< Webdevelopment / > : zo ontwikkelen wij websites en webshops

#Teambanana heeft ruim 10 jaar ervaring met webdevelopment. Benieuwd naar onze visie en wat wij kunnen? Wij vertellen je er graag alles over!

Web development red banana sander

‘Webdevelopment of website- en webshopontwikkeling is erg technisch en bovendien voor nerds die de hele dag op een zwetende zolderkamer doorbrengen.’ Nou, al lang niet meer kunnen we je vertellen! Onze ‘nerds’ zijn de duizendpoten die jij zoekt bij de ontwikkeling van jouw website of webshop. Wij hebben jarenlange ervaring met development, de beste online partners om de mooiste resultaten te realiseren én wij spreken tientallen programmeertalen. Bovendien zit je bij ons save, want wij hosten websites en webshops met als mainfocus veiligheid en snelheid.

We vertellen je graag meer over onze development visie op websites, webshops en API-koppelingen.

web development front end

Website in WordPress

De developers van Red Banana ademen WordPress. Waarom? WordPress werkt! Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met de ontwikkeling van websites in WordPress. Inmiddels weten wij daardoor onze eigen weg door de front-end en back-end te vinden. Wij weten wat mogelijk is en hoe je het maximale uit een sterke WordPress website haalt.

Met web development in WordPress is alles mogelijk. Mooie visuele front-end applicaties die makkelijk communiceren met een beheerbaar CMS in de back-end. Denk aan een responsive website die moeiteloos werkt op alle schermen, flexibele contentblokken om gemakkelijk verschillende type content te kunnen tonen en natuurlijk een veilige omgeving met standaard SSL-certificaat, Accelerated Mobile Pages (AMP) en HTTP2.

Benieuwd hoe zo’n website er uitziet? Je kijkt ernaar! Onze eigen website vol dynamische elementen won namelijk diverse awards. Maar ook voor onze klanten ontwikkelde onze developers websites in WordPress die er niet alleen mooi uitzien, maar simpelweg iets opleveren. WordPress en Red Banana zijn een goed team!

01

Check onze award-winning website!

Webshop in Lightspeed

Red Banana is al vijf jaar officieel partner van Lightspeed (voorheen SEOshop). Dit e-commerce platform heeft ons en onze klanten een hoop opgeleverd. Net als WordPress is Lightspeed heel flexibel. Hierdoor kunnen we jouw webshop inrichten naar jouw wensen.

Ons doel bij het ontwikkelen van jouw Lightspeed webshop, is dat jij jouw investering kunt terugverdienen. Daarnaast staan jouw wensen voorop. Wij zorgen ervoor dat je de webshop makkelijk kunt onderhouden. Zo ontwikkelen wij naast een mooie webshop ook overzichtelijke CMS-systemen en betaalsystemen. Met webshops van Red Banana kun jij je bezighouden met wat voor jou belangrijk is: ondernemen.

Wij zijn trots op onze webshops!

Webshop laten maken
One page webshop
Webshop laten maken
Webshop laten maken

API-koppelingen

Een API is een afkorting voor Application Programming Interface. Door middel van een API is het mogelijk om bepaalde systemen en software met elkaar te laten communiceren. Het is letterlijk de koppeling tussen A en B.

Een API is heel flexibel en kan volledig naar wens worden ontwikkeld. Of het nu gaat om het opslaan van data, het automatisch invullen van een formulier of een goed werkend betaalsysteem. Dit komt door jarenlange ervaring en samenwerkingen met partijen als:

  • CM Payments
  • Stripe
  • Postcode API
  • Google Protobuf

Wij ontwikkelen de API-koppeling die jij nodig hebt volledig op maat. Wij deden dit eerder al voor onder andere ROOS24, SIS Leisure Group, Textielwereld en Verfwebwinkel.

Een website of webshop werkt doormiddel van de juiste API-koppeling voor zowel de ondernemer als voor de gebruiker super makkelijk!

API-koppeling
Skidome checkout Red banana Roosendaal development api koppeling

Webdevelopment door Red Banana

Red Banana ontwikkelt geen platte websites of webshops. Ons werk zit vol dynamische elementen en bovendien ligt onze focus op snelheid en veiligheid. Onze eigen website scoort bijvoorbeeld 97/100 op snelheid!

Web development snelheid

Waarom webdevelopment van Red Banana nog meer zo goed is?

  • Wij werken met grote partijen en services als WordPress, Lightspeed, Google Protobuf, Postcode API, CM Payments en Stripe.
  • Wij spreken programmeertalen als PHP, Java Script, Rain, HTML5, CSS3, jQuery, Vue.js, Angular en Node.js.
  • Wij ontwikkelen op maat.
  • Wij beheren domeinnaam en hosting op een veilige en snelle manier.
  • Wij geven de mogelijkheid alles uit handen te nemen: van web ontwikkeling tot content marketing.
Webdevelopment uitbesteden aan Red Banana

Neem contact met ons op!

Contact opnemen