Een website laten maken? Zó doen wij dat!

Je wilt een professionele website laten maken. Maar hoe pak je dat aan? Wij vertellen je er alles over op deze pagina!

website laten maken wordpress
Je wilt…

Een (nieuwe) website laten maken

Je wilt een professionele website laten maken die goed vindbaar is in Google en een sterk verhaal heeft. Daarbij moet de website optimaal te bekijken zijn op pc’s, laptops, tablets en smartphones. En hij moet natuurlijk professionaliteit en vertrouwen uitstralen. Want:

You never get a second chance to make a first impression. 

Cliché, maar nog steeds helemaal waar. De eerste indruk van een website moet goed zijn, in een flits vormt de bezoeker namelijk al een mening. Wij zorgen ervoor dat deze eerste indruk onweerstaanbaar is. Met meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen van WordPress websites en webshops weten we wat werkt en wat niet. Benieuwd naar onze aanpak? Lees er alles over op deze pagina!

Een website laten maken

Onze werkwijze

Als wij een website ontwikkelen, dan starten we met het in kaart brengen van de wensen van onze klant. Wat voor website wil je graag? Waar wil je op gevonden worden, wat zijn belangrijke producten of diensten en wat is het verhaal dat je wilt vertellen? Vervolgens analyseren we de huidige situatie. Op welke zoekwoorden rankt de huidige website, hoeveel bezoekers zijn er en wat zijn de belangrijkste pagina’s? Uiteraard bekijken we ook wat de concurrent doet.

Ook kijken we naar de huidige én de gewenste customer journey. Welke stappen moet een bezoeker doen om uiteindelijk over te gaan tot een daadwerkelijke aankoop?

Op basis van deze bevindingen brengen we een adviesrapport uit.

Wij dompelen ons helemaal onder in de wereld waarin jouw bedrijf zich bevindt. Alleen zo kunnen wij voor jou de beste website maken die er bestaat!

website laten maken development
Mobiele en responsive WordPress website

Designfase

De resultaten koppelen en terug en vervolgens starten we met het webdesign van jouw nieuwe website. Vandaag de dag is het super belangrijk om een mobiele en responsive WordPress website te hebben. Want zeg nou zelf, hoe vaak surf jij nog achter je computer? En hoe vaak doe je dat vanaf je telefoon? Juist! Bijna iedereen is dagelijks met zijn smartphone bezig en bijna niemand gaat nog in zijn vrije tijd achter een computer of laptop zitten om te internetten. Vandaar dat wij altijd websites bouwen vanuit de gedachte mobile first.

Wist je dat de websites die wij maken ‘award-winning‘ zijn? Wij streven altijd naar een innovatief maar praktisch webdesign!

Mobile first website

Dit houdt in dat we in eerste instantie een mobiele website maken. We gaan er namelijk van uit dat de website vooral vanaf een smartphone wordt bezocht. Daarom creëren wij een supersnelle mobiele website die de ultieme gebruikerservaring biedt voor smartphone gebruikers. Dit is niet alleen fijn voor de bezoekers van de website, maar ook voor Google. Google houdt namelijk van websites met een responsive template. Daarom laat Google sites met een responsive design eerder zien in de zoekresultaten dan websites die zich niet automatisch aanpassen aan het scherm waarop de site bekeken wordt.

Hieronder kun je een aantal mobiele designs vinden van onze klanten zoals: Optiek van Wely, Kasteel Maurick, Indoor Skydive VR en ROOS24.

Mobile previews

Optiek van Wely mobile hero
Kasteel Maurick mobile hero
Indoor-Skydive-Roosendaal-Mobile-hero

Oplevering, content en optimalisatie van de website

Nadat de designs zijn doorgesproken en goedgekeurd, gaan we aan de slag met de bouw van de website. Wij bouwen onze websites aan de hand WordPress. Dit is een zogenaamd CMS-systeem, oftewel een content management systeem. WordPress is eenvoudig in beheer en zeer gebruiksvriendelijk. Tekstuele of visuele aanpassingen zijn gemakkelijk te maken! Ook weet je zeker dat je altijd over de nieuwste functionaliteiten beschikt.

Dit zijn de voordelen van een WordPress website:

 • Razendsnel
 • Converterend
 • Gebruiksvriendelijk
 • Actiegericht
 • Responsive
 • Mobile first
 • Aantrekkelijk
 • Inspirerend
 • Toekomstbestendig

Ondertussen gaat ook ons content marketing team aan de slag om bijvoorbeeld huidige content te optimaliseren, aan te vullen of te verbeteren. Door slimme trucjes toe te passen, kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat de website beter gaat scoren in Google op bepaalde zoektermen. Of juist gaat ranken op nieuwe keywords. We kijken hiervoor naar pagina’s of optimaliseren blogs.

Als alles ingericht is, lanceren we jouw nieuwe website. Na de oplevering blijven we uiteraard analyseren, doen we A/B testen en optimaliseren we de website waar nodig.

Een aantal van onze ontwikkelde websites

Kasteel Maurick uitgelichte elementen

Voor Kasteel Maurick hebben we een website ontwikkeld die zorgt voor een glimlach bij de bezoeker. Daarbij hebben we natuurlijk ook gelet op handige handige features die ervoor zorgen dat gasten een reservering maken op de website.

Waarom Red Banana websites zo goed zijn?

 • Onze websites ‘stand out from the crowd’.
 • Onze websites zijn 'award winning'.
 • Zijn mobile responsive en mobile friendly.
 • Zijn gebruiksvriendelijk.
 • Zijn zoekmachine vriendelijk en zijn onder andere goed vindbaar in bijvoorbeeld Google.
 • Zorgen voor conversies! Hier bedenken wij dan ook slimme tooltjes en manieren voor.
Een website door het Red Banana team laten maken?

Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen