Content Marketing Social Media

Beeztees

Beeztees is gespecialiseerd in dierenspeelgoed, dierensnacks, dierenmeubels… eigenlijk alles wat je kunt bedenken voor jouw huisdier. Dit mooie merk heb je vast wel voorbij zien komen in de dierenwinkel of het tuincentrum bij jou in de buurt. Beeztees schakelde onze Banana’s in om hun Instagram, Facebook en Pinterest account bij te houden. En wij voelen ons als een vis in het water!

Een vrolijke social media feed

Een beetje gek, maar wel heel erg leuk!

Beeztees is, zoals ze zelf zeggen, precies zoals hun naam al doet vermoeden: “Een beetje gek, maar wel heel erg leuk!”. En dat komt goed uit, want dat zijn wij ook! Beeztees heeft een hele duidelijke branding, tone of voice en unieke beeldelementen. Met behulp van hun eigen (ontzettend duidelijke) brandguide hebben wij ervoor gezorgd dat alle uitingen 100% matchen met het merk.

Hier en daar een woordgrapje

Van pupquiz tot favorite meowments

Beeztees is een leuk en speels merk en ze zijn naar eigen zeggen wel in voor een woordgrapje. Gelukkig zit dat ook in de aard van ons beestje. Of het nu over kippen, katten, honden of konijnen gaat: kat in ‘t bakkie voor onze Banana’s! Elke post is weer een feestje. 

Red Banana Beeztees social media_6270
Red Banana Beeztees social media_6272
Een afwisselende social media feed

Reels, foto’s en carrousels

Om de social media feed van Beeztees interessant te houden, hebben we een content mix samengesteld. Denk aan reels met vrolijke hondjes en veel speeltjes. Of aan carrousels met verschillende top 10’s. Of checklists voor je huisdier. Natuurlijk afgewisseld met super schattige afbeeldingen! Uiteraard zijn de posts allemaal aangepast naar het juiste platform. 

Red Banana Beeztees social media_6273
Red Banana Beeztees social media_6274
Social media series

Het puppy groeiboekje en kakelende kippen

Een merk als Beeztees nodigt natuurlijk uit om outside the (snack)box te denken. Daarom hebben we verschillende social media series gecreëerd voor Beeztees. Eén daarvan is het puppy groeiboekje. In deze serie maakten we Instagram Story’s die qua lay-out op een groeiboekje lijken die veel ouders gebruiken voor hun kind. En je puppy is als je kind, toch? Daarom konden alle puppy ouders hun eigen online puppy groeiboekje invullen via de Instagram Story’s van Beeztees. De pupquiz is een vervolg op het puppy groeiboekje. In de pupquiz stelden we puppy gerelateerde vragen aan de volgers. Ook hadden we de ‘kakelende kippen’ serie, waarin de nieuwe kippen collectie wordt gepromoot en de kippen lekker kakelen over ontb’ei’tjes en peck-culiar chicken facts.

Red Banana Beeztees social media_6269
Red Banana Beeztees social media_6271

Wij vielen in katzwijm voor dit merk! 

Ook je social media uitbesteden? Wij doen graag een bakje koffie met je om de mogelijkheden te bespreken!