe zijn geworden van de coronamaatregelen. Denk daarbij vooral aan horecagelegenheden en de recreatiebranche. Ook een aantal van onze klanten hebben de deuren (gedeeltelijk) moeten sluiten tot nader order. Om deze toppers een hart onder de riem te steken, gingen onze bananas Liza en Johan op Rood Trip. We bezochten onze getroffen vrienden en bezorgden hen, uiteraard op gepaste afstand, ons eigen Code Rood Pakket. Dit kistje vol rode lekkernijen is precies wat je nu nodig hebt.

En dit alles op Goede Vrijdag. Als dat geen feel good momentjes oplevert, weten wij het ook niet meer!

Rood Trip

Met een kofferbak vol Code Rood Pakketten reisden we ’s morgens vroeg af naar Zeeuws-Vlaanderen om een bezoekje te brengen aan Aniek van Bontenue. Natuurlijk konden we het met het lekkere weer niet laten om even een kijkje te nemen op het strand van Breskens, voordat we terug naar Brabant vertrokken om de medewerkers van Grenshotel de Jonckheer te verassen. Onze trip op Goede Vrijdag werd afgesloten met bezoekjes bij Roosendaalse ondernemers en partners van het eerst uur: Indoor Skydive Roosendaal, Hooihuis, Bravo24 en ROOS24.

De Rood Trip was daarmee nog niet voltooid. Op donderdag 16 april bevonden we ons op de weg in Oostelijke richting. Vandaag waren we in Breda en hebben we Lisa van Speelparadijs Kabonk een Code Rood pakket bezorgd. Tot slot mochten we ook een bezoekje brengen aan Kasteel Maurick in Vught waar we Niek en Klaas konden verblijden met ons pakket en onszelf met de prachtige omgeving.

First stop: Bontenue

Bontenue is sinds kort klant van Red Banana. De support vanuit Magento stopt per 1 juni voor hun huidige webshop. Wij helpen Bontenue migreren naar Lightspeed en bouwen een compleet nieuwe webshop op maat.

Bontenue biedt een totaalconcept voor bedrijfskleding. Van levering van stoffen en kledingstukken tot custom bedrukking of borduringswerk. Dit doen zij voor verschillende restaurants, hotels, hotelscholen, theaters en spa- en wellness centra. Met name horeca en recreatie dus. En laten dat nu net de branches zijn die het hardst worden getroffen door de coronamaatregelen.

Aniek van Bontenue merkt dat de aanvragen daardoor op een lager pitje staan. En dan moet er ook nog een nieuwe webshop komen in zeer korte tijd. Reden genoeg voor ons om Aniek een hart onder de riem te steken met het Code Rood Pakket. Omdat het kantoor in Sluis is gesloten, bezorgden we het Code Rood pakket aan huis bij Aniek in Groede.

Next: Grenshotel de Jonckheer

Na een korte stop en ons genietmomentje op het strand van Breskens vertrokken we naar de Brabantse Wal. In Ossendrecht staat Grenshotel de Jonckheer. Dit hotel en restaurant heeft vorige zomer een metamorfose ondergaan met een grote verbouwing. Daar hoorde natuurlijk ook een gloednieuwe website bij, die wij hebben mogen realiseren. Daarnaast verzorgen we zo’n beetje alles op het gebied van content voor de Jonckheer. Zo  schrijven we blogs, verzorgen we social media posts en maken foto’s voor dit hotel en haar mooie omgeving.

Op het moment is het hotel gelukkig nog geopend en roomservice wordt op de kamers geserveerd. Maar het is een stuk rustiger dan normaal, merken ook de medewerkers. Dit komt met name door de grensafsluiting met België. Een tegenslag dus voor Grenshotel de Jonckheer. Het restaurant van de Jonckheer is tijdelijk gesloten. Dit gaf Ronny en Veronique de gelegenheid om ook dit gedeelte van het hotel onder handen te nemen. Zo is er een nieuwe vloer gelegd in het restaurant en zijn ze druk bezig om het restaurant klaar te stomen voor een heropening.

Snel schakelen kunnen ze wel bij de Jonckheer. Inmiddels bieden zij hun service online aan in de vorm van een bezorg- en afhaaldienst. Je kunt dus blijven genieten van de lekkerste gerechten uit het restaurant én je bestelt er de lekkerste aspergegerechten: de specialiteit uit de streek!

Hooihuis en Bravo24

De Restaurants Hooihuis en Bravo24 zijn vrienden en klanten van het eerste uur. Naast de oplevering van websites voor beide restaurants, verzorgen wij maandelijks content in de vorm van blogs, social media management, emailmarketing en social media advertising. Omdat ook deze restaurants hun deuren tijdelijk hebben gesloten, brachten wij een bezoekje aan Het Hooihuis en mochten we Koen een Code Rood Pakket overhandigen.

Het is heerlijk vertoeven op het terras van Het Hooihuis in het zonnetje. Normaal gesproken zou het onder deze omstandigheden bomvol zitten. Toch was het ook nu gezellig druk in de tuin. Geheel volgens de regels en op gepaste afstand werd er hard gewerkt door het personeel en enkele extra hulptroepen aan verschillende klusjes.

