Nieuws Webshops

Smooothie Academy: thuisstudie voor Lightspeed webshop eigenaren

Als jij binnenkort de trotse eigenaar bent van een Smooothie webshop, kan het voelen alsof je in het diepe bent gegooid. Hoe schrijf je goede productteksten? Hoe stel je levertijden in op je webshop? Welke betaalprovider moet je kiezen..? Gaat het je al duizelen? Snappen we, er komt dan ook een hoop op je af. Om je wegwijs te maken in de wereld van webshops en natuurlijk Lightspeed, hebben we de Smooothie Academy opgericht. In 11 cursussen leren we je alles wat je moet weten om jouw webshop tot een waar succes te maken. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

De perfecte mix

Of je nou een groentje bent of al helemaal thuis bent in de Lightspeed omgeving en de wereld van webshops, onze Academy is interessant voor iedere Lightspeed gebruiker. We bieden namelijk cursussen van verschillende niveau’s. Als je de basis al kent, begin je gewoon bij een advanced cursus.

Wat kun je verwachten van de Academy? De Academy bestaat uit 11 cursussen bestaande uit informatie, quizes en video’s. Zo nemen we je mee in het inrichten van je webshop, zodat jouw webshop straks perfect is ingesteld en ingericht om klanten en verkopen binnen te halen. Je leert bijvoorbeeld hoe je producten toevoegt en hoe je betaalmethodes instelt.

Ook leren we je alles over hoe je de perfecte productpagina opzet, hoe je bijvoorbeeld goede productfoto’s maakt en hoe je overtuigende en informatieve productteksten schrijft. Je leert hoe je categorieën, filters en kortingscodes aanmaakt. 

Online marketeren kun je leren

In de cursus ‘Marketing essentials’ leren we je alles over… je raadt het al: de marketing essentials. Denk aan het installeren van Google Analytics, Google Tag Manager aanmaken en Facebook Pixel opzetten. En dat is niet alles! In de SEO cursus leren we je alle ‘must knows’ van SEO, zodat je weet hoe je jouw webshop hoger kunt laten ranken in de zoekmachine resultaten.

Van on site gaan we vervolgens off site, want verder in de academy nemen we je mee in de wondere wereld van social media. Want social media kan je perfect helpen om verkeer naar jouw webshop webshop te boosten.

Naast deze onderwerpen, komt er nog véél meer aan bod in de Academy. De Smooothie Academy is dus hartstikke waardevol voor elke Lightspeed webshop eigenaar en bevat alle ingrediënten die je nodig hebt voor het maken van de lekkerste smooothie!

Give away bij jouw Smooothie

Het mooie van een Smooothie webshop is dat je niet alleen een complete webshop krijgt, maar ook gratis toegang tot onze Smooothie Academy. Onze learnings zijn voor jou dus gratis en onbeperkt te bekijken als extraatje bij jouw Smooothie webshop. Ook als je al een Lightspeed webshop hebt, mag je gratis gebruik maken van de Academy.

Het fijne van de Smooothie Academy leeromgeving is dat je alles op je eigen tempo kunt volgen. Je kunt alle cursussen dus bij wijze van in één dag afronden of er weken over doen, wat jij fijn vindt. Ook kun je tussentijds opslaan, waardoor je kunt stoppen en doorgaan wanneer jij wil.

Waar wacht je nog op? Pak je brainfood erbij, neem een kop koffie (of een smoothie natuurlijk) en get ready to learn.

I'm ready to learn!

Lees meer over de Smooothie Academy

I'm ready to learn!