Professionele website laten maken door ons webdesign bureau

Op zoek naar een webdesign bureau voor professionele websites? Red Banana maakt de beste websites met een focus op UI/UX design, goede responsiveness en bovenal een professioneel design.

Ik wil een professioneel webdesign laten maken

Webdesign-bureau-Red-banana-webd

Webdesign bureau Red Banana: expert in WordPress webdesign

In Red Banana vind je een webdesign bureau waar innovatie en een professioneel design centraal staan. Al meer dan 15 jaar fungeert Red Banana als webdesign bureau voor verschillende markten als webdesigner in WordPress. Hierdoor weten we precies wat een website net dat stukje beter maakt ten overstaan van de concurrent.

Wij zorgen voor een converterende website met uitmuntende UI/UX designs, responsive designs maar vooral prachtige designs en elementen. We hebben dan ook verschillende awards gewonnen als webdesign bureau. Hierdoor durven we dan ook te zeggen dat Red Banana hét webdesign bureau van Brabant! Dus zoek niet verder en laat webdesign bureau Red Banana jouw nieuwe website maken!

Awards voor ons professionele design!

Awards winning!

Awards nominee
Awwwards

Awards winning!

Site of the day
Best CSS

Awards winning!

Featured of the day
CSS Light

Awards winning!

Site of the day
Design Nominees

Awards winning!

Special Kudos
CSS Design Award

Professioneel webdesign met oog voor detail

Als webdesign bureau met meer dan 15 jaar ervaring hebben we al heel wat WordPress websites gemaakt. Hierdoor weten onze designers precies wat nodig is om een professioneel en prachtig webdesign te maken. Het zit hem dan ook in de details. Als webdesign bureau zijn wij altijd aan het verbeteren en innoveren. Zo hebben we ons eigen WordPress framework gecreëerd. Dit framework heeft alle eigenschappen om een prachtig en professioneel webdesign te maken.

Een website is meer dan alleen een verkooppunt. Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Daarom kijken wij als webdesign bureau verder dan alleen de basics. We gaan voor details. Een professioneel webdesign met een oog voor detail op aspecten als gebruiksgemak, animaties en UI/UX design is dan ook de standaard bij Red Banana.

 

UI-UX-design-gebruikgemak-Red-Banana-computer-development

Awards voor ons UI/UX design!

Awards winning!

Mobile Excellence
Awwwards

Awards winning!

Best UI design award
CSS Design Award

Awards winning!

Best UX design award
CSS Design Award

Awards winning!

Best Innovation Award
CSS Design Award

Awards winning!

Honorable mention
Awwwards

Een interactieve website dankzij animaties en micro interacties

Als webdesign bureau met meer dan 15 jaar ervaring weten wij hoe belangrijk een website is. Toch zien we nog regelmatig statische websites die de beoogde doelgroep niet aanspreekt. Gelukkig weten wij doormiddel van animaties en micro interacties een interactieve website te maken die jouw doelgroep aanspreekt en informeert. Door een makkelijk begaanbare website met de juiste informatie en het gebruik van de juiste kleuren zorg jij ervoor dat je bezoeker gemakkelijk zijn weg kan vinden.

Door een webdesign te maken die dynamische onderdelen heeft in de vorm van animaties en micro interacties blijft een bezoeker langer op je website en zullen ze sneller doorklikken om te zien wat er nog meer op de website te vinden is. Micro interacties zorgen voor stimulans bij de bezoeker om door te klikken. Hierdoor blijft de bezoeker langer op de website en blijft getriggerd om door te lezen.

 

Responsive-webdesign-Red-Banana-computer-developer

De voordelen van webdesign bureau Red Banana:

 • Meer dan 15 jaar ervaring in professioneel webdesign

 • Awardwinning UI/UX design

 • Oog voor detail op ieder gebied van een webdesign

 • Constante innovatie en ontwikkeling met eigen framework

 • Uitmuntend gebruiksgemak op ieder toestel

 • Focus op conversie dankzij prachtige designs

 • Persoonlijke communicatie en goed te bereiken

De beste webdesigns vind je bij Red Banana!

Zo maken wij jouw professioneel webdesign!

01

Kick-off

 • We gaan in gesprek over jouw visie en wensen

 • We bepalen je tone of voice en huisstijl

 • We bepalen de belangrijkste kleuren voor je CTA's

 • We geven advies voor de beste flow van de nieuwe website

02

Design

 • We creëren designs op basis van jouw wensen en huisstijl

 • We implementeren de beste flow voor gebruiksgemak

 • We stellen de juiste CTA's in voor optimale conversie

 • We sturen het concept op voor feedback

03

Interactie

 • We stellen micro interacties voor meer activatie bij de doelgroep

 • We designen animaties voor een dynamische website

 • We verwerken de gegeven feedback

 • We voeren het design door op alle pagina's

04

Livegang

 • We optimaliseren het gebruiksgemak op de website

 • We zetten de puntjes op de i

 • We zorgen voor een responsive design voor ieder toestel en apparaat

 • Je website is live!

