Content Marketing Social Media Bloggen

Meubelboer

Een online boer met kwalitatieve boxspring bedden voor een loeigoeie prijs? Dat is Meubelboer! Boxsprings in alle soorten en maten, zoals elektrische boxsprings, opberg boxsprings, twijfelaars of kingsize boxsprings. Nergens anders zo goedkoop. En wij mogen dit verhaal vertellen door middel van een complete social media- en SEO strategie!

Schaapjes tellen 

Een feed vol vee

Meubelboer heeft zijn merknaam zorgvuldig gekozen, en dus zetten wij alles op alles om deze naam eer aan te doen. Ook op de socials. Daarom zul je op de Instagram en Facebook van Meubelboer niet alleen bedden tegenkomen, maar hier en daar ook een koe, paard, geit of ander boerderijdier. En we kunnen je verklappen dat deze dieren best humor hebben. 

Red Banana meubelboer social media_6296
Red Banana meubelboer social media_6294
Waar of niet waar?

Delftsblauwe tegeltjes

In de Nederlandse boerderij komen we vaak het Delftsblauwe tegeltje tegen met de meest vermoeiende spreuken daarop. Dat past dus perfect bij Meubelboer! Deze tegeltjes hebben we gevuld met leuke quotes, weetjes of blog onderwerpen.

Red Banana meubelboer social media_6297
Red Banana meubelboer social media_6295
Het verhaal

Beestachtig goede blogs

Het verhaal op social moet natuurlijk ook kracht bij gegeven worden in de webshop. Dat kan door middel van blogs. Met deze blogs spelen we in op vragen van bezoekers, nemen we pains weg met betrekking tot het online kopen van een boxspring en inspireren we vooral met leuke onderwerpen. 

Daarnaast passen we natuurlijk de juiste SEO-strategie toe, zodat de blogs ook op lange termijn van grote waarde zijn voor de webshop.

 

Instagram en Facebook

Sfeerbeelden en linkshares

Voor een online boxspring webshop is het belangrijk dat de volgers een goed beeld krijgen van het bed. Daarom kunnen sfeerbeelden niet ontbreken in de social media feed. Het gaat natuurlijk om het product!

Meubelboer is actief op Instagram en Facebook. Dus uiteraard hebben we de post aangepast naar het platform. Zo plaatsen we op Facebook voornamelijk linkshares, omdat die het meeste verkeer naar de webshop opleveren. En dat is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces, want zonder bezoek zijn er geen klanten!

Red Banana meubelboer social media_6298
meubelboer social media IMG_6315
Berichten boosten en retargetting

Social advertising

Voor Meubelboer promoten we alle berichten die we voor ze plaatsen. We richten ons bij deze advertenties op de juiste doelgroep en afhankelijk van de plaatsing, passen we de juiste doelstelling toe. Zo creëren we middels een traffic campagne extra kliks naar de website en richten we op Instagram juist op engagement en community beheer. En daar stoppen we niet: we draaien namelijk ook retargetting ads. Zo zorgen we ervoor dat mensen die interesse hebben getoond in Meubelboer op een later moment nog eens herinnerd worden aan de webshop. Dit vergroot de kans op een aankoop aanzienlijk. 

Meubelboer social ad 2023-03-22 om 09.21.07

Voor Meubelboer hebben we een mooie mix gemaakt tussen fun en keiharde marketing. Want dat is wat werkt voor deze klant. Zo zie je maar dat branding heel belangrijk is voor de socials van een webshop. We zien dat de socials en de webshop van Meubelboer al een mooie groei hebben doorgemaakt. 

Weten wat voor jou werkt? Plan een kennismaking in met ons! Wij denken graag met je mee over wat voor jou dé manier is om online marketing in te zetten.