WordPress website laten bouwen met de flexibele content blokken van Flex.

Op zoek naar een WordPress website waar jij gemakkelijk de content kunt blijven beheren en aanpassen? Dan ben je bij Red Banana aan het juiste adres. Met onze gebruiksvriendelijke content blokken van Flex.

Laat een gebruiksvriendelijke website bouwen

Gebruiksvriendelijk-CMS-systeem-agenda-Red-Banana

Gebruiksvriendelijke en flexibele content blokken

Een website onderhouden is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de gebruiksvriendelijke en flexibele content blokken van Flex. Wanneer je een website laat maken is het belangrijk dat je de website kunt blijven beheren. Een website is immers nooit af. Uit onze ervaring is gebleken dat het toch niet altijd makkelijk is om de website te beheren en zo zijn de flexibele content blokken van Flex. ontstaan.

De flexibele content blokken zijn speciaal gemaakt voor gemak. Met een makkelijk drag en drop systeem is het beheren van content nog nooit zo makkelijk geweest! Met Flex. hebben we een manier gecreëerd waarmee iedereen gemakkelijk website content kan beheren zonder kennis te hebben van code of development. Onze flexibele content blokken zorgen voor gemak bij de bezoeker en beheerder!

Pas en verplaats eenvoudig content aan dankzij drag en drop

Bij Red Banana bouwen wij al meer dan 10 jaar websites voor verschillende bedrijven. Hierdoor hebben we veel ervaring met niet alleen het maken, maar ook het beheren van websites. Om het contentbeheer van je website makkelijker te maken hebben wij de flexibele content blokken ontwikkelt onder de naam Flex. Dankzij een gemakkelijk drag en drop systeem hoef je zelf niks toe te voegen of te coderen. Je sleept gemakkelijk het beoogde contentblok naar de plek op de pagina en je bent klaar!

Wanneer je een website laat maken door Red Banana zorgen onze developers er altijd voor dat het gebruik van onze flexibele blokken duidelijk uitgelegd worden. Met het handige drag en drop systeem zijn de flexibele content blokken gemakkelijk in gebruik waardoor je eenvoudig en snel je content op je website beheerd.

Onbeperkte-paginas-CMS-systeem-developer-Red-Banana

Ontelbaar veel mogelijkheden dankzij multifunctioneel gebruik

Bij Red Banana vinden we het belangrijk dat je content blokken zo gebruiksvriendelijk en flexibel mogelijk inzetbaar zijn. Een website hoort dynamisch te zijn. Daarom zijn de content blokken van Flex. multifunctioneel. Het zit hem dan ook al in de naam. Met Flex. kun je de content op jouw website op enorm veel verschillende manieren weergeven en doorvertalen naar de doelgroep.

Heb je blokken nodig voor tekst en afbeeldingen, maar wil je de afbeelding en tekst wisselen van links naar rechts? Geen probleem! Met een simpele switch binnen het tekst-afbeelding blok wissel je de onderdelen gemakkelijk van kant. Wil je reviews of quotes laten zien op je website? Ook dit is geen probleem met de flexibele content blokken van Flex.

Neem contact op

Een greep uit de flexibele content blokken van Flex.

Tekstblokken
Afbeeldingen
Video's
Reviews
Quotes
Formulieren
Blogberichten
Zoekfunctie
Productoverzicht

De voordelen van Flex.

  • 10+ jaar ervaring in het bouwen van websites

  • Voor iedere branche te gebruiken

  • Makkelijk en snel in gebruik

  • Multifunctioneel in gebruik voor een dynamische website

  • Doorvertaald op ieder toestel en apparaat

  • Onbeperkt pagina's aanmaken

  • Persoonlijke communicatie en goede support

Ik wil een website met gebruiksvriendelijke content blokken

Dé unieke en gebruiksvriendelijke flexibele content blokken voor jouw website!

Bij Red Banana bouwen we al jaren professionele websites voor verschillende sectoren. Al onze websites worden gemaakt via het bekende CMS systeem WordPress. Dankzij dit CMS systeem en de ontwikkelde flexibele content blokken is jouw website altijd geoptimaliseerd voor jouw doelgroep. Met flexibele content blokken met multifunctioneel gebruik, kun je je website altijd precies aanpassen naar jouw wensen.

