Design Development

Bouwcity

Een webshop met veel verschillende producten en categorieën? Laat die klus maar aan Red Banana over! Bekijk het project van Bouwcity.

Dé webshop voor alle bouwprojecten

Bouwcity is een grote bouw speciaalzaak pal aan de Nieuwe Maas in Rotterdam. In de enorme showroom vind je een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen. Van installatiemateriaal tot verf en van tegels en laminaat tot compleet ingerichte badkamers. Daarnaast kun je terecht bij Bouwcity voor het beste advies, bouwplannen en zelfs 3D tekeningen voor jouw verbouwing. Met Bouwcity wordt elk project gegarandeerd een succes en kan iedereen zijn of haar droomverbouwing zelf realiseren!

Daar kruisen onze wegen. Ons Design & Development team is namelijk in staat elk project tot een goed einde te brengen. We zijn aan de slag gegaan met de styling en technische wensen van Bouwcity. Een hele klus, maar dan heb je ook wat!

Oneindig veel producten in één overzichtelijke omgeving

Als je een bouwmarkt bezoekt ben je vaak het grootste deel van de tijd bezig met het zoeken van het juiste gangpad. Dat is niet gek, want er zijn zoveel verschillende klussen die vragen om talloze producten. Team Banana heeft daarom meegedacht over de menustructuur en door middel van gebruiksvriendelijke categorie overzichtpagina’s bewandel je gemakkelijk de online gangpaden door het enorme assortiment van Bouwcity.

Samen bouwen aan jouw webshop?

Wil jij ook een unieke webshop laten bouwen voor jouw project? Neem contact op voor de mogelijkheden!