SEO Design Development Bloggen

LieverGoed Collectie

Historische locaties met een sausje van nu: dat is wat de LieverGoed Collectie omschrijft. Deze unieke familie van locaties bestaat momenteel uit Kasteel Maurick, Kasteel Dussen en de jongste telg Kasteel Bijstervelt. Onze Banana's hebben de locaties de afgelopen jaren zien opgroeien. En dat ging hand in hand met het ontwikkelen van nieuwe websites, SEO optimalisaties en het schrijven van blogs. Lees hier meer over deze succesvolle samenwerking!

webshop voor de lievergoed collectie
Meer over dit project

Unieke websites met een herkenbare look and feel

Als je het ons vraagt, voelt de LieverGoed Collectie soms als ons eigen banaantje. Onze samenwerking met kasteeleigenaren Niek van Lieverloo en Klaas van Leengoed gaat namelijk way back. Toen Kasteel Maurick nog maar in zijn eentje was. Dit prachtige kasteel, waar het beleven van mooie momenten gegarandeerd is, hebben onze Banana’s mogen voorzien van een nieuwe website. Deze website heeft een moderne uitstraling met een historisch karakter. Precies wat Kasteel Maurick ook wilt uitstralen.

Maar het bleef niet bij enkel Kasteel Maurick. In 2021 breidde de kasteelfamilie zich uit met de komst van Kasteel Dussen. Het bestaande kasteel werd gerestyled, en ook daar hoorde een nieuwe website bij. Met dezelfde functionaliteit en herkenbaarheid als bij Kasteel Maurick, maar wel met een eigen huisstijl. Het laten maken van deze website werd ook weer aan Red Banana toevertrouwd. En met succes! De websites van Kasteel Maurick en Kasteel Dussen geven dezelfde herkenbare look and feel aan de gebruiker. Maar de unieke branding van beide locaties is hierbij niet uit het oog verloren.

Uitbreiding met een nieuwe locatie

Een nieuwe website voor Kasteel Bijstervelt

De ambitie om te blijven groeien, bleef aanwezig. Na Kasteel Maurick in Vught en Kasteel Dussen in Dussen werd daarom in januari 2023 een derde locatie aan de collectie toegevoegd: Kasteel Bijstervelt. Wat de drie locaties met elkaar gemeen hebben? Het zijn alle drie historische, monumentale locaties waar bijeenkomsten op hoog niveau worden georganiseerd. Aan ons de taak om dit over te brengen in het design van een nieuwe website voor Kasteel Bijstervelt. Ook voor deze website werd een unieke branding verwerkt in het herkenbare en prachtige design van de al bestaande websites.

website laten maken
Logo & huisstijl

Het ontstaan van de LieverGoed Collectie

Met het toevoegen van de derde locatie Kasteel Bijstervelt werd het tijd om de kasteel locaties onder één naam onder te brengen. Dit werd de LieverGoed Collectie. Een nieuwe naam vraagt natuurlijk ook om een nieuwe branding. De wens van de klant was om hun motto ‘Altijd verrassend voortreffelijk’ in een logo en huisstijl naar voren te laten komen. Het historische karakter van de drie kastelen moest ook hier weer in worden verwerkt. Uiteindelijk heeft een gestroomlijnde samenwerking tussen #teamdevelopment en #teamcontent geleid tot een prachtige nieuwe website. De styling is vooral gefocust op de beleving van de kastelen, waarbij de elementen van het schild in het logo op de pagina terugkomen. De website is  gericht op het overbrengen van een beleving. Zeg nu zelf, dit straalt toch pure luxe uit!

Nieuwe medewerkers in de LieverGoed Collectie

Een overzichtelijke vacaturepagina voor alle locaties

De nieuwe website van de LieverGoed Collectie is niet alleen een erg mooie overzichtspagina naar de websites van de kastelen. Het is ook een website geworden waar alle vacatures voor de drie locaties te vinden zijn. Speciaal daarvoor heeft ons team van design & development een vacaturepagina ontwikkeld. Deze pagina is erg makkelijk te beheren door de klant omdat wij gebruik maken van een overzichtelijk CMS. Het toevoegen van een nieuwe vacature was nog nooit zo eenvoudig.

SEO uitbesteden

Samen groeien in organische zoekresultaten

Het mag duidelijk zijn, de websites van de kastelen in de LieverGoed Collectie zijn een lust voor het oog. Des te belangrijk is het dat de websites ook door zoveel mogelijk mensen worden gezien! En laat dat nu net zijn waar wij goed in zijn. Daarom zijn zowel Kasteel Maurick, Kasteel Dussen als Kasteel Bijstervelt in ons SEO-traject gestapt. Maandelijks schrijven wij nieuwe pagina’s en optimaliseren we bestaande content voor een betere organische vindbaarheid. Voor Kasteel Maurick en Kasteel Dussen zijn we al een tijd bezig. Het resultaat? Kasteel Maurick rankt op ruim 300 zoekwoorden in top 10 posities in Google. And we keep on growing!

Wil je jouw SEO uitbesteden? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van ons SEO traject!

Blogs laten schrijven

Meer bezoek genereren door het schrijven van blogs

Bij de LieverGoed Collectie beleef je bijzondere momenten op unieke locaties. Je kunt heerlijk uiteten, trouwen of vergaderen in een unieke setting. De mogelijkheden zijn eindeloos, en de blog onderwerpen dus ook! Blogs laten schrijven is essentieel in de marketingstrategie van de LieverGoed Collectie. Onze bloggers en copywriters voegen continu nieuwe blogs toe en bouwen zo aan de autoriteit van de verschillende websites in Google. De blogs zijn niet alleen geoptimaliseerd voor SEO, maar voor bezoekers ook nog eens erg leuk om te lezen. Bloggen zit in ons DNA, en nu ook in dat van de LieverGoed Collectie!

Social media adverteren

Social advertising voor diverse doelen

Onze werkzaamheden voor de LieverGoed Collectie stoppen niet bij het optimaliseren van pagina’s en het schrijven van blogs. We ondersteunen onze klant ook in het adverteren via social media. Hiervoor kijken we per campagne welk platform het meest geschikt is. We hebben inmiddels al diverse succesvolle campagnes gedraaid voor bruiloften en vacatures. Maar ook de blogs die we schrijven, promoten we op social media. We weten telkens weer de doelgroep te prikkelen en maken hen nieuwsgierig. Heb jij een van onze campagnes al eens voorbij zien komen?

bruiloftencampagne
Een succesvolle samenwerking

Het resultaat

Met de websites van Kasteel Maurick, Kasteel Dussen en Kasteel Bijstervelt hebben we een sterke basis weg kunnen zetten voor het uitrollen van de LieverGoed Collectie. Ondanks de unieke huisstijl per locatie hebben we eenheid weten te creëren binnen de hele collectie. Wij zijn dan ook trots op deze succesvolle en duurzame samenwerking. De LieverGoed Collectie blijft groeien, en wij groeien maar al te graag met ze mee.

 

Ook klaar voor een succesvolle samenwerking?

Wil jij ook een toffe website laten maken of ben je op zoek naar een online marketing bureau? Onze Banana’s helpen je graag verder! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden onder het genot van een lekker bakkie!