Design Development

S2info

Wanneer je op zoek bent naar luxe en stijlvol sluitwerk dan ben je bij S2info aan het juiste adres! S2info biedt stijlvolle sluitoplossingen voor hout-, kunststof en aluminium kozijnen. Met jarenlange ervaring bieden ze niet alleen gecertificeerde kwaliteit maar ook een totaalconcept en maatwerk oplossingen. Daarom hebben we een maatwerk website gemaakt om het kennen en kunnen door te vertalen over de gehele website.

Meer over dit project

Een maatwerk website voor een maatwerk leverancier

S2info is dé specialist op het gebied van sluitwerk voor hout-, kunststof en aluminium kozijnen. Wanneer je als bedrijf op zoek bent naar een totaalconcept en maatwerk oplossing voor hang- en sluitwerk ben je bij S2info aan het juiste adres. Vanwege de jarenlange ervaring en de brede oplossingen die S2info biedt zijn ze op zoek naar een website die dit volledig kan samenvatten.

Net als S2info, biedt Red Banana ook maatwerk oplossingen. Met een bedrijf als S2info was het belangrijk dat de verschillende producten en technische informatie duidelijk en overzichtelijk te vinden waren op de verschillende pagina’s. Hierdoor hebben we door middel van flexibele content blokken en custom attributen de S2info website helemaal naar smaak kunnen maken.

Custom website

Een echte website op maat

S2info heeft een ruim assortiment aan verschillende hang- en sluitwerk producten voor de totale bouwsector. Iedere opdracht is anders en daarom biedt S2info een totaalconcept met maatwerk oplossingen voor verschillende opdrachtgevers. Om alles wat S2info doet en kan was er ook een maatwerk website nodig.

Samen met S2info zijn we gaan bespreken wat zij belangrijk vinden om te communiceren op hun website. Bovendien moeten alle producten, inclusief technische informatie op te halen zijn binnen de website. Als laatste was het belangrijk dat de merkidentiteit van S2info overal doorvertaald werd maar er wel een mate van uniekheid en eigenzinnigheid bleef bestaan binnen de verschillende pagina’s. Gelukkig bieden wij, net als S2info, op maat gemaakte websites en konden wij hierdoor de wensen in vervulling laten gaan.

Flexibele content blokken

Eigenzinnig met onze flexibele content blokken

S2info staat bekend om hun eigenzinnigheid en unieke oplossingen en dit is precies wat onze flexibele content blokken ook bieden. Vanwege de enorme variëteit aan producten en de verschillende documentatie van ieder product is het belangrijk dat er een onderscheidende factor op de website komt per pagina. Gelukkig zijn onze flexibele content blokken multifunctioneel inzetbaar en biedt dit enorm veel mogelijkheden per pagina.

Onze flexibele content blokken lenen zich ervoor om verschillende soorten informatie uit te dragen. Zo biedt het content blok de mogelijkheid om call-to-actions toe te voegen, informatieve tekst, video’s en al het andere wat je kan bedenken. Ieder product van S2info heeft zijn eigen functies en uitleg. Met onze multifunctionele blokken hebben onze bananas deze functies en informatie op een unieke manier kunnen doorvertalen. Al onze websites zijn hebben dan ook een responsive webdesign zodat iedere website perfect te bezoeken is op ieder apparaat.

Prachtig design over heel de website

Unieke pagina’s maar met dezelfde look & feel

S2info biedt unieke oplossingen voor ieder soort bedrijf. Met de website is het van belang dat hun unieke producten ook hun eigen unieke uitstraling en pagina’s krijgen. Hiervoor hebben wij als ervaren webdesign bureau, onze multifunctionele content blokken op maat kunnen customizen om de look & feel van S2info te behouden maar toch het unieke karakter van ieder product te waarborgen. Van rode call-to-action buttons tot een zacht blauwe achtergrondkleur kan er duidelijk onderscheidt worden gemaakt tussen informatie tekst en klikbare acties over de gehele website.

Door gebruik te maken van video’s, downloadbare documentatie, call-to-actions en meer, kunnen klanten gemakkelijk de juiste informatie verkrijgen via de website over ieder product. Een echt uniek design op iedere pagina is dan ook een must voor dit unieke bedrijf!

Informatief maar overzichtelijk

Informatief en interactief dankzij flexibele content blokken

Wanneer je een website laat maken bij Red Banana zijn jouw wensen ons uitgangspunt. S2info heeft aangegeven dat de website vooral informatief zal zijn over hun producten. Vanwege verschillende certificeringen en productinformatie is het belangrijk dat de bezoeker verschillende documenten kan downloaden wanneer ze meer willen weten over het product. Sommige producten hebben zelfs hele catalogussen die bekeken moeten worden wanneer je een keuze wilt maken.

Door gebruik te maken van de flexibele content blokken hebben we een mooie afwisseling kunnen creëren van informatieve tekst, download buttons, afbeeldingen en video’s. Hierdoor krijgt de bezoeker genoeg informatie over het product maar wordt het overzicht behouden. Zo hebben we een informatieve maar interactieve website kunnen realiseren voor S2info, precies waar ze naar op zoek zijn!

 

Ook een unieke website?

Ook op zoek naar een unieke website? Neem dan eens een kijkje op onze website laten maken pagina. Buiten het maken van unieke websites is Red Banana ook hét bureau voor online marketing. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we drinken graag een bakkie!