Koen: ‘Het is natuurlijk jammer dat we dicht zijn en we weten nog niet hoe lang dit gaat duren. We kunnen maar beter van de nood een deugd maken en deze situatie aangrijpen om de boel op te knappen.’

Het Hooihuis en Bravo24 zijn straks helemaal klaar voor hopelijk alsnog een geslaagde zomer!

Stilte voor de storm bij Indoor Skydive Roosendaal

In hetzelfde pand als Bravo24 vind je de grootste windtunnel van de BeNeLux. Indoor Skydive Roosendaal is één van de leukste uitjes van heel Nederland. Velen bekende en onbekende Nederlanders hebben zich al gewaagd aan de unieke vrije val ervaring. Voor Indoor Skydive Roosendaal ontwikkelde wij onder anderen een dynamische website gericht op beleving en conversies én mochten wij meewerken aan de lancering van het nieuwste product: Indoor Skydive VR.

Een uitje als Indoor Skydiven zit er helaas even niet meer in sinds de aankondiging van de coronamaatregelen. Toch wordt er nog gewoon gewerkt in het kantoor aan de Stok. Macy, Maxime en Joey waren aanwezig om ons Code Rood Pakket in ontvangst te nemen.

Indoor Skydive Roosendaal blijft bereikbaar voor vragen en is alvast druk bezig met de voorbereidingen van de heropening. Nog even geduld dus. Binnenkort kun je weer sky-high gaan!

Code Rood voor de Roosendaalse binnenstad

Het is rustig in de binnenstad van Roosendaal. Juist nu de eerste lentedagen van 2020 zijn aangebroken, blijven de terrassen op de Markt leeg en treffen winkeliers aangepaste maatregelen. ROOS24 is hét stadsplatform van Roosendaal en merkt natuurlijk als geen ander hoe moeilijk ondernemers het hebben in deze tijd.

Dit merken wij zelf ook. Naast de oplevering van de website, verzorgen wij namelijk maandelijks alle content voor ROOS24. Van social media management tot blogs en van emailmarketing tot het uitwerken van offline en online campagnes voor de binnenstad.

Rust in Kasteel Maurick

Op donderdag 16 april trokken we er nog maar eens op uit om de laatste Code Rood Pakketten te bezorgen. Niet geheel zonder toeval was het opnieuw prachtig weer. Geen beter moment dus om een bezoekje te brengen aan Kasteel Maurick, waar de kasteeltuin en de gehele omgeving volledig in bloei staan. En daar wilde we zelf natuurlijk ook even van genieten.

Het restaurant en de brasserie van Kasteel Maurick zijn tijdelijk gesloten. Het is daardoor rustig bij het kasteel. Hier en daar komen we wel wat wandelaars tegen die genieten van de omgeving in Vught.

Los van de bezoekers is er wel volop personeel aanwezig in en rondom het kasteel. Klaas en Niek zijn bezig met de uitbreiding van hun concept en faciliteiten en daarnaast wordt de tuin natuurlijk helemaal klaargestoomd voor de zomer.

Niek, die net bezig was met een kookworkshop, maakt even tijd om het pakket in ontvangst te nemen. ‘We doen op dit moment wat we kunnen om helemaal klaar te zijn na de lockdown. We zijn alvast bezig met de nieuwe menukaart en we hebben zelfs plannen om ons aanbod uit te breiden.’

Wij denken daarover graag mee met Klaas en Niek. Naast de oplevering van de website, maken wij namelijk ook content en zijn we sparringpartner voor nieuwe creatieve ideeën en concepten. Eén ding is wat ons betreft zeker: Kasteel Maurick komt er wel bovenop!

Last stop: Speelparadijs Kabonk

Speelparadijs Kabonk is misschien wel één van de grootste pechvogels. Kabonk, gevestigd op Breepark in Breda, is het nieuwste en hoogste speelparadijs van Europa. Met 7 verdiepingen aan speelplezier is een bezoekje een Kabonk een feestje voor jong en oud. Helaas hebben zij dit nog niet mogen bewijzen aan het grote publiek. Vlak voor de opening brak namelijk corona uit en net nu het speelparadijs normaal gesproken vol zou zitten met springende, rennende en schreeuwende kinderen, zit Nederland in lockdown.

Met heel veel plezier hebben wij de website mogen ontwerpen en ontwikkelen. En we zijn maar wat trots op het eindresultaat. De website zit vol speelse en dynamische elementen die volledig overeenkomen met de vrolijkheid van Kabonk.

Ook wij balen dus enorm van deze tegenvaller. Wij bezorgden daarom Lisa van Kabonk en Breepark een Code Rood Pakket. Helaas was Lisa zelf niet aanwezig, maar uiteraard hebben wij haar wel gesproken. ‘Keileuk’ vond ze het!

Rood Trip 2020

Wij zijn blij om te horen dat het ondanks de situatie goed gaat met onze klanten en dat de neuzen allemaal naar de toekomst gericht zijn. Tot die tijd (en daarna natuurlijk) staan wij voor jullie klaar. Niet alleen met Rood Tripjes en Code Rood Pakketten, maar ook onze werkzaamheden gaan gewoon door.

Wij wensen iedereen veel succes de komende tijd en vooral veel gezondheid!