Iedere website die we opleveren is op maat gemaakt. We kijken naar de wensen die jij hebt en de eigenschappen die jouw website nodig heeft om je doelgroep te bereiken. Wanneer jij een op maat gemaakte website laat maken, verzorgen onze webdevelopers alles van A tot Z. Nooit meer websites die niet voldoen aan jouw wensen met dank aan jarenlange ervaring en de gebruiksvriendelijke content blokken van Flex.

 

Uniek-flexibele-content-blokken-website-webdevelopers

De website van je dromen laten bouwen door Red Banana

Wanneer je een website laat bouwen door Red Banana zorgen onze bananas ervoor dat jouw wensen mee worden genomen in het proces. We kijken verder dan alleen een website live zetten. Met jarenlange ervaring op het gebied van WordPress websites bouwen hebben we buiten onze flexibele content blokken een kundig team van developers en designers die jouw ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Zo wordt jouw website gebouwd met oog op interactie en gebruiksgemak. Met kennis van webdesign en UI/UX design weten onze webdevelopers en -designers precies hoe ze jouw klanten kunnen aanzetten tot actie. Neem daarbij de unieke flexibele content blokken van Flex. Waardoor je altijd en overal gemakkelijk je website kan blijven vullen met content en je hebt een formule tot succes!

Ook de website van je dromen laten ontwerpen door een professioneel webdesign bureau? Neem vrijblijvend contact op!

 

Website-laten-bouwen-RedBanana-computer

Wat is een CMS systeem?

CMS staat voor content management systeem. Een CMS systeem is meestal een systeemapplicatie die het gemakkelijker maakt om content toe te voegen aan een website zonder kennis nodig te hebben van coderen of development. Er zijn verschillende soorten CMS systemen die verschillen in moeilijkheidsgraad. Bij Red Banana bouwen wij websites met WordPress en het bijbehorende CMS systeem. Hierbij hebben we Flex. ontwikkelt om gebruiksgemak te realiseren met onze flexibele content blokken.

Doordat wij al jaren webshops bouwen voor verschillende sectoren is het ons opgevallen dat er behoefte was aan een systeem waar je content flexibel inzetbaar was. Om deze reden hebben we bij Red Banana besloten om onze eigen flexibele content blokken te ontwikkelen. Doordat wij het maken van content op een website nog gemakkelijker hebben gemaakt hoef jij als ondernemer bijna geen tijd meer kwijt te zijn met het updaten van je content.

De meest gebruiksvriendelijke content blokken voor iedere WordPress website!

Wil jij ook je website kunnen blijven beheren en updaten zonder uren kwijt te zijn aan het opzoeken hoe je dit moet doen? Laat je website dan bouwen door Red Banana binnen WordPress en met de flexibele content blokken van Flex. Met ons totaalpakket voor het bouwen van websites in WordPress zorgen wij voor een soepele overgang in het beheer van de website. Met onze eigen content blokken hoef je niet meer bang te zijn voor eeuwig gedoe met het updaten van de website maar kun je gemakkelijk de content plaatsen die je website nodig heeft. Neem snel contact op en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wat is een CMS systeem?

Een CMS systeem is een softwareapplicatie die jouw gemakkelijk je content laat beheren op je website zonder kennis van code of development. CMS staat ook voor content management systeem en helpt jou met het maken en plaatsen van content.

Hoe bouw je een website?

Er zijn veel verschillende tools om een website te bouwen. Je start met het kopen van een domeinnaam voor je website. Hierna bepaal je welke content je wilt plaatsen op je website. Wanneer je dit in kaart hebt moet je een tool kiezen die bij je past. Wanneer je een tool hebt gevonden en een abonnement hebt afgesloten moet je je website gaan vullen met content. Niet iedere tool is even makkelijk in gebruik en het kan erg veel tijd kosten om een goed functionerende website te bouwen.

Wat kost een website laten bouwen?

Een website laten bouwen heeft geen vaste prijs. Het kan een paar honderd euro tot duizenden euro's kosten. Dit hangt af van je wensen en eisen die je website moet hebben, de kennis van het webdesign bureau dat je website gaat bouwen en eventuele speciaal maatwerk dat nodig is. Het is altijd belangrijk om in gesprek te gaan met een partij en duidelijk voor je te hebben wat je wilt.

Website laten bouwen met gebruiksvriendelijke en flexibele content blokken? Neem vrijblijvend contact op met Bohdy

0165 - 32 78 08

  • Hidden
contact opnemen