Design Development

4evergreen

Voor 4evergreen creëerden we een gebruiksvriendelijke en unieke website met een herkenbare look & feel. De website straalt nu dezelfde kwaliteit, innovatie en vakmanschap uit als waar het bedrijf voor staat. Wij hebben 4evergreen ondersteund in het ontwikkelen van de nieuwe huisstijl met bijpassend logo, en hebben deze vervolgens vertaald naar een nieuw webdesign. Benieuwd hoe dit in zijn werk is gegaan? Je leest het in deze case!

Het project

Een volledig custom website met unieke en herkenbare elementen

De meest moderne en duurzame paprikakwekerijen van Nederland? Die zijn zonder twijfel van 4evergreen! Met vestigingen in Steenbergen, Sint Annaland, Terneuzen, ‘s-Gravenzande en Hoek van Holland groeit 4evergreen hard. Al vijf generaties speelt innovatie en kwaliteit hierbij een rol. Dit moest de website natuurlijk ook uitstralen. Daarom kwam 4evergreen bij ons om een nieuwe website te laten maken. Het doel? Een nieuwe website die representeert waar 4evergreen voor staat. En tegelijkertijd fris, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Onze Bananas gingen voor 4evergreen aan de slag, en met succes!

We creëerden een stijl die helemaal aansluit op de telers branche. Met pakkende merkkleuren en een nieuw logo is er een huisstijl ontstaan die van het scherm afspat. Door een sterke combinatie van de huisstijl met een goede User Experience, is de nieuwe website van 4evergreen een echte lust voor het oog!

mobile friendly website
Nieuw design

Een webdesign met een custom look & feel

In het nieuwe design hebben wij ervoor gezorgd dat de merkkleuren beter naar voren komen. Het nieuwe logo moest hier ook bij passen. Door het gebruik van de vormen en elementen uit het logo, komen de herkenbare elementen overal in de website terug. Er is een mix ontstaan van huisstijl kleuren die perfect aansluiten bij 4evergreen als bedrijf. Dit alles hebben we gedaan met behoud van een hoge focus op User Interface (UI) & User Experience (UX). De website springt direct in het oog, maar is ook nog eens enorm gebruiksvriendelijk. 

Maar, dit is niet alles! Naast het doorvoeren van de nieuwe huisstijl, hebben we de website van 4evergreen voorzien van een nog unieker jasje. Door dynamische effecten, iconen en een animatie in de hero, hebben we de interactieratio verhoogt. De website is volledig afgestemd op de wensen van de klant en doorvertaald naar een echte professionele website.

Huisstijl ontwikkelen

Van brainstorm naar huisstijl handboek

Bij Red Banana zetten we altijd nét een stapje extra. Toen 4evergreen bij ons kwam met de vraag een nieuwe website te ontwikkelen, kwam ook de huisstijl ter sprake. De wens bestond om een nieuw logo te maken die de kwaliteit, innovatie en vakmanschap van 4evergreen uit zou stralen. Door een goede samenwerking tussen onze designer en #teamcontent is er een huisstijl handboek ontstaan met daarin een nieuw logo, kleurgebruik, typografie en unieke elementen.

De huisstijl die is ontstaan, is vervolgens over het hele webdesign doorvertaald. En dat zie je! Over ieder content blok en element is nagedacht. Knap vakmanschap, precies wat 4evergreen wil uitstralen.

Mobile friendly

Het resultaat

De wens van onze klant om de website te voorzien van een nieuwe stijl die beter aansluit bij de branche, is als je het ons vraagt helemaal geslaagd. De vormen en elementen uit het logo springen direct in het oog, en zijn doorvertaald naar de hele website. Het resultaat is een prachtige custom website die vakmanschap uitstraalt. Het design is bovendien volledig responsive. Dit betekent dat het design zich aanpast aan het formaat beeldscherm waarop de website wordt bekeken. Perfect, toch?

Nieuwsgierig?

Wil jij ook zo’n prachtige custom website laten maken en ben je nieuwsgierig wat #teambanana voor jou kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! We drinken graag samen een bakkie met je om de mogelijkheden te bespreken.