Design Development Content Marketing

Canvasso

Een unieke webshop waar moderne kunst en e-commerce samenkomen. Canvasso zit bomvol custom elementen die kunst tot leven brengen!

De betaalbare kunst van Canvasso

Canvasso is dé webshop voor betaalbare kunst in huis of op kantoor. Met een groot en divers assortiment aan kunstwerken van grote merken als Mondiart, was Canvasso op zoek naar een webshop die deze schoonheid en kwaliteit doorvertaalt naar de online wereld. De kunstwerken bij Canvasso zijn beeldend en sprekend. Deze kenmerken mochten dus niet ontbreken in de nieuwe webshop. Zo zijn er unieke sliders gemaakt voor het visualiseren van de schilderijen, kun je eenvoudig je favoriete kunststijlen selecteren en lees je alles over de fysieke winkel van Canvasso in Ootmarsum.

The art of showing art: het zichtbaar maken van de Canvasso webshop

Binnen het assortiment van Canvasso vind je verschillende kunstwerken van grootmeesters zoals Rembrandt en Vermeer. Canvasso is van mening dat iedereen moet kunnen genieten van betaalbare kunst en dit is precies wat ze bieden. Om de betaalbare kunst van Canvasso aan de man te brengen, heeft Canvasso in het begin van het traject SEO werkzaamheden uitbesteed aan ons content team. We zijn aan de slag gegaan met het zichtbaar maken van Canvasso en de betaalbare kunst die zij aanbieden. Door middel van diverse SEO-teksten voor de hoofdcategorieën heeft het Red Banana contentteam gezorgd voor extra zichtbaarheid binnen Google.

Ook een online kunstwerk creëren met ons?

Wil jij een kunstzinnige webshop laten maken met goede Google indexatie? Neem contact op voor de mogelijkheden