Design Development Content Marketing

Kerstens Voeten

Een nieuw webshop design met technische product synchronisatie. Dat vraagt om maatwerk. Lees hier hoe onze bananas als een geoliede machine te werk zijn gegaan.

Dé specialist in landbouw-, tuin- en parkmachines, nu ook online!

Kerstens Voeten is dé grote speler als het gaat om de verhuur en verkoop van landbouw-, tuin- en parkmachines. Met een showroom die gevestigd is in het prachtige Roosendaal, was Kerstens Voeten er klaar voor om het bedrijf ook online sterk weg te zetten met een nieuwe webshop. Het uitgebreide assortiment nieuwe en occasion machines moest in een overzichtelijk design worden weergegeven. Tegelijkertijd was het erg belangrijk dat er goede koppelingen werden gemaakt met hun voorraadbeheer en het huidige klantenbestand.

Een geoliede machine voor product synchronisaties

Ons team van Design & Development is met deze wensen aan de slag gegaan, en met succes! Door het ontwikkelen van koppelingen voor product synchronisaties heeft Kerstens Voeten nu een webshop waarin zowel occasions als nieuwe machines gevonden worden.

Een nieuwe webshop die organisch gevonden wordt

Naast een nieuw webshop design en technische functionaliteiten, is #TeamContent aan de slag gegaan met de organische vindbaarheid van de webshop. Na een uitgebreid SEO onderzoek zijn onze content marketeers gestart met het schrijven van SEO teksten voor de belangrijkste categorie- en merkenpagina’s in de webshop. Sinds de livegang van de webshop is het aantal klikken vanuit organische zoekresultaten met bijna 500% gestegen en het aantal vertoningen is vertienvoudigd!

Van land- en tuinbouw tot het bouwen van webshops

Wil jij een webshop laten maken met uitstekende zoekmachine indexatie? Neem contact op met team Banana!