Smooothie Lightspeed Framework

Ons Lightspeed Framework gaat verder dan een standaard Lightspeed thema uit de shop.

Bekijk onze pakketten

Red Banana lightspeed framework

Het Smooothie framework is herkenbaar, betrouwbaar en razendsnel!

Bij Lightspeed kun je kiezen uit één van de honderden verschillende standaard thema’s voor een webshop. Maar je hebt het liefst natuurlijk een unieke webshop die direct in het oog springt en ook nog eens super gebruiksvriendelijk is. Een unieke webshop draagt bij aan de herkenbaarheid, betrouwbaarheid en authenticiteit van jouw merk. Met onze jarenlange kennis over Lightspeed en onze passie voor responsive webshops ontworpen wij ons eigen Smooothie Lightspeed Framework, powered by Red Banana. Dit framework bestaat uit een kant en klare Lightspeed webshop passend bij jouw huisstijl. Wil je ook zo’n Smooothie webshop laten maken?

Ga direct naar Smooothie

Smooothie Lightspeed pakketten

Het Smooothie Lightspeed Framework is bij uitstek de manier om te starten met jouw webshop. Je profiteert van een herkenbare webshop met alle nodige functionaliteiten, zonder in te leveren op paginasnelheid. Maar er is meer. Wij bieden verschillende pakketten om te starten met een Lightspeed webshop.

Webshop met custom homepage

Naast het basispakket (Smoooth) presenteren wij het Custom medium pakket (Smooother). Hierbij krijg je een echt unieke en persoonlijke homepage. Dat betekent dat wij de homepagina volledig custom ontwerpen op basis van jouw wensen en onze kennis. Uiteraard profiteer je verder van alle voordelen van het Red Banana Lightspeed Framework. Een volledig custom webshop? Dan maken wij een offerte op maat voor je vanuit ons Smooothest pakket!

Smoooth

2.500

Neem contact op

 • Red Banana Lightspeed framework
 • Aanpassingen huisstijl (kleuren, fonts & logo)
 • Ondersteuning vulling homepage
 • Ondersteuning livegang

Smooothest

+7.500

Neem contact op

 • Volledige custom webshop
 • Ondersteuning en advies vulling webshop
 • Ondersteuning livegang
 • Gratis toegang tot onze tools

10 redenen waarom Red Banana de ideale partner is voor een Lightspeed webshop

 

1. Gepassioneerd team met verschillende specialisaties

Voor elk Lightspeed project werken gepassioneerde en ervaren medewerkers samen in een projectteam. Op deze manier worden alle specialismen ingezet, waardoor design, techniek en content perfect op elkaar aansluiten.

2. Uitgebreide analyse vooraf

Voordat Red Banana aan de slag gaat met de ontwikkeling van de webshop, wordt een uitgebreide analyse uitgevoerd. Hierin wordt antwoord gegeven op vragen als ‘hoe is de huidige webshop op- gebouwd?’, ‘wat zijn belangrijke pagina’s en zoekwoorden?’ en ‘wat doet de concurrent?’. Daarnaast wordt er gekeken naar de huidige en de gewenste customer journey. Op basis van deze bevindingen wordt een duidelijk adviesrapport uitgebracht in begrijpelijke taal.

3. Fantastisch design

Elke Lightspeed webshop die Red Banana ontwikkelt, heeft een aantrekkelijk design; speels maar toch professioneel. Zo wordt onder andere gelet op kleurgebruik, de verhoudingen tussen tekst en beeld en toevoeging van dynamische elementen. Het design staat altijd in lijn met de huisstijl van de klant, maar krijgt een herkenbare Red Banana touch.

4. Gebruiksvriendelijkheid

Bij het ontwikkelen van een Lightspeed webshop ligt de focus van Red Banana op gebruiksvriende- lijkheid. Stap 1 is al gezet met de keuze voor Lightspeed, omdat het makkelijk in beheer is. Om een stap verder te gaan zet Red Banana hun kennis van UX en UI in, waardoor een optimale gebruiks- vriendelijkheid tot stand komt.

5. Gericht op conversie

Doordat Red Banana hun online marketing skills inzet voor Lightspeed webshops, zorgen ze gega- randeerd voor conversies. Door allerlei slimme tools in te zetten, zoals duidelijke ‘call-to-action’ but- tons en een sterke inzet van SEO, weet Red Banana webshops te transformeren tot digitale reuzen.

6. Aantrekkelijke content

Niet alleen het design van de webshop ziet er aantrekkelijk uit, maar dit is ook de standaard voor alle content op de webshop. Red Banana kan hierbij huidige content optimaliseren of nieuwe content creëren. Denk hierbij aan inzet van fotografie en SEO-teksten zoals webteksten en blogs.

7. Focus op mobile-friendly

Red Banana zorgt ervoor dat de Lightspeed webshop mobile-friendly is. Dit is belangrijk omdat con- sumenten hun aankopen steeds vaker online doen. Daarnaast geeft Google voorrang aan websites die mobile-friendly zijn. Op deze manier zorgt de website voor meer conversie.

8. Uitstekende customer service, ook na lancering

Wil je een uitstekende customer service, dan ben je bij Red Banana aan het juiste adres. Gedurende het hele proces is Red Banana een eerlijke en transparante sparringpartner. Kosten, adviezen en resultaten worden zo inzichtelijk mogelijk gemaakt. Ook na lancering van de webshop blijft Red Banana analyseren, A/B testen en optimaliseren. Red Banana kan klanten dus volledig ontzorgen.

9. Lightspeed back-up tool

Red Banana heeft onlangs een eigen Lightspeed back-up tool ontwikkeld. Hiermee worden alle shopgegevens in Lightspeed geëxporteerd en in de back-up tool opgeslagen. Klanten hoeven met deze tool niet meer bang te zijn om hun kostbare gegevens kwijt te raken. Een bijkomend voordeel van de tool is dat elke gebruiker meerdere shops kan toevoegen.

10. Eigen Lightspeed webshop Poezenbazen als testcase

Op 4 oktober 2019 lanceerde Red Banana een eigen webshop genaamd Poezenbazen. Deze webshop fungeert als testcase; Red Banana kan zichzelf met deze webshop blijven ontwikkelen, om zo ook klanten beter van dienst te kunnen zijn.

De voordelen van het Red Banana Lightspeed framework

 • Een geoptimaliseerd en professioneel framework

 • Mogelijkheden voor een volledige custom homepage

 • Aanpassingen op basis van jouw huisstijl (kleuren, fonts & logo)

 • Ondersteuning bij het vullen van de homepage

 • Ondersteuning bij de livegang

 • Toegang tot essentiële tools

Neem contact op

Awardwinning kwaliteit

Awards winning!

Awards nominee
Awwwards

Awards winning!

Mobile Excellence
Awwwards

Awards winning!

Honorable Mention
Awwwards

Awards winning!

Site of The Day
Best CSS

Awards winning!

Featured of The Day
CSS Light

Awards winning!

Site of The Day
Design Nominees

Awards winning!

Best UI design award
CSS Design Awards

Awards winning!

Best UX design award
CSS Design Awards

Awards winning!

Best Innovation award
CSS Design Awards

Awards winning!

Special Kudos
CSS Design Awards