Webdesign in Roosendaal

Bij Red Banana in Roosendaal ben je aan het juiste adres voor het design van een website of webshop. Wij zorgen ervoor dat jouw website er niet alleen mooi uitziet, maar óók functioneel is! Jouw online visitekaartje moet perfect aansluiten bij je bedrijf en doelgroep. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van webdesign? Lees dan verder!

Website laten maken
Een goed webdesign…

Op zoek naar een goed webdesign bureau?

Je bent op zoek naar een webdesign bureau die jouw website of webshop een make-over kan geven of juist daadwerkelijk kan realiseren. Daarbij zijn vindbaarheid en een goed webdesign van belang om jouw boodschap duidelijk over te brengen.

Red Banana helpt je graag bij het realiseren van een webdesign voor jouw WordPress website of Lightspeed webshop! Wij ontwikkelen namelijk gebruiksvriendelijke websites die zorgen voor een glimlach bij jouw bezoekers of klanten. Onze kracht is dat wij websites ontwikkelen die tevens in de smaak valt bij Google én zorgt voor conversies.

Dit alles begint met een goed doordacht webdesign dat wij graag samen met jouw ontwerpen. Wij vertellen je op deze pagina alles over onze (prijswinnende) webdesigns!

01

Goed webdesign

Onze werkwijze

Als we van start gaan met een webdesign dan brengen we natuurlijk eerst alle wensen in kaart. Wat voor design en stijl moet er exact komen? Wie is de doelgroep? Op welke producten of diensten moet de focus komen te liggen? Ook kijken we naar de huidige én de gewenste customer journey. Welke stappen moet een bezoeker doen om uiteindelijk over te gaan tot een daadwerkelijke aankoop? Als we de situatie volledig in kaart hebben gaan we de designstijl bepalen.

Vervolgens gaan we de flow van de website bepalen en zogenoemde wireframes ontwikkelen. Dit is een soort blueprint van de website. Daarna werken we de eerste designconcepten uit. Dan volgt de eerste feedback ronde en verfijnen we het concept. Ook gaan we aan de slag met het uitdesignen van toffe dynamische elementen en animaties die zorgen voor wat extra ‘smeu’.

Zodra dit akkoord is start de webdevelopment en leveren we het eindresultaat op.

Responsive designs…

Mobile friendly websites en webshops

Naast dat we webdesigns uitwerken voor de desktop, zorgen we ook voor een mobile webdesign. Het is namelijk belangrijker dan ooit om een website of webshop te hebben die mobielvriendelijk is. Vandaag de dag zijn er veel meer websitebezoeken via een smartphone dan via de desktop. Belangrijk is dus om hier op in te spelen!

Wist je dat je zelfs een extra 'punten' krijgt van Google als je website mobielvriendelijk is?

Skidome-Mobile-homepagelinks-Red-Banana
Webdesign in Roosendaal
Webdesign Roosendaal
Webdesign Roosendaal
Voorbeeldcases

Webdesign cases uit de praktijk

Doordat we al meer dan 10 jaar ervaring hebben op het gebied van webdesign, weten we inmiddels hoe we het perfecte design voor onze klanten kunnen ontwikkelen. Deze designs zijn zo goed, omdat we naar onze klant luisteren en alle wensen in kaart brengen. Uiteraard volgen we ook de laatste webdesign trends en ontwikkelingen op de voet. En wij zetten de uiteindelijke gebruiker van de webshop of website op de eerste plaats.

 

Optiek van Wely

Optiek van Wely

Optiek van Wely had twee wensen als het gaat om de ontwikkeling van een nieuwe website: enerzijds moest de look en feel van de nieuwe website passen bij de gloednieuwe winkel die zij onlangs hebben geopend. Anderzijds moest alle informatie over oogzorg op een overzichtelijke en speelse manier weergegeven worden op de website. Leuk feitje: de design elementen op de website zijn ook terug te vinden in de winkel.

 

Full service agency

Wij verzorgen het totaalplaatje

Naast dat we websites en webshops bouwen, heeft Red Banana ook een volledig content marketing team in huis. Zo kunnen wij zorgen voor een goed zoekwoordenonderzoek en kunnen we ervoor zorgen dat je hoger komt in Google aan de hand van goede geoptimaliseerde teksten. Daarnaast kunnen we ondersteuning bieden bij jouw social media activiteiten, bloggen en advertising.

Omdat wij alles in huis hebben, kunnen wij jou het beste helpen naar online succes!

Waarom Red Banana webdesigns zo goed zijn?

  • Onze designs voor websites en webshops ‘stand out from the crowd’ en zorgen voor een glimlach bij de bezoeker.
  • De designs zijn geoptimaliseerd voor de doelgroep die jij online wilt bereiken.
  • De designs worden perfect weergegeven op alle apparaten: zowel voor mobiel als desktop.
  • De designs zijn gemaakt op basis van de regels van Google.
  • De designs zijn modern en voorzien van de nieuwste en meest innovatieve technieken.
  • De webdesigns van Red Banana zijn kanshebbers voor het winnen van prijzen!

Meer informatie over websiteontwikkeling?

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Roosendaal en omstreken? Neem dan gerust contact met ons op! We drinken graag een kopje koffie met je!

Ziet er goed uit hé?

Meer weten over de webdesigns die wij maken?

Neem contact met ons op!