Design Development

De Museumwinkel

Een meertalige website vol custom elementen die het vakmanschap van de preparateurs van de Museumwinkel naadloos samenbrengen met een unieke online winkelervaring.

Europees marktleider in taxidermie

De Museumwinkel is Europees marktleider op het gebied van prepareren en taxidermie. Met verschillende, prijswinnende preparateurs in dienst, brengt De Museumwinkel kunst, natuur en opgezette dieren weer tot leven dankzij naadloos vakmanschap. Om dit vakmanschap te reflecteren in een online visitekaartje hebben ze ons gevraagd om een webshop te maken voor zowel hun particulieren als zakelijke klanten in de vorm van De Museumwinkel en DMW.nu.

Unieke elementen voor vakmanschap

Het doel van de webshops was een online omgeving creƫren waar de klant eenvoudig en snel de mooiste taxidermie kon aanschaffen voor thuis of op de werkplek. Het vakmanschap en kwaliteit van de kunst en de preparateurs moesten hierbij duidelijk naar voren komen. Hiervoor zijn diverse custom elementen gemaakt om de kunst goed naar voren te laten komen. Van bewegende vlinders op de homepagina tot een unieke Instagram slider. De Museumwinkel is meer dan een webshop voor taxidermie. Ze zijn een echte inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een stukje natuur voor in huis.

Nieuwsgierig?

Wil jij ook een unieke webshop laten maken of ben je op zoek naar een sparringpartner voor jouw online marketing activiteiten? Neem vooral contact met ons op en we gaan graag in gesprek!