Hét webdesign bureau van Brabant: Van idee naar werkelijkheid

Als webdesign bureau toveren we jouw website om tot hét visitekaartje voor jouw bedrijf. Tegenwoordig zoeken steeds meer consumenten hun producten en informatie op via het internet. Dit doen ze via de computer, telefoon of tablet. Onze bananas zijn dan ook helemaal in de ban van gebruiksvriendelijkheid, UI/UX design en professioneel webdesign. Met een uitgangspunt van responsive design zorgen wij ervoor dat iedereen, ongeacht waar ze zijn en met welk apparaat, ze altijd de beste versie van jouw website te zien krijgen.

Dankzij onze kennis en ervaring weten wij hoe we door de ogen van de bezoeker moeten kijken. Hierdoor weten we waar de bezoeker op let en op welke manieren wij ons UI/UX design moeten insteken om de gebruiksvriendelijkheid zo optimaal mogelijk te maken. Dit in samenwerking met een responsive design en een prachtige look en feel maken wij bij Red Banana de mooiste en meest converterende websites!

Optimale conversie dankzij webdesign

Een website heeft natuurlijk als doel om leads te genereren. Wanneer wij aan de slag gaan met het webdesign is dit de rode draad die wij aanhouden door de gehele website heen. Wij letten bij het Ui/UXdesign welke flows het beste werken voor leadgeneratie. We zorgen voor call-to-actions op de juiste plekken en met responsive design zorgen we ervoor dat deze buttons op ieder apparaat makkelijk te gebruiken zijn.

Als webdesign bureau weten we precies waar de consument op let en waar de belangrijkste conversies worden gedaan. Tegelijk verliezen we de de focus op een prachtig design niet. Want leadgeneratie is belangrijk maar een lelijke website schrikt ook af. Dankzij onze jaren aan praktijkervaring weten wij als webdesign bureau precies hoe wij de balans moeten bewaren tussen mooie designs en een focus op leadgeneratie.

Ook een conversie gerichte website? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

Conversie-webdesign-computer-Red-Banana

Wat is webdesign?

Webdesign is eigenlijk de gehele look en feel van een website. Als webdesign bureau hou je je bezig met het grafisch vormgeven van een website en het vermogen van de gebruiksvriendelijkheid. Bij Red Banana doen wij dit door uitmuntende UI/UX design, leggen we de focus op een responsive design en altijd met oog op conversie. Het maken van een website is tegenwoordig een stuk makkelijker geworden maar het maken van een goede website heeft nog steeds ervaring en kennis nodig.

Met verschillende awards in onze broekzak voor UI/UX design, responsive design en overall prachtige designs durven wij hardop te zeggen dat Red Banana het webdesign bureau is voor jou! Met jaren aan ervaring en échte kennis in webdesign kunnen wij zorgen voor een uitmuntende website die leads converteert en waar je mij een blij gevoel naar kan kijken.

De beste webdesigns vind je bij Red Banana

Wanneer je op zoek bent naar een webdesign bureau die niet alleen professionele en mooie webdesigns maar ook converterende webdesigns kan maken dan ben je bij Red Banana aan het juiste adres. Met meer dan 10 prijzen in onze zak op het gebied van UI/UX design en gebruiksvriendelijkheid, creëeren wij de mooiste en conversie gerichte websites voor iedere soort branche. Daarnaast is ons gebruiksvriendelijke CMS systeem voor iedereen makkelijk te gebruiken. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wat is webdesign?

Webdesign is het ontwerpen van websites. Bij het maken van een webdesign wordt er gekeken naar de grafische vormgeving en de gebruikerservaring van een website. Wanneer je een webdesign maakt moet je rekening houden met esthetische maar ook functionele en technische eigenschappen van een website.

Wat is een responsive website?

Een responsive website is een website die ''reageert'' op het apparaat waar je de website opent. Een responsive website schaalt mee met de grootte van het scherm waarop je de website bekijkt. Zo is een responsive website groter wanneer je deze opent op een laptop dan wanneer je hem opent op de telefoon.

Wat is het verschil tussen UI en UX?

UI is eigenlijk een onderdeel van UX. UI staat voor user interface en UX staat voor user experience. UI draait eigenlijk om hoe een gebruiker acties uitvoert binnen de website. Terwijl UX gaat over het algehele gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid van de website.

Hoeveel kost een webdesign?

Een webdesign kan zo duur worden als dat je zelf wilt. Vaak is er geen vaste prijs te hangen aan webdesign. Dit komt omdat webdesign vaak ook op maat is gemaakt of op maat gemaakte functionaliteiten heeft.

Wat kun je verwachten van een webdesign bureau?

Een webdesign bureau neem de volledige visuele en interactieve gedeelte van een website op zich. Een webdesign bureau zorgt voor het gebruiksgemak van de website en hoe de website eruit gaat zien.

Je webdesign laten doen door een awardwinning webdesign bureau? Neem vrijblijvend contact op met Bohdy

0165 - 32 78 08

 • Hidden
contact opnemen