Content Marketing Social Media

eToro

Werken voor een international bedrijf en je volledig onderdompelen in de crypto, stocks en ETF's? Dat is exact wat wij voor eToro mogen doen! Je kunt je voorstellen dat we stonden te popelen om voor deze toffe klant aan de slag te gaan. Met onze sterke social media management, creatieve webcare en social advertising is eToro populairder dan ooit. We’re going bananas! Enthousiast geraakt? Lees dan snel verder over deze succesvolle samenwerking.

Red Banana eToro header
Meer over dit project

eToro Nederland: Beleg in jouw toekomst

Als het gaat om sociaal handelen is eToro wereldwijd een van de grootste en vooraanstaande handels- en beleggingsplatformen. Miljoenen mensen handelen in aandelen, ETF’s, cryptovaluta’s of CFD’s via het platform. Toen eToro ons vroeg of wij hun social koers wilden bepalen in Nederland, stonden we dan ook te popelen om te beginnen. 

Bij het betreden van de Nederlandse (sociale) markt richten wij ons volledig op het opstarten en onderhouden van de Nederlandse Facebook- en Twitterpagina van eToro.

Social media resultaten

+0miljoen Facebook impressions
+0miljoen Twitter impressions
+0 Totaal aantal engagements
Social media werkzaamheden

Elke dag educatieve en informatieve content!

De wereld van beleggingen, aandelen en crypto is snel – razendsnel. We zitten met het team dan ook bovenop het (financiële) nieuws om informatieve en actuele content te delen met onze volgers. Schiet de Bitcoin prijs omhoog (#HODL)? Dan moet er per direct een Tweet de wereld in. Besluit Elon Musk een cryptomunt te hypen? Ook daar zijn we uiteraard als de bananen bij. Maar natuurlijk plaatsen we ook veel educatieve content op de social kanalen in de vorm van creatieve carrousels, blogs of video’s. Ons doel is om de doelgroep kennis te laten maken met eToro en hen op een interactieve manier ‘op te leiden’ tot ‘ervaren’ investeerders.

Red Banana eToro casepagina homebeeld van twitter
Webcare voor eToro

Webcare

Voor eToro zijn we op dagelijkse basis bezig met het managen van de social media kanalen als Twitter en Facebook. Naast het plaatsen van creatieve en educatieve content, fungeren wij ook als de webcare-afdeling van eToro (hoe cool is dat?!). Alle Tweets en Facebook berichten, zowel op de tijdlijn als via DM’s, zien en beantwoorden wij. Zo helpen we gebruikers op weg mochten ze vragen hebben over hun account op eToro. Of geven meer informatie over welke aandelen of cryptovaluta’s beschikbaar zijn op eToro.

Note: dit is geen financieel advies ;). 

Paid social content

Social advertising voor eToro

Tot slot zijn wij verantwoordelijk voor de social media advertising van eToro. Hiervoor ontwikkelen we unieke en opvallende visuals en schrijven we pakkende copy. We monitoren en analyseren de berichten continu en zijn constant bezig om de ads beter te maken.

 

Red Banana eToro casepagina post over crypto
Red Banana eToro casepagina poll

Jouw bedrijf naar een hoger (social) niveau?

Nieuwsgierig en benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van social media? Of wil je sparren over jouw social media strategie? Laat het ons weten, we drinken graag een bakkie met je.

Breng jouw social media strategie naar een hoog niveau met Red Banana.

Dat wil ik!

Neem contact op