Lightspeed kennis

Red Banana: Dé Lightspeed expert van de BENELUX!

Onze kracht ligt in de ontwikkeling van creatieve, visuele én goed converterende webshops! Benieuwd naar onze aanpak?

Wij zijn dé Lightspeed webshop expert

Al meer dan 10 (!) jaar hebben wij ervaring in het ontwikkelen van professionele Lightspeed webshops én mogen wij onszelf officieel partner van Lightspeed noemen. Wil je een (betere) Lightspeed Webshop? Dan weet je zeker dat Red Banana de juiste keuze is.

Doordat wij zelf eigenaar zijn van een Lightspeed webshop, weten wij precies hoe het is om webshop te beheren. Als team werken wij aan alle onderdelen van de webshop. Zo blijven wij ontwikkelen en leren wij steeds meer door het gewoon te doen.

Vanaf het eerste moment gaan we samen in gesprek om jouw wensen duidelijk in kaart te brengen. Ben jij blij met het ontwerp? Dan zetten wij onze development skills in en beginnen we met bouwen. We zorgen ervoor dat alle functionaliteiten perfect werken. Dit is waar wij goed in zijn: het maken van de perfecte unieke webshop die helemaal past bij jouw ideeën en wensen!

Het Red Banana Lightspeed Framework

Het Red Banana Lightspeed Framework gaat verder dan een standaard Lightspeed thema uit de shop. Het belangrijkste aan het Red Banana Lightspeed Framework is dat al onze kennis van de afgelopen 10 jaar hierin verwerkt zit.

We gebruiken alleen de code die echt nodig is. Zo is jouw webshop snel en is de pagespeed optimaal! En dat is weer belangrijk voor succes in Google en andere zoekmachines.

Met trots presenteren wij het framework!

Lightspeed webshop laten maken

Wil je een Lightspeed webshop laten maken? Dan kunnen wij jou helpen. Wij zijn het bureau dat gespecialiseerd is in het bouwen van Lightspeed webshops en weten precies hoe je optimaal gebruik kunt maken van dit platform. Wanneer je door ons een webshop laat bouwen, krijg je daarom altijd een Lightspeed webshop. Lightspeed is trouwens het platform dat speciaal ontwikkeld is voor het makkelijk beheren van jouw webshop. Zo kun jij uiteindelijk simpel en eenvoudig zelf aan de slag!

Lightspeed developer

Wij zijn fan van Lightspeed omdat het mogelijk is om unieke designs en webshops zelf te ontwikkelen. Zo kun je jouw webshop helemaal persoonlijk laten maken door onze developers. Een custom made design voor jouw Lightspeed webshop is bij ons gewoon mogelijk. Zoek je een lightspeed developer? Dan staat het team van Red Banana voor je klaar!

Lightspeed e-com of e-commerce?

Lightspeed is het platform wat het voor jouw mogelijk maakt om zelf makkelijk een webshop te beginnen of te laten bouwen. Het platform wordt ook wel Lightspeed e-com of Lightspeed e-commerce genoemd. Naast e-commerce (webshops) heeft Lightspeed ook kassasystemen en ondersteunen ze ook restaurants met Lightspeed restaurant. Voor verschillende soorten ondernemingen heeft Lightspeed de juiste platforms. Zo kun jij  eenvoudig jouw bedrijf zelf onderhouden via een geweldig systeem. Bij Red Banana leggen wij de focus op het maken van webshops en gebruiken wij daarvoor Lightspeed e-commerce.

Lightspeed API: de perfecte koppeling

Een Lightspeed API koppeling is misschien een technisch verhaal, maar we zullen het proberen kort en duidelijk uit te leggen. Met deze koppeling (de API) kun je andere systemen makkelijk laten ‘praten’ met jouw Lightspeed webshop. Een API koppeling voor Lightspeed kun je ook door ons laten maken. Zo wordt het nog makkelijker om jouw webshop te onderhouden en te beheren. Wil je meer weten over Lightspeed en de API koppeling? Neem dan ook contact met ons op, wij staan voor je klaar!

Lightspeed themes: standaard vormgeving en indeling

Ook voor standaard thema’s heeft Lightspeed verschillende oplossingen. Met deze thema’s krijg je een standaard opzet waar je zelf snel en makkelijk mee aan de slag kunt gaan. In eerste instantie helemaal prima, maar wij gaan graag voor een toffe uitdaging en willen jouw nieuwe webshop helemaal uniek maken en bouwen. Naast de Lightspeed themes kun je dus ook kiezen voor een unieke Lightspeed webshop. Red Banana bouwt jouw unieke Lightspeed webshops. Stand out of the crowd met jouw webshop!

Hosting van jouw Lightspeed webshop

Hosting is een belangrijk onderdeel van jouw Lightspeed webshop. Je kunt dit zien als de plek waar jouw webshop ‘online’ woont of leeft. Lightspeed regelt de hosting van jouw webshop, zo weet je gelijk dat dit ook in goede handen is.

Jouw klanten binden met het loyalty systeem

Nog zo’n pluspuntje waarom Lightspeed het juiste platform is voor jouw nieuwe webshop. Het loyalty systeem van Lightspeed kun je gebruiken om klanten te binden. Je kunt dit systeem zo instellen dat jouw klanten verschillende soorten beloningen kunnen verdienen. Wanneer klanten nieuwe bestellingen plaatsen, is het mogelijk om deze ‘punten’ in te zetten. Zo kun je op jouw eigen manier, met jouw eigen soort beloningen, een band opbouwen met jouw klanten. Het loyalty systeem van Lightspeed is gemakkelijk in te stellen en te beheren.

Lightspeed webshop laten bouwen

Ons team van designers en developers staan voor je klaar. Red Banana is de Lightspeed webshop expert die unieke webshops maakt. Zoek je een Lightspeed developer of wil je een compleet nieuwe webshop laten maken? Kies dan voor een Lightspeed webshop. Vertel ons jouw idee of laat weten hoe wij jou kunnen helpen. Red Banana helpt met het maken van jouw Lightspeed webshop!