Design Development

Kev & Mee Kidsstore

Als een kind zo blij waren wij met het eind resultaat van de nieuwe webshop voor Kev & Mee Kidsstore. Met speelse elementen creëerden we een unieke webshop met persoonlijke touch.

Prachtige en duurzame kindermerken van Kev & Mee Kidsstore

Zeg je prachtige en duurzame kinderkleding, dan zeg je Kev & Mee Kidsstore. Met een selectie van de leukste Scandinavische merken weet Kev & Mee haar bezoekers telkens weer te verrassen. Eigenaresse Gerjanne heeft een passie voor het leuk en apart kleden van haar kinderen (en tevens haar grootste inspiratiebronnen) Kevin en Romee. Deze passie is duidelijk voelbaar wanneer je kijkt naar het unieke, stijlvolle en tijdloze assortiment in zowel de fysieke winkel als de webshop.

Als een kind in een online snoepwinkel

De passie voor haar werk wilde Gerjanne graag overbrengen in een nieuwe webshop. Haar grootste wens? Een unieke webshop waar haar eigen handtekening duidelijk naar voren zou komen. De persoonlijke touch is al in het logo zichtbaar. Dit is namelijk geïnspireerd op het knuffeltje van haar zoontje Kevin, genaamd Aapje Muis. Waar veel online winkels met Scandinavische kinderkleding en accessoires kiezen voor een neutraal kleurenpalet, wilde Kev & Mee Kidsstore juist een uniek webdesign. Met de kleuren paars en geel die in het oog springen is dit zeker gelukt.

Spelen met webdesign

Wil jij een webshop laten maken met uniek design om de kernwaarden van jouw winkel te vertalen naar online? Neem vrijblijvend contact met ons op!