Wordpress website laten maken?

Wordpress website laten maken, dat is een goed idee! Met een professionele Wordpress website presteer je zakelijk beter, er komen meer bezoekers naar je website en deze converteren sneller naar betalende klanten. Je leest het al een nieuwe Wordpress website laten bouwen verdiend zich al snel terug. Weet je niet waar je moet beginnen? No worries #teambanana helpt!

Wordpress website laten maken

Onze bananas creëren graag een professionele WordPress website die past bij jouw wensen, zodat al je online activiteiten écht succesvol worden. Dit doen we onder andere door uitvoerig met jou in gesprek te gaan. Daarna komen we met een tof design voorstel en gaan we voor je aan de slag!

Benieuwd wat #teambanana voor jou kan betekenen? Wij geven je in 7 stappen inzicht in wat we voor jouw (nieuwe) WordPress website kunnen betekenen.

1. Waarom zou je een nieuwe website laten maken?

Er kunnen van alle redenen zijn om een nieuwe website te laten maken. Zo kan het zijn dat je huidige website niet meer van deze tijd is, lastig valt te updaten en steeds minder gebruiksvriendelijk is. Hieronder sommen we de vaakst voorkomende redenen op om een nieuwe website te laten maken:

 • Huidige website is erg traag
 • Verouderd design
 • Website kan niet uitgebreid worden met nieuwe functionaliteiten
 • Desktop-first website, zonder responsive design voor andere resoluties en browsers
 • Website is niet veilig meer (verouderde software en SSL-certificaat ontbreekt)
 • Website is slecht vindbaar in Google
 • Huidige website kent een laag conversiepercentage van bezoeker naar klant

 

2. Waarom zou je kiezen voor WordPress?

WordPress is het meest gebruikte content management systeem voor websites en dat is niet voor niets. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • Gemakkelijk CMS (content management systeem)
 • Veel (gratis) plugins beschikbaar
 • Veel design mogelijkheden (modulair design, door anderen ontworpen thema’s, etc.)
 • Uitstekend voor SEO optimalisatie
Online marketing strategie Red Banana

3. Werkwijze WordPress website laten maken

Bij Red Banana staan jouw wensen centraal. Graag sparren we dan ook over een mooi design dat past binnen jouw markt en die echt een unieke uitstraling heeft. Met minder zijn we gewoon niet tevreden. Natuurlijk houden we hier ook rekening mee met de nieuwste design trends en richtlijnen van Google. Denk bijvoorbeeld aan een mobile-first design.

Wij werken op basis van OTAP, wat staat voor Ontwikkel, Test, Acceptatie en Productie. Jouw nieuwe website wordt eerst veilig ontworpen in een afgeschermde ontwikkelomgeving en is niet door externen benaderbaar.

Zodra alle pagina’s zijn ontworpen verhuizen we de website naar de Testomgeving en gaan we na of alles goed werkt.

Op het moment dat de website technisch uitstekend werkt zetten we deze klaar in de Acceptatieomgeving. De website staat op dit moment nog niet live voor indexatie van zoekmachines, maar kan door jou bezocht worden. We geven je hiermee de kans de website te bekijken en zijn benieuwd of je tevreden bent met het eindresultaat. Nu is er nog de mogelijkheid aanpassingen door te voeren voordat de website gepubliceerd wordt.

Pas wanneer jij geheel tevreden bent zetten we website live (productieomgeving) en kunnen jouw klanten je zakelijke website bewonderen.

Online marketing strategie Red Banana

4. Online vindbaarheid & veiligheid van jouw WordPress website

We bouwen een technisch goed werkende website die er gelikt uit komt te zien. Zoekmachines zullen er geen probleem mee hebben jouw fantastisch content te vinden en indexeren deze hoog in de zoekresultaten. Hierdoor weten geïnteresseerde bezoekers je WordPress website snel te vinden. Doordat elke website die wij ontwikkelen rekening houd met SEO (zoekmachine optimalisatie) en voorzien is van de beste plugins en koppelingen kan je direct knallen.

Met onder meer de volgende zaken houden we rekening om de vindbaarheid van je website te bevorderen:

Technisch goed werkende site:

 • Sitemap
 • Robots.txt
 • Meta-robots instellingen
 • Canonicals
 • Crawl interne links

Al vanaf designfase wordt er met SEO rekening gehouden:

 • Yoast plugin
 • Logische indeling menustructuur
 • Meta-titels en beschrijvingen
 • Laadsnelheid van pagina’s
 • Grootte visuals (onder de 100 KB)
 • Koppeling met Google Analytics
 • Koppeling met Google Search Console

Een nieuwe, veilige website daar kan je van op aan!

Jouw nieuwe bedrijfswebsite zetten we in een veilige hosting en voorzien we standaard van een SSL-certificaat. Alle communicatie van en naar jouw website door gebruikers wordt hiermee versleuteld, waardoor anderen niet mee kunnen lezen. Bovendien wordt elke website ontworpen met een uniek designthema waardoor de kans aanzienlijk afneemt dat hackers toegang kunnen verkrijgen tot jouw bestanden.

Online marketing strategie dienst

5. WordPress website verhuizen

Wanneer je kiest voor een nieuwe domeinnaam, design of CMS voor je website wil je natuurlijk dat de oude pagina’s goed doorverwijzen naar de nieuwe website. Om dit mogelijk te maken wordt er een nul-meting uitgevoerd en wordt duidelijk welke pagina’s er op de oude website staan en kunnen er keuzes gemaakt worden hoe deze pagina’s in de nieuwe website geplaatst gaan worden. Deze keuzes worden gemaakt met behulp van een redirectlijst waarin de oude, huidige en nieuwe urls worden ingevuld.

Voor de livegang zorgen wij er voor dat de oude en huidige urls worden doorverwezen naar de juiste, nieuwe pagina’s. Zo kunnen we jouw website veilig verhuizen naar WordPress en behoud je het organische verkeer.

Online marketing strategie Red Banana

Kosten WordPress website laten maken

De kosten voor het ontwerpen en bouwen van een WordPress website zijn afhankelijk van jouw persoonlijke wensen ten aanzien van het design, de hoeveelheid pagina’s die aangemaakt moeten worden en extra functionaliteiten die ontwikkeld worden. We kunnen niet aan voorhand een bedrag noemen waar je rekening mee dient te houden.

Online marketing bureau Roosendaal

Waarom Red Banana inschakelen?

Mocht je nu graag een nieuwe website of webshop willen? No worries. Als Roosendaals online marketing bureau bouwen we namelijk websites of webshops, zoals we onder andere voor ROOS24, SIS Leisure Group en Optiek van Wely hebben gedaan. Ook de ontwikkeling hiervan maakt dus deel uit van de online marketing strategie.

 • Voor ieder onderdeel van webdesign hebben we een gespecialiseerde banana in het team!
 • We worden blij van mooie & functionele websites die renderen.
 • We zijn altijd op de hoogte van de laatste design trends en houden rekening met SEO.
Wordpress website laten bouwen?

Kom eens een bakkie doen! Vinden we leuk.

Neem dan contact op