Nieuws

Red Banana heeft een nieuwe stuurman aan het roer

Red-banana-Robert-Ros

Eerlijk is eerlijk, 2020 is geen makkelijk jaar. Zowel privé als op zakelijk vlak zijn er een hoop veranderingen waar we mee moeten dealen. Fulltime thuiswerken, het missen van het gezellige praatje met een collega bij het koffiezetapparaat en het ontbreken van #VrijMibo’s. Het is er allemaal even niet bij. Ook het contact met klanten is anders dan anders. In het begin was het onwennig, maar naar verloop van tijd is iedereen er steeds meer aan gewend. Het nieuwe normaal is ontstaan – ook bij Red Banana. Achter de schermen hebben we zeker niet stil gezeten. Want, vanaf november 2020 heeft Red Banana een nieuwe stuurman aan het roer…

Wisseling van de Red Banana wacht

Mark is al een aantal jaren werkzaam als Managing Director bij Red Banana. ‘Back in the days’ was Mark voornamelijk uitvoerend en creatief bezig voor onze klanten met een klein team. Van het bedenken en uitwerken van creatieve campagnes, designs voor websites en webshops tot aan het uitvoeren van CRO analyses, A/B testen en meer. Het team groeide en groeide en Mark kwam steeds minder toe aan de dingen die hij écht leuk vond om te doen. Een nieuwe functie kreeg hij er wel bij: het managen van het team… En dit bleek iets te zijn waar Mark zijn passie niet lag.

Dit moest anders en er werd gezocht naar een oplossing. We besloten dat het tijd werd om te zoeken naar een nieuwe stuurman om Red Banana verder te laten groeien. Mark kan zo zijn ambities achterna en er kan een nieuw fundament voor het team worden gecreëerd. En deze stuurman hebben we inmiddels gevonden. Maak kennis met Robert Ros, voormalig Marketing & Sales Manager bij Snowworld. Robert zal bij Red Banana een rol krijgen als Director of Marketing – Chief Commercial Officer. Mark krijgt hiermee een nieuwe rol bij Red Banana, namelijk als Creative Director.

Mark: “Robert is de ideale kandidaat voor deze functie, omdat hij jarenlang op een hoog niveau een soortgelijke functie uitgeoefend heeft. Daarnaast voegt Robert met zijn kennis van marketing ook nog eens enorm veel waarde toe aan Red Banana en onze klanten.”

Een hoop kennis en ervaring in huis

Met Robert halen we een hoop kennis en ervaring in huis op het gebied van online marketing en commerciële zaken. Robert heeft tevens jarenlang leiding gegeven aan diverse teams. Eerst binnen SIS Leisure Group en later na de overname bij SnowWorld. Robert houdt ervan om door middel van een gefundeerde strategie en Growth Marketing bedrijven, teams en mensen te laten groeien. En dit is exact waarvoor we hem gaan inzetten bij #TeamBanana.

Robert: “We zijn heel sterk op het gebied van online marketing. Met name design, development, content, zoekmachine marketing & social media marketing is op hoog niveau. Ik denk dat mijn commerciële achtergrond en ervaring vanuit klantzijde een toegevoegde waarde is voor ons team en klanten. Met als ambitie dat we slimme en bewezen werkwijzen doorontwikkelen om onze klanten te laten groeien en hun ambities weten te realiseren.”

Geen onbekende

Robert is overigens geen onbekende voor ons. Al jaren werken we intensief en prettig samen. Zo hebben we onder andere samengewerkt bij de ontwikkeling en optimalisaties van websites voor Indoor Skydive Roosendaal, IceKart Rucphen en Skidôme Rucphen.

Robert: “Ik ben bekend met de mensen en kwaliteiten van Red Banana. Het voelt als een warme familie en voor mij een mooie stap om van klantzijde naar bureauzijde te gaan. Mijn passie voor online strategie en growth marketing kan ik nu combineren voor de ambitieuze bedrijven in de regio en grote internationale spelers. Maar eerst wil ik het team en de klanten beter leren kennen. Ik zie veel kansen om onszelf beter te positioneren en een volgende stap te maken om te groeien als bedrijf. Met als doel nog meer toegevoegde waarde te bieden voor onze huidige en nieuwe klanten.”

Nog meer nieuwtjes

Overigens hebben we nog meer nieuwtjes. Zo zijn we in mei dit jaar overgegaan naar een nieuwe locatie aan de Spoorstraat 17 in Roosendaal, waar we ‘samenwonen’ met onze goede vrienden van Verfwebwinkel.nl. Verder is Liza dit jaar bij ons in dienst gekomen als accountmanager en het content team is aangevuld met de komst van Kristian. Tot slot mogen we volgend jaar maar liefst twee ‘corona baby’s’ verwelkomen!

Volle kracht vooruit

Al met al staan er spannende en vooral leuke dingen te gebeuren bij Red Banana. We gaan met het gehele team meters maken en volle kracht vooruit in deze nieuwe teamsamenstelling. Wij hebben er zin in en kijken er naar uit om klanten nog beter te helpen en ondersteunen. Nieuwsgierig geworden naar ons verhaal en wil je meer over weten? Neem gerust contact op wij praten je graag bij onder het genot van een bakkie.

P.S. voor al onze klanten, Robert neemt contact op voor een persoonlijke kennismaking zover dit mogelijk is. Of je kunt hem direct spreken via: robert@redbanana.nl of bellen via: 0641